Rayman Origins - trailer a világ körül

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 28.
  • Videó
Link másolása
Bár Michel Anceltől leginkább a Beyond Good & Evil folytatását várjuk nagyon, az úriember mindenek előtt a Rayman-sorozat megreformálásával tölti minden idejét. Ami nem is a reformokról szól leginkább, hanem arról, hogy a sorozat visszatér a gyökerekhez: oldalnézetes, bájos játék lesz belőle, mint régen.

A karok nélkül született kedves lényünk ismét elemében érzi magát, Rayman ismét egy hamisítatlan platformjátékban éled újjá: ellenségeket győz le, bossokkal akasztja össze a bajuszt, változatos világokban fordul meg - erre hívja fel figyelmünket a legújabb előzetes. A játékmenet kiforrott és szórakoztató, nem kell komolyan venni. Jó hír, hogy a megjelenés sincs messze: november 15-én bárki nekiveselkedhet PS3-on, Xbox 360-on és Wii-n, később pedig 3DS-re és Vitára is bemutatkozik a játék. Köszönjük, giga321!

10.
10.
Textmanus
Ez a Rango zenéje, valszeg azért nem illik hozzá annyira
7.
7.
Teuton
Lehet velem van a baj de ez egy az egyben olyan mint a fővárosi díszb*zi-felvonulás. A bossok kinézete meg... egyszerűen sértőek.
Lehet direkt hagyták ki a pc-:, ott többen emlékeznek még az eredeti Raymanra mint a mai konzolos vér(itt talán zöld?)pistik vagy az épp megcélzott tízévesek.
6.
6.
Zakkantable
De én ezt nem értem még valamikor nagyon régen játszottam egy Raymannal Dreamcaston és az sokkal jobb volt azthittem hogy xboxra és ps3ra valami jobbat adnak ki mint ez! :/
5.
5.
csetom
mindenkihez csatlakozva ez már nem rayman. Én az elsővel játszottam meg kipróbáltam a többit de ismerem a játékot ennyire.
4.
4.
kivenoko
#3: Igazad van, régebben én is nagyon szerettem, de ez már nem az igazi rayman, véleményem szerint... Az első 3-nak volt egyfajta sötét ám vidám beütése, és a hangulata elvitte a játékot egészen a készítők listájáig... ez szerintem csak egy szimpla Sonic szerű ugrálós dedó lesz, annyira nem is bánom, hogy nem jelenik meg PC-re, bár azért kipróbáltam volna...
3.
3.
Gábor36
Személy szerint eléggé gyerekesnek tartom. Vagy inkább úgy mondom kinőttem belőle. Pedig szeretem a raymant és az 1, 2, 3-al nagyon sokat játszottam, de ez már túl színes, gyerekes, giccses nekem. Persze van akinek tetszik, elfogadom. Én inkább egy rayman 3 féle raymannak örülnék.
1.
1.
Már kezdtem azt hinni, hogy ez is egy olyan nyulas hülyeség lesz, de szerencsére
a fejlesztők észhez tértek ! :-)
(csak jönne legalább PC-re)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...