Call of Duty: Elite - elindult a PS3-as bétateszt

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 20.
  • Korai verzió
Link másolása
A megjelenés közeledtével végre a PlayStation 3-as játékosok is belekóstolhatnak a Call of Duty: Elite-be, az Activision a minap bejelentette, hogy kezdetét vette a bétateszt a Sony konzolján is, a meghívók első részét már kiküldték. A rendszer Modern Warfare 3-mal együtt rajtol majd.

Az Xbox 360-as játékosok a Microsoft és az Activision megállapodásának hála már hetek óta nyúzhatják a Call of Duty: Elite-et, a sorozat ősszel induló közösségi platformját, tegnaptól kezdve viszont a PlayStation 3-tulajdonosok is ránézhetnek a szolgáltatásra, a kiadó már kiküldte az első meghívókat a bétatesztre regisztráltaknak. A játékosok a Call of Duty: Black Ops megléte mellett próbálgathatják a rendszer képességeit.

A Call of Duty: Elite fejlesztésével az Activision egy külön csapatot, a Beachhead Studiost bízott meg, a szolgáltatás november 8-án, azaz a Call of Duty: Modern Warfare 3 megjelenésével egy időben fog elrajtolni. Az Elite alapvetően ingyenes, de év 50 dollárért elő is fizethetünk rá (a Modern Warfare 3 Hardened kiadása alapból tartalmazni fogja a prémiumtagságot biztosító kulcsot), ezért többek között minden letölthető kiegészítőhöz "ingyen" hozzáférhetnek majd a játékosok.

A rendszer pontos statisztikát követ a Call of Duty-játékokban elért teljesítményünkről - eddig a Black Ops és a Modern Warfare 3 támogatott -, játékoscsoportokat szervezhetünk, versenyeken vehetünk részt és videókat oszthatunk meg a többi felhasználóval. A bétatesztre lehet még regisztrálni, mégpedig itt!

7.
7.
A prémium Elite-hez 9 hónapig jár ingyen DLC, és lesz minden hónapban valamilyen DLC. Az, hogy ebben hány map pack lesz, nem tudni, nem mondták, viszont a Black Ops-ot megnézve, elég gyakran jöttek a pack-ek, és lehet hogy megéri mondjuk a Hardened edition megvásárlásával előfizetni rá. Külön vásárolgatva eddig elég húzós volt a sok map pack, így meg egyszer kiperkálod és 9 hónapig nem fizetsz többé, és mindent tölthetsz. Még ha ugyanannyira is jön ki az ára, akkor is legalább a megadott ideig nem kell foglalkoznod vele.
6.
6.
mestermagyar
#5: Vagy ha pl 4 évente veszel codot akkor addig éri meg amíg a legutóbb megjelenthez jönnek cuccok.
5.
5.
mestermagyar
Ez alatt azt érted hogy lesz klánrendszer,chat(magyarul facebook, codbook :))pénzért és nem hinném hogy minden dlc ingyen lesz amikor 1 év alatt akár 30ezer forintnyi jelenek(kb az lesz hogy kapsz 2 egyedi fegyót ami belekerült volna a játékba
Ha nem lenne elite. Kb ennyi lesz a cod elite semmi több mert egyszerüen nem érné meg ha mindenki így szerezne dlc-t
4.
4.
MoRT2195
Elég sok extra tartalom lesz benne, és a DLC-k ingyen lesznek. 1 évre 10000ft-ért szerintem meg nagyon megéri.
3.
3.
Vukk18
Ezt én már párnapja tudtam hogy lesz elit de mire lesz jó majd mglásuk
1.
1.
kicsi_don
kiváncsi leszek, hogy egyáltalán jó lesz ez valamire?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...