Battlefield 3 - látnivalókon az Xbox 360-as verzió

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 12.
  • Videó
Link másolása
Hoppá, ismét kiszivárgott nyalánkságoknak örülhetnek a Microsoft konzoljának tulajdonosai, ugyanis az Xbox 360-as verzióból származó képekkel és videókkal gazdagodhatunk a mai napon. Természetesen ez még a játék egyik korai változatát mutatja, de már így is baromi jól néz ki.

A jelen kedvcsinálók bevezetnek minket a játék single playerébe, így az Xbox 360 tulajdonosai is örülhetnek annak, hogy a konzolokon sem csúnya a Battlefield 3. Legalábbis a fejlesztői build alapján nincs okunk a panaszra: a rombolhatóság elképesztő. Az első videó az Operation Fautline-ból, a játék első küldetéséből származik, majd látogatást teszünk a multiban is, az Operation Metro pályán némi pikcsör erejéig. A vadászgépes részek pedig tényleg iszonyú hangulatosak. A minőség ugyan nem a legjobb, de legalább látszik, hogy Xbox 360-on is életképes a DICE koncepciója.

53.
53.
jookrisztian
#51: Szia.
Igazad van ebben az összehasonlításban nincs nagy külömség.
Én arra gondoltam amit ez a grafikai motor valójában tud, azt csak egy komoly PC vel lehet megtapoasztalni.
Gondolom megnézted a belinkelt videót, és eggyetérthetünk, hogy a mai konzolok eggyike sem tud ilyen látványt biztosítani!!!

