DLC-t kap a Dead Nation is

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 8.
  • Letöltés
Link másolása
A Sony Welcome Back programjának keretében talán sok PS3-tulaj ingyen hozzájuthatott a Housemarque zombigyilkolós játékához. Többen talán már végig is tolták az arcade cuccot, ám jön az utánpótlás egy letölthető tartalom formájában. Új kihívások, új ellenségek és új cuccok várják a rajongókat.

A Road of Devastation névre hallgató csomag kizárólag a PSN-en lesz elérhető (milyen érdekes) és ott folytatja a történet fonalát, ahol az alapjáték abbahagyta. Egy laboratóriumban ébredünk, ahonnan csak egyetlen kiút létezik. Odakint csak a pusztulás és az élőhalottak várnak, három irányban kezdheted a kalandot - új környezetben, új kihívásokkal szembesülve, új kütyükkel és más felszerelési tárgyakkal.

Ilari Kuittinen, a Housemarque vezérigazgatója úgy nyilatkozott, hogy a Dead Nation egyike volt a PSN egyik legkelendőbb címeinek, a rajongók rákaptak nagyon, s miután a cím megtalálható volt a Welcome Back-programban, több mint 3,8 millió letöltéssel büszkélkedhet a játék. Ami tényleg szép, pláne, hogy ingyen volt.

A DLC viszont már nem lesz az, az árról és a megjelenési dátumról még nem libbent fel a fátyol.

1.
1.
Raam989
Várható volt, hogy nem adják ingyen a WB program után. Kár érte, annyira nem tetszik a játék, hogy pénzt is adjak érte, de ingyen ellövöldöztem volna még egy kicsit vele.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...