DLC-vel bővül a Deus Ex: Human Revolution

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Októberben érkezik a Deus Ex: Human Revolution első DLC-je, a The Missing Link címet viselő kiegészítőben azt a három napot játszhatjuk végig, mikor Adam Jensen rejtélyes módon eltűnik. A csomag ára még nem ismert, de az biztos, hogy a rajongóknak érdemes lesz beruházniuk rá.

A Square Enix a hirtelen felbukkanó pletykákra és találgatásokra reagálva a hétvégén jelentette be a Deus Ex: Human Revolution első letölthető kiegészítőjét; a The Missing Link októberben fog megjelenni, de az még nem világos, hogy mely platformokra, és hogy milyen áron.

Az viszont biztos, hogy a játékot végigjátszók számára érdekes lehet az anyag, ugyanis annak a három napnak a történéseit ismerhetik meg a rajongók, mikor Adam Jensen rejtélyes módon eltűnt. A Square Enix összefoglalója szerint hősünk a Belltower ügynökeinek hajóján kötött ki, ahol letiltották az összes implantátumát. Jensennek meg kell szöknie, s bár eleinte képességei híján küzd, a játékosok lehetőséget kapnak, hogy a DLC alatt visszahozzák azokat, akár teljesen más kombinációban is - természetesen az új karakterek és helyszínek sem maradnak majd ki a csomagból.

12.
12.
koffein
#11: ja köszi szépen. Tegnap le is nyomtam a csávót meg az egész játékot is befejeztem. 40,8óra volt 1 végigjátszás normálon. Mérte a steam az időt. Idei év legnagyobb durranása volt nekem és ezek után kifogom játszani az első két részt is. Sajnos azok kimaradtam nekem anno
11.
11.
#9: nem a végső bossnál van az szerintem, hanem a háromból az utolsó zsoldosnál.
én is megműtettem magam, de nem annyira vész.
folyamatosan mozogni kell, lehetőleg addigra már felfejlesztve a recoil-t is.
gyógyszert nyomatni kell rendszeresen, mert az életed nem látod.
de EMP gránát+heavy rifle hamar megoldja a boss problémát :)
egyébként én is ma vittem végig a játékot, és semmi de semmi gondom nem volt az uccsó bossnál - sőt, meglehetősen könnyű volt ami azt illeti.
amúgy én is újrakezdtem, mert pont a 14 fejezetben egy bug miatt nem tudtam továbbjutni.
10.
10.
Mysterio4
Nagyon fasza kis játék és ahogy játszok úgy veszem észre, hogy a tartalma sem rövid, eddig nagyon bejön, várom a DLC-t.

Én sem mentettem meg az elején a túszokat. :)
9.
9.
koffein
#7: azt nee. Miért mi történik a végső bossnál, ha berakatom azt a chippet? Légyszi írd le privátba. Én is megműtettem magam -.-"
8.
8.
givi6
#7: az tényleg szívás,
én is előröl kezdtem, mert nem sikerült megmentenem a túszokat az elején, és ugye a chippelés, amit szerintem mindenki benéz...
7.
7.
miki1105
Én most kezdem el másodjára mivel egy két dolgot elszúrtam benne. aki végigvitte tudja miről beszélek pl.(a vége fele az új implant amit a kórházban beraknak az az uccsó boss fightnál elég gázos)
6.
6.
koffein
Ez király. 35órája játszom a játékot de még nem végeztem vele normálon. Nagyon fasza, hogy mégjobban kibővítik a játékot
5.
5.
LnB
4.
4.
givi6
alig várom
... én is most játszottam ki....
3.
3.
MaxiJets
pont most fejeztem be a játékot és a főmenüből úgy léptem ki, h nekem ebből kell még. feljöttem, h megosszam a tapasztalatokat és mit látok?:D nah minden kívánságom így teljesüljön. egyébként a mass effect-el vetekedő sztoritból és egyediségből van még mit kihozni.
2.
2.
eszeanna
Igeeen :) Nagyon várós! :D
1.
1.
ramon90
Tetszik ez a Deus Ex: Human Revolution, várom a DLC-t is. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...