TGS 2011: Nem jött a Level-5, saját showt szervez

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 19.
  • Hír
Link másolása
Ha az utóbbi években az egyszeri gamer ellátogatott a Tokyo Game Show-ra, akkor egy dologban biztos lehetett: Japán egyik legnépszerűbb és legnagyobb fejlesztőcsapata, a Level-5 egy akkora standdal képviseltette magát, hogy nem lehetett ellátni az egyik végéből a másikba.

Ez azonban idén megváltozott, ugyanis meglepő módon a fejlesztőcég úgy döntött, egyáltalán nem jelenik meg a Tokyo Game Show-n. Pontosabban megjelent, csak éppen hatalmas hirdetőplakátok formájában, melyeken az állt, hogy a csapat inkább egy saját külön bemutatót szervez majd.

A főként a Dragon Quest-játékokról, a White Knight Chronicles-ről és a Professor Laytonról ismert csapat október 15-én és 16-án tartja meg saját kiállítását, ironikus módon ugyanabban a csarnokban, ahol most a TGS is zajlott. Ennek megfelelően az egyetlen dolog, amit a stúdió játékai közül ki lehetett próbálni a TGS-en, az a Ni No Kuni volt, azt is a Sony standján.

Érdekes a cég döntése: vajon nem készülnek elég ütős címmel ahhoz, hogy kiemelkedjenek a TGS tömegéből? Vagy éppen ennek az ellenkezője áll fenn, s annyi és olyan minőségű bejelentéssel készülnek, hogy a külön showval teljesen maguknak akarják a figyelmet? Hamarosan kiderül.

4.
4.
LnB
3.
3.
Mortis
Valami durrantónak SZÁNT bejelentés miatt történhet e hajcihő.
2.
2.
Naridar
Nincs, annyi az összes közös pont, hogy a karaktereket mindkettőben Akira Toriyama rajzolta. A DQ egy régimódi (de kifejezetten modern, színes grafikájú) japán RPG, a 8. részt PS2-re és a 9. részt DS-re a Level 5 csinálta, szerintem érdemes kipróbálni. A 10. rész készül Wii-re, de közel sem tűnik jónak.
1.
1.
LnB
Dragon Quest játéknak van valami köze a DragonBall-hoz? kicsit off de ez rég érdekel, sose próbáltam DQ-et.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...