http://www.youtube.com/watch?v=9UwOrl036_A
52.
52.
simon 555
#51: ja igen meg még annyi,hogy néhány épület másképp néz ki a 2 változat között.ezt látni lehet a videón amit linkeltem,hogy PS3-on kevesebb az erkély,ablak,balkon meg ilyenek a házakon ezek is azért,hogy minél kisebb legyen a különbség.(most ne kérdezd,hogy ez mit számít mert fogalmam sincs.keresd meg a hírt amiben beszéltek róla a fejlesztők)
51.
51.
simon 555
#46: figy néztem PC-s és PS3-as gameplayt is.igen van különbség de koránt sem olyan óriási mint azt néhányan képzelik.maximum annyi grafikai különbség lesz,hogy PS3 High beállítás AA nélkül PC Very High max AA-val.a rombolhatóságban nem lesz különbség csak egyetlen egy dolog amiben különbözni fog az a multi mert csak 24 játékos lesz valamivel kisebb pályákon amit pont azért léptek meg,hogy grafikailag minimális legyen a különbség.
tessék:
http://gamepod.hu/hir/battlefield_3_pc_vs_ps3.html
összehasonlító videó,itt egymás mellé van rakva a 2 verzió.tedd 1080p-be és nézd.én nem látok nagy különbséget csak annyit,hogy másak a színek kicsit.mintha PS3-on sárgásabb lenne PC-n meg "kékebb".Bár nekem nincs túl jó szemem ezeknek a dolgoknak a meglátásában így én nem veszek észre nagy különbséget.Mondhatod azt,hogy azért mert elvakult PS3 fan vagyok(ami nem igaz) de állíts egy független embert aki nem fogja még csak megvenni sem a játékot,tehát csak állíts valakit oda és ha nem elvakult PC/PS3 fan akkor nem fog látni nagy különbséget.Sőt még ha 1 PC-st oda állítasz még lehet az sem látna nagyot.Én próbáltam.Áthívtam az unokatestvéremet aki PC-s és ő is csak annyit látott mint én.De persze az is lehet,hogy bennünk van a hiba.
(ja és ne keverd ezeket a videónak nevezett valamit a PS3 verzióval mert ezek Xbox videók aminél a PS3-as szebb lesz ezt meg is mondták a fejlesztők)
49.
49.
nukebomb
#48: biztos ezért szedették le.
48.
48.
falselight
#46: a fejlesztők megerősítették, hogy a videók egy korai változatból valók, és a játék sokkal jobban néz ki jelenlegi formájában.
47.
47.
nukebomb
Úgy látom az EA nem annyira örült ezeknek a videóknak. :) Erről lecsúsztam... :(
46.
46.
jookrisztian
#41: Szia.
Ha láttál PC-s gameplay felvételt, akkor pontosan lehet látni, hogy óriási a külömség!!!
Az igaz hogy sok százezer forint kell egy ilyen PC-hez, de ez már egyértelmüen következő generációs grafika!!!
http://www.youtube.com/watch?v=9UwOrl036_A
45.
45.
ZERO88
#41: "a fejlesztők is megmondták,hogy nem lesz nagy különbség csak max annyi,hogy nem lesz AA.A" Bocs de ezt te hol olvastad hogy csak annyi lesz a különbség? :D
44.
44.
falselight
#42: a gameinformer oldalán meg tudod nézni. mondjuk szerintem felesleges, elég rossz minőségű videók.
42.
42.
Scoo
Egyik videó se érhető el. Ha mondjuk nem volt HD minőségben fent akkor nem is érdekel egyelőre.
41.
41.
simon 555
#40: már jöttek ki PS3-as videók jó minőségben:)
oké azt elismerem,hogy PC-n szebb de nem annyival,hogy megérjen azért egy konzolosnak új PC-t vennie és ha azt vesszük a PS3 már egy 5 éves hardver.egy olyan PC-n amit 5 éve vett valaki egy PS3/Xbox áráért hol futna el olyan minőségben mint PS-en?De én nem akarok ezen vitatkozni senkivel csak a véleményemet mondtam el.Számomra ha csak olyan lenne kinézetre mint a BC2 már elég lenne,de annál sokkal szebb lesz.Én egyedül amit sajnálok az a több fős multi.Egyedül az szúrja a szemem,hogy csak 24 fős lesz:S
De ha már itt tartunk a fejlesztők is megmondták,hogy nem lesz nagy különbség csak max annyi,hogy nem lesz AA.A rombolhatóság PC-n sem lesz jobb mint az itt látott utolsó videóban:)
40.
40.
ZERO88
#38: Azért nem vagyunk vakok :) És szerintem bőven van a grafikában különbség nem is kicsi! Kíváncsi vagyok ha kijönnek a jó minőségű videók konzolból ha egyáltalán jönnek megjelenés előtt akkor mivel védekeztek utána XDDDD
39.
39.
simon 555
#28: egyetértek veled.azért a PS3 és a PC közti különbség legalábbis az eddig látott videók alapján nem olyan eget rengető,hogy most azért vegyek egy új gépet mert nekem ha olyan látványt akarnák mint a PC-s videókon van mindent kellene vennem annak ellenére,hogy a legtöbb játék ami érdekel még elfut gond nélkül,de az alpha mindent minimumra véve is akadozott és annál kisebb biztos nem lesz az igénye.
38.
38.
simon 555
elég jól néz ki ahhoz képest,hogy olyan a videó minősége mintha valami sz*r telefon kamerával vették volna fel....
annak meg csak külön gratulálni tudok,hogy ezekkel a minőségi videókkal meg tudja valaki állapítani,hogy ez sokkal rondább a PC verziónál.
egyébként aki kérdezte,hogy lesz a külömbség az Xbox és a PS3 verzió között annak azt tudom mondani,hogy én azt olvastam PS3-on valamivel szebb lesz,de persze nem biztos,hogy hiteles volt az info.
37.
37.
Donpedro
Hááát azért látszik a fényeken hogy jóval gagyibb még a PS-es verziónál is. De erről egyébként régóta szó volt, mert míg a PS-es verziónál az SPU-kat fogták munkába erre a feladatra, az Xbox-nál nem nagyon tudnak mit csinálni.
36.
36.
T3te
#35: és szerinted egy xboxon kurva nagy hasznuk van...
35.
35.
Bisur1996
#18: Mert jó sok boxot vesznek Flashelés és warez céljából, és ez az MS-t nem zavarja, mert fogy a box.
34.
34.
Vopesz
Vicces, hogy mindenki elsiklik e felett: "Természetesen ez még a játék egyik korai változatát mutatja". A videó minőség is azért szar, mert ezek sunyiban készült felvételek.
33.
33.
McDuff
éljenek a lebegő Browning-ok és az elteleportáló hordók!:D
hát van még hiba ebben a verzióban rendesen,de legalább már a ps3-as videóban prezentált célkereszt probléma meg lett oldva(ott a zoomnál is ott maradt a célkereszt)
32.
32.
Cuppak
#27 Ja, csak ott könnyebben felrobbant minden, 1 rakétától nem fog az egész ház leomlani, am meg nézd meg amikor c4-t tesznek a házba, akkor durva.
31.
31.
Stranger
#28: Igen, igen tudjuk, aki konzolt vett 5 éve megspórolt félmillát. Legalább ilyenkor had éljük már ki magunkat, mint PC-sek. :D
30.
30.
jookrisztian
Sziasztok.

Itt egy gameplay felvétel a PS 3-as verzióból:
http://www.youtube.com/watch?v=Nqj7xc2RCIU&NR=1
aminek jó a minősége, ugyan ilyen lesz az XBOX360 as is!!!!!!!!!!!!!
29.
29.
killzone2
#28: Sorry a néhány hibáért,azért remélem érthető volt így is. :D (pl. és helyett én, meg helyett mert, 100k helyett 100k-t)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...