GC 2011: A teljes Mass Effect 3 gameplay demó

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 23.
  • Videó
Link másolása
Habár a múlt héten már levetítettünk nektek egy rövidke trailert Shepard kapitány harmadik kalandjából, a Bioware teljes előadását, 1080p minőségben most mindenki megtekintheti. A Bioware magasztos mágusai egy súlyos kis játékmeneti felvételt tálaltak a kölni látogatók legnagyobb örömére.

Habár az EA konferenciáján túlzottan nem erőltették meg magukat a kanadai srácok, azért a GamesCom hátralévő részében összekapták magukat. A Mass Effect 3 már játszható formában volt jelen a kiállításon - a fejlesztők tutira játszhattak vele. Bár láttunk fegyvertestreszabási képernyőt, parázs fedezékharcot, csili-vili effekteket, na de hol marad a szerepjátékos szegmens?

Köszönjük, menjapipaba!

34.
34.
lolman598
nem értem mit probléműázik mindenki azon h magyarul is jelenjen meg.én játszottam mind2 rézt angolul és magyarul is,és volt pár szamárság a magyar változatban,amit jómagam teljesen másképp fogalmaztam volna meg
33.
33.
adamsfamily
Én azt mondtam,hogy a commander szó jelentése parancsnok.Nem tudom,hogy miért akadnak fent egyesek azon,hogy megérdemelné vagy sem a kapitányi rangot vagy,hogy milyen posztot tölt be a hajón.A lényeg az,hogy a cikkben félrefordítás van.

#29:Tudtommal ha egy hajónak nincs kapitánya akkor a parancsnok a rangidős tiszt de akkor se lesz kapitány addig amíg ki nem nevezik.
32.
32.
Kapitányi rang ? Ne vicceljetek, az ember aki visszaverte a Getheket ? Megölte a Thoriant ! Nem, hogy szembeállt egy asszári kommandóssal, de vagy egy tucatot lemészárolt ? Visszaverte a leghíresebb spectre, Saren árulását és semlegesítette a Sovereign fenyegetést ? Végzett a hatalmas Urdot Wrex-el, megölte egyedül a falócsápot, keresztbe tett a begyűjtőknek és elpusztította az emberi Reapert ?

Ugyan milyen megszólítás lenne méltó arra a NŐRE :) aki mindezeket a tetteket magáénak tudhatja? A méltóságos asszonyom, is kevés (bár leszbikus hajlama (Liara iránt) negálja az asszonyom megszólítást :)) Ő egy Istennő, ne sértsük meg azzal, hogy kapitánynak degradáljuk ! :)))
31.
31.
Netsu
#29: Szerintem teljesen mindegy, így is úgy is kapitányi szerepet tölt be, a rang az csak egy megnevezés, egy máz, a tettek sokkal többet számítanak. :)
30.
30.
p3ti
Örülök hogy a 2. rész felé hajlik a játék , legalábbis így elsőre . Nagyon imádtam a Mass Effect 2őt.
29.
29.
sunstreaker
amugy szerintem bőven megérdemelné a kapitányi rangot, főleg ezekután, meg, hogy hajót is kapott.. jó oké, hogy fregatt, és fregattokat kapitány - ok nem szoktak irányítani, ezért is van 2db megnevezése a parancsnokoknak (3 vastag csík a vállapon) egyik a parancsnok a másik a fregatt kapitány.. az eggyel alatta levő rang pedig a corvette kapitány (2vastag és egy vékony csík a vállapon), ugyhogy shaperd lehet ezért nem kap kapitányi rangot, mert akkor másik hajót kellene hogy kapjon.. vagy nemtudom, de én reménykedtem titokban, hogy a második részben már kapitányi rangja lesz neki..
28.
28.
vwxyz
Az a durva, hogy 2011.05.06-án alapítottam meg az első Shepard-et, addig nem is hallottam a Mass Effectről, még csak nem is olvastam róla, és még a hülye beszélgetős részek is idegesítettek az első 1órában (nem tudtam, hogy szerepjáték), de utánna annyira magával ragadott az egész sztori és atmoszféra, hogy amint 3nap alatt végig toltam az első részt egyből kezdtem is játszani a másodikkal, és azt is kipörgettem. És ez volt májusban 1hét leforgása alatt, persze utánna megint végig vittem egybe az egészet megin 1hét alatt, viszont azóta nem játszottam vele, és már majd meghülyülök annyira várom a 3. részt.
Szóval demót akarok, hogy végre kicsit Mass Effect 3-azhassak!!! :P:D:D
Messze van még a március :S
27.
27.
givi6
egy másik nagyon várt játék,
tuti kijátszás lesz
26.
26.
adamsfamily
#25: Na,akkor mégis csak jól emlékeztem.
24.
24.
exonic
#22: Igaz, ott át lehetett állítani
22.
22.
Optimus Prime
#20: A 2-nél muszáj volt. :S
21.
21.
zero0
#18: ez legyen a legnagyobb bajod -.-
20.
20.
exonic
#12: A C-Sec a Citadel-Security rövidítése, tehát magyarul Fellegvér-Védelem(védők), tehát a magyarítás korrekt, lehet hogy hülyén hangzik, de lehet hogy az angoloknak meg a C-Sec hangzik érdekesen :)
Am meg a magyarítást nem kötelező feltelepíteni...
19.
19.
Netsu
#15: Ez így nem igaz, én Vanguarddal toltam végig a kettőt Insanityn. Hát nem mondom, hogy egyszerű volt.. :D

