L.A. Noire - jöhet a Complete Edition

  • Írta: fojesz
  • 2011. szeptember 25.
  • Pletyka
Link másolása
Az L.A. Noire cseh forgalmazója szerint novemberben érkezik a játék Complete kiadása, ami annak fényében különösen érdekes, hogy a Grand Theft Auto IV és a Red Dead Redemption esetében erre jóval többet kellett várni. A Rockstar egyelőre nem fűzött kommentárt a hírekhez.

Az L.A. Noire: Complete Edition érkezésére a játék cseh forgalmazója, a Cenega utalt, a vállalat állítása szerint az új kiadás novemberben fog megjelenni PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra, vélhetően egy időben a PC-s változattal. Bár a csomag tartalmát illetően nem tudtunk meg semmit, valószínűleg a korábbi Rockstar-gyűjteményekhez hasonlóan afféle összefoglaló darabról lehet szó, amelyben az alapjáték mellett a DLC-ket is megkapják a játékosok.

Bár a Rockstar nem kommentálta a híreket még, az nem elképzelhetetlen, hogy az L.A. Noire kap majd ilyen kiadást, a furcsa inkább az, hogy a gyűjtemény ilyen hamar érkezik: a GTA IV esetében erre sokkal többet kellett várnunk, a tavaly nyáron megjelent Red Dead Redemption újrakiadására pedig csak hetek múlva kerül sor. Úgy látszik, a Rockstar és a Team Bondi összezördülése megtette a hatását: nem elképzelhetetlen ugyan, hogy a kiadó eleve így tervezte meg a játék pályafutását, de az is világos, hogy különösebben már nem akar foglalkozni az L.A. Noire-ral, és nem fog további DLC-ket finanszírozni.

27.
27.
Optimus Prime
Facial motion-capture. Nem semmi, látom pár előzetest. De a noir hangulat nem jött át. Ha olyan lesz, mint a Blade Runner vagy a Dark City, akkor várom. Hacsak sima '50-es évekbeli nyomozós maszlag a Rockstartól, spongyát rá. Amúgy se bírom a Rockstar játékait, egy jó darabot nem hoztak még össze.
25.
25.
falselight
csak azt nem tudom, hogy ki nem fogja leszarni a novemberi felhozatal mellett.
24.
24.
Ennek a játéknek szerintem a legnagyobb hibája, hogy a brutális méretű szereplőgárda és csodálatos technológia mellett magára a játékra semmi idő nem maradt...halálosan unalmas és az ügyek valahogy mindig megoldódnak akkor is ha nem csinálsz semmit mert épp elaludtál rajta.
23.
23.
sch083
#14: Platinumba láttam. Okt.14, 9500FT.
21.
21.
aruha
#19: héhéhé én csak megkérdeztem miért gyökereztél le? nem veszek konzolt,mer nem vagyok elkényeztetett picsájú konzolos mint egyesek
20.
20.
Quent1n
#9: Esély még jövőre mindenképp van, hogy legalább bejelentik. Utána szerintem már sansztalan.

elite_hun: Én se GTA-t vártam és tleg egyedi játék lett ez. Számomra azért nagy csalódás mert sokkal de sokkal több lett volna benne szerintem, csak nagyon a motionscan-re feküdtek rá.
19.
19.
tekkenveromester2
#9: felejtsd el, vegyél konzolt... hidd el megéri de én nem mondok már semmit sirj csak pc-s gyök
18.
18.
dante92
Szeretem a R*, nem csak azért, mert rohadt jó játékot csinálnak, hanem mert a DLC-ket is kiadják lemezen :-). És akkor most x360-ra 4 DVD-n jön ki :-D? Mert 3 az alapjáték, akkor valószínűleg +1 a DLC. De igazából leszarom, csak jöjjön már ki!
17.
17.
adamsfamily
#15: Ha valaki jól tud angolul akkor se biztos,hogy rendes értékelést kap a játékban.Sokszor elég kétértelműek a nyomok és a hazugságokat is néha nagyon nehéz kiszűrni,mert ez az arckifejezéses technológia még elég kezdetleges.
16.
16.
giga321
#15: Jó ha el érek 2-t. : )
15.
15.
giga321
Havernál toltam boxon , annyira nem rossz , ha kiadják pc-re mindenképpen örülni fogok de aztán lehet várok addig amíg csinálnak hozzá magyar feliratot mert ide azért erős angol tudás kell , ès hiaba van 3-as angol érettségim rohadtul nem fogom érteni :) , és az 5 csillagból jó ha el
14.
14.
Yetikee
RDR game of the y. mikor jön ki ? és mennyi lesz ?
13.
13.
danez11
#12: Nem egészen. Pl a Borderlands goty iszonyat jó volt, hiszen a dlc-k kitettek egy szinte új játékot.
12.
12.
elite_hun
#10: Igen rémes ez a rókabőr, a sokszáz másik játék amit kiadnak game of the year edition-ben is rémes, pfúj
11.
11.
elite_hun
#8: Persze hogy nem lehetett nehezebbre csinálni különben az amcsik nem tudják megoldani :D
10.
10.
Dercsi
Ez annyira rossz lett hogy próbálnak még egy rókabőrt lehúzni róla, az RDR meg annyira jó hogy nincsenek rászorulva a PC-sekre, veszik nélkülük is mint a cukrot.Mondjuk a L.A-nak nem jóslók nagy sikert PC-n.
9.
9.
aruha
Van esély még egy Pc-s Red Dead Redemptionre ?
8.
8.
smash
#7: Számomra nem azért csalódás, mivel nem is GTA-t vártam mert nem GTA-zok :) Egyszerűen a bűnestek magukat oldják meg. Ne értsd félre ettől még mindig jó játék csak többet vagy inkább mást vártam személy szerint tőle. De tényleg bocs mindenkitől ez szubjektív véleményem :)
7.
7.
elite_hun
Nem azért de mért lenne csalódás? Aki GTA-t várt annyi különbséggel hogy most zsaruval van annak lehet hogy tényleg csalódás
6.
6.
smash
#5: Dettó nagy csalódás volt. PC-re úgy hogy már tapasztalatom van benne felesleges. Mert nem annyira jó. a Mimika brutális de kb ennyi. Szájba rágós, megoldja helyetted az ügyeket. A jó kérdés - válasz is csak acsikat befolyásol a sztorit nem.
4.
4.
goblinfing
jött volna inkább rdr pcre de nem érdekel ez is jó persze ha jól optimizálják
2.
2.
Mortis
Most akkor PC-re a DLC-k nélkül jön? Csúnya húzás lenne...
1.
1.
givi6
nem is tudom, nem volt szerencsém játszani vele, de ez mondjuk csak idők kérdése
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...