Így nézett volna ki a törölt Aliens-szerepjáték

  • Írta: InGen
  • 2011. szeptember 25.
  • Képek
Link másolása
Szomorú történet, hogy az Aliens-rajongók egyik legjobban várt játékát, az Obsidiannál készülő akció-szerepjátékot végül sosem jelentették meg. Talán némi vigaszt nyújt, hogy most kaptunk két koncepciórajzot, melyekkel betekintést kapunk a játék hangulatába.

Eredetileg TPS nézetű akció-szerepjátéknak készült az Obsidian által fejlesztett anyag, melyet a SEGA adott volna ki. Az Obsidian szerint a munkálatok már gyakorlatilag készen voltak, amikor jött az utasítás felülről, hogy mégsem jelenik meg a cucc.

 
A most közkézre került két koncepciórajzot Charles Lee készítette, aki korábban olyan játékokon dolgozott, mint a God of War, a SOCOM 4, a Dungeon Siege III, a Lair és a Twisted Metal Black.

11.
11.
Ares
Azért látszik, hogy sok volt benne a munka. De nem is baj, legalább gyakoroltak egy kicsit. Egyetértek a 9-essel, és a 10-essel; Az alien RPG-ben nagyon nem jó. Hozzá tényleg a horror, és az akció áll jól.
10.
10.
Henry82
#9: Egyetértek, ehhez a címhez csak akció és horror illik, jobb is, hogy ilyen baromságok nem jelennek meg. Hahh, még a végén Sims DLC is lenne belőle :)

Mortis: RTS-ben is elveszne az, amiért mindenki imádja ezt az univerzumot, mégis hol maradna a rettegés, amikor gyémánt alakzatban támadó kis galoppoló alienek ellen kéne kijelölni és csatába küldeni egy fél perccel korábban legyártott marine egységet?:)
9.
9.
goblinfing
Aliens rpg? Aki ezt az ötletet elém hozta volna kiröhögöm és kirúgom
8.
8.
Mortis
Szerintem a koncepció nem igazán illet volna bele az univerzumba. Maradjanak az FPS-nél, meg esetleg jöhetne egy kis csapattal operáló RTS is. Nyami...:)
7.
7.
Extol
#5: Jah ez nem nagy vigasz. A rengeteg munka mind veszendőbe ment, nagyon szomorú...
6.
6.
simon 555
azért remélem nem dobták ki az egészet és még meg van valahol:D
hátha egyszer meggondolják magukat.
5.
5.
Glek
Nagyon rosszul állhatott a szénája a játéknak, ha készen volt szinte teljesen, de két árva rajznál nem mutatnak többet belőle.
3.
3.
Necreon
A Colonial Marines jöjjön minél gyorsabban, és mindent megbocsájtunk.
2.
2.
givi6
pedig nem lett volna rossz
1.
1.
Sousuke1989
Pedig milyen jó lett volna ezt a komplexumot bejárni, NPC-kkel beszélgetni, fegyvert és felszerelést csereberélni, minden részletet felfedezni. Szerintem vétek volt leállítani a fejlesztést, de sajnos egy egyszerű rajongó ebbe nem szólhat bele :-(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...