Októberben mutathatják be újra a Max Payne 3-at

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 6.
  • Pletyka
Link másolása
Nem megy éppen simán a Max Payne 3 fejlesztése, a korábbi pletykák szerint a játék történetét többször is újraírták a bejelentése óta, és magát a játékmenetet is alaposan átalakították az eredeti tervekhez képest. Bár néhány kép és infó révén erről mi is tudtunk, az újbóli bemutató elmaradt.

Nemcsak a játékosoknak, állítólag a Rockstarnak sem feküdt a kopasz, pocakos Max Payne, ezért írták újra a játék sztoriját vagy háromszor, és ezért passzíroztak bele utólag egy raklapnyi olyan jelenetet, amik a korábbi epizódok noir hangulatát idézik fel. Bár előzeteseket olvashattunk a hivatalosan csak 2009-ben bemutatott játékról, sőt új képeket is tudtunk mutatni belőle, de érthető, ha a Rockstar ennél nagyobb felhajtást szeretne Max visszatérésének örömére.

Márpedig az október 1-jén kezdődő, hollandiai First Look kiállításon tüzetesebben is szemügyre vehetjük majd a játékot, legalábbis ezt állítja a GameKings csapata. Hogy a nyilvános bemutató valójában mit takar, afelől csak találgatni tudunk, de több mint valószínű, hogy végre valami gameplay anyag formájában köszönthetjük az évek óta csúsztatgatott folytatást. A Max Payne 3 egyébként PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra készül.

18.
18.
drat576
nem mutogatni kéne már hanem végre kiadni...húzzák a megjelenést mint a rétestésztát aztán úgy járunk mint a DNF-rel
15.
15.
metercsiken
Azért egyszer csak összehozzák majd?
13.
13.
zero0
még emlékszem az első 2 rész elbaszott pályáira , ahol a gondolatodban vagy hol a faszban kellett rohangálni ilyen végtelen folyosókon meg vércsíkon...
na ha azokat a szarokat kihagyják remek game lesz
11.
11.
givi6
remélem kifog jönni,
a 2 nagyon tetszett, még gyerekkoromban játszottam vele, azóta várok gy harmadik részre... !
10.
10.
sunstreaker
táncsak méltó utódja lesz a második résznek..
anno többször is végijátszottam a második részét :)
9.
9.
Biztos vagyok benne, hogy ez a játék JÓ nyomot fog hagyni a TPS-k történetében ! :)

De addig is : gameplay-t a népnek ! ! ! ! !
6.
6.
shatterhand
2-3 év alatt láttam 3-4 képet és kész
Vagy nagyon jó lesz vagy nagyon szar.
5.
5.
xICEMANx
Régóta húzzák nyúzzák ezt már... remélem nem kellesz majd szégyenkezniük hogy eltelt nem tom mennyi idő, kiadták és végül csak egy gyenge játék lett... Bizakodom benne hogy nagyon jó lesz :D
4.
4.
Ghost16
Biztos jó lesz. Anno a 2 is nagy jó volt, csak az mamár kicsit elavult :)
2.
2.
Rabit Wars
Na végre valami legalább meg mozdul a játék körül, iszonyatosan régóta várom már hogy valami kis gameplay videó láthassak kedvenc rendőr detektívem nem éppen minden napi életéből , úgy hogy most már igen csak ideje lenne legalább egy megjelenést is kitűzniük végre a rockstarnak.....!
1.
1.
3lectrik
Háát igen valami gameplay-t megnéznék szivesen...és ki tudja ha megfog..majd megveszem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...