F1 2011 - fejlesztői napló a kooperatív módról

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 9.
  • Videó
Link másolása
Két hét múlva jön az idei Formula 1-es szezont feldolgozó videojáték a Codemasters jóvoltából. Fejlesztői fejtágításokból viszont nincs megállás, az új gyöngyszemben olyan titokra derül fény, melyet eddig homály fedett a rajongók körében. A co-opról van szó, mely egy vadonatúj funkció az F1 2011-ben.

A barátainkkal közösen lenyomható bajnokság vélhetőleg hosszú hetekre leköthet bennünket, sör és rágcsálnivaló mellé egy jóízű rivalizálás is beleférhet a játékidőbe. Egy csapatnál nyomulunk haverunkkal, a cél az, hogy rendre jobban teljesítsünk a versenyhétvégék során, így megszerezzük az elsőszámú pilóta címét, de össze is kell dolgoznunk azért, hogy istállónk elnyerje a konstruktőri világbajnoki trófeát. Félretesszük a kakaskodást, ha a helyzet úgy hozza? De azért ne engedjük előre társunkat a futam leintése előtt, ha a csapat azt akarja.

Az F1 2011 szeptember 23-án jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra, ezt követi majd valamikor a 3DS-es és vitás változat.

6.
6.
LnB
Nekem olyan műnek, és élettelennek tűnik a látványvilág. A kocsik persze gyönyörűek, de valahogy silány az egész. Írtózok mondjuk az NFS féle agyon layerezett maszlagtól is, de ez is fura.
5.
5.
cucu007
Hát erre én is kíváncsi leszek!!Kíváncsi vagyok a gumikopásra is no meg persze a biztonsági autóra is és a törések is remélem jól meglesznek csinálva!!!
3.
3.
hakydakillah
Ez nálam óriásit fog dobni a hangulaton. Állat jó lesz egy ekkora mezőnyben még a haverommal is csatákat vívni, beszólni egymásnak, és szivatni őt, ha én jobb helyen végzek :-D Kit érdekel a konstruktőri, csak ne ő legyen a jobb. :-) Szerintem bárki-bármit is mondjon, ez a srácok második F1 játéka, és már most ezzel a próbával köröket fognak verni minden más eddigi F1 próbálkozásra.
2.
2.
Miért kell erőltetni ezt a f*s postprocess effektet?
1.
1.
ATi0021
Amit eddig olvastam róla az elég meggyőző volt. Kíváncsi leszek mennyit is segít a KERS és DRS, vagy hogy milyen is az utolsó pillanatban bekerült biztonsági autó. Plusz ami nagy érdekel az a karrier építés, azt mondták, hogy idén már jobb a fejlődési rendszer. Remélem lehet riválisnak választani a csapattársat is. Meg ugye állítólag a sajtónak adott válaszok idén már számítanak a karrierben. Szóval már nagyon várom szept 20-at. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...