Modern Warfare 3 - marad a Steam-támogatás

  • Írta: zoenn
  • 2011. augusztus 30.
  • Hír
A Valve megerősítette, hogy a Call of Duty: Modern Warfare 3 Steamworks-támogatással érkezik és már most előrendelhető a népszerű disztribúciós rendszeren. Miért is járunk jól? Már az első naptól kezdve élvezhetjük a dedikált szervertámogatást is. Természetesen mindez a PC-s verzióra igaz.

A nagy konkurens Battlefield 3-tól eltérően a Modern Warfare 3 esetében nem kell lemondanunk a Steamworks-támogatásról, pedig ennek nagy divatja van mostanság. A játék digitális verziója már most előrendelhető és a megjelenés napján megkapjuk a dedikált szervertámogatást is - nagy kő esett most le a multis huszárok szívéről.

Természetesen mind a digitális, mind pedig a kiskereskedelmi, dobozos verziókhoz szükségeltetik a Steam, nem térnek el tehát az elmúlt években bevált gyakorlattól az Activision munkatársai. Ez az jelenti, hogy jól el fog férni egymás mellett a CoD közösségi rendszere és a Steam - az egyszeri felhasználók csak úgy tobzódhatnak majd a nagyszerű, szociális lehetőségekben.

A Modern Warfare 3 november 8-án ostromolja meg Európát.

16.
Józsi_Doe
hú de jó! már akit érint.
15.
#5: pc vs ps3 biztos nem lesz benne, a többit tudod :D
13.
JacoB
12.
JacoB
NAGGGGGGGGGGGGGGYYYYYYYYYYYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN


VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRROOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM MÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! CALL OF DUTY 4EVER !!!!!!!
9.
peter.biro
#7: Nekem Ps3 am van és mégsem fikázom se a xboxot se a Pc-t. Mind a 3 nak más más előnyei vannak. Abban szerintem mindenki egyet ért hogy a Pc-vel tartani a tempót nem lehet, iszonyat gyorsan fejlődik
7.
Khaszás
#6: Az 1 másik téma h kinek mi a véleménye a konzolokról...
6.
dönc
nekem xboxom van gyáá


sony= kuka
5.
Khaszás
Ha lesz pc vs ps3 benne akkor ps3-ra is steam támogatással jön ? gondolom mint a portal 2 v jobb ha hülyeségeket nem kérdezek ? :D :D
3.
falselight
#2: persze, és pont emiatt furcsa a sok 'úgy vártam a bf3-at, de mivel kell hozzá az origin, nem veszem meg' típusú komment, amiből főleg youtube-on látni jó párat.
2.
Más játékoknál is kellett már, lásd Dawn of War 2. Akinek nem tetszik, nem veszi meg :)
1.
falselight
itt nyilván nem lesz nyavalygás, hogy kell a steam a dobozos verzióhoz is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...