Amúgy a Soldier class melyik részben nem unalmas? :D Mész oszt lősz játékmenet, ez igen. Tényleg baromi érdekfeszítő.

A videó meg jó, csak mutathatnának már valami újat is, mert ezt a pályát már láttunk néhányszor. :)
18.
18.
adamsfamily
Most nézem,hogy felülre Shepard kapitány van írva,már nem azért de a commander rohadtul nem kapitányt hanem parancsnokot jelent.A második részben szóvá is tette a quarian flottánál,hogy soha nem érte el a kapitányi rangot.
17.
17.
Optimus Prime
Ez inkább a 2-re hajaz, de a színek az 1-re jellemzők. Megint kék menü, HUD meg minden? Kaphatott volna új színt. Így nézve tényleg unalmas a soldier class, főleg ahogy a csávó játszik. És remélem a PC-s menü/irányítás rendszer nem ilyen lesz, teljesen átláthatatlan.
16.
16.
amd33
#9: Mit sem ér azért már ideje lenne kicsit megtanulni minimum angolul és még a játékkal is rengeteget tud az ember fejlesztteni rajta ha esetleg veszi a fáradságot és kiírja az ismeretlen szavakat kifejezéseket...
15.
15.
adamsfamily
#14: Elhiszem.Az első részt én is soldier-rel vittem végig.A második rész pedig insanity nehézségen csak soldier-rel játszható.
14.
14.
vwxyz
#13: Vagy azért, mert a Soldier osztállyal vitték végig a legtöbben a játékot, többen mint a maradék 5 osztályt együtt véve :P:D
És ezt nem én találtam ki, hanem még hónapokkal ezelőtt olvastam, hogy ez a BW hivatalos közvélemény-kutatása.
13.
13.
adamsfamily
#11: Szerintem azért mert így talán megtetszik az egyszerű játékosoknak is akiknek fingjuk sincs az rpg műfajról.Amúgy én is jobban örültem volna egy Sentinel kaszt bemutatónak.
Arra leszek még kíváncsi,hogy az első és a második rész döntései és mellékküldetései milyen hatással lesznek majd a végkimenetelre a 3. részben.
12.
12.
Raam989
#10: Nem kell magyarítás. Pláne nem olyan, ahol a C-Sec-et lefordítják F-Véd-nek... :D
11.
11.
savior10
A játék eszméletlenül várós főleg úgy,hogy így elnézve tényleg keverték az első résszel másodikat.Viszont azt nem értem,hogy miért pont a legunalmasabb kasztal mutatták be a játékot.A soldierel csak mész oszt lősz játék van a,sentinelnek jobban örültem volna.Meg ha már egyszer beleraktak egy fasza kis omni-bladet akkor miért nem használja a csávó?
10.
10.
exonic
El ne felejtsétek aláírni a magyarítás petíciót, igaz, kicsi az esélye de a reményt meg kell adni :) : http://www.petitions24.com/mass_effect_3_hungarian_translation
9.
9.
Griffin
Nagyon jó lesz!!! :D Csak hát magyar nyelv nélkül mit sem ér :( Azért remélem még nyárra készítenek hozzá vmi épkézláb magyarítást, mert anélkül élvezhetetlen a sztori :S
8.
8.
vwxyz
#4: Deh lesz magyarul, csak az a megjelenés után fél év múlva lesz, ha a sok fan játékos lefordítja nekünk, vagy akkor ha az ea útólag lefordítatja, mert láttunk már olyat, hogy vmi később már magyarul is megvehető volt, míg megjelenéskor nem. Remény hal meg utóljára! :P:D
#6: Az mekkora lenne, jó ötlet, csak gondoltak rá ők is! :D:D:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...