Jönnek az élő UFC-meccsek Xbox Live-ra

  • Írta: fojesz
  • 2011. október 9.
  • Érdekesség
Link másolása
Bár a hazai felhasználóknak valószínűleg inkább csak érdekesség, december 1-jén letölthetővé válik az Xbox Live-on a UFC-alkalmazás, amely segítségével élőben követhetjük majd a MMA-bajnokság eseményeit. Minden mérkőzésért külön kell fizetni, cserébe pedig egy rakás kiegészítő feature-t kapunk.

Az Xbox Live-ot eddig sem kellett félteni, ha sporteseményekről volt szó, igaz, ezek a szolgáltatások a tengerentúlra szóltak eddig, ahogy valószínűleg a UFC (Ultimate Fighting Championship) alkalmazás is megmarad az amerikaiak kiváltságának. A Microsoft bejelentette, hogy az új funkció december 1-jén debütál az Xbox Live-on.

Az alkalmazás lényege, hogy minden UFC-mérkőzést megnézhetünk élőben a Live-on, a felhasználók egy katalógusból választhatják ki, hogy melyik meccset akarják majd követni. Természetesen a közösségi extrák sem maradnak ki: a játékosok megtippelhetik, hogy ki lesz aznap a győztes, sőt a harcosok statisztikáit is összemérhetik a biztosabb döntés céljából. A meccsekért egyenként kell fizetni, s bár az árazás még nem ismert, az tuti, hogy SD- és HD-adásra is bejelentkezhetünk majd.

December eleji debütálásból kifolyólag először a UFC 140 meccset lehet majd követni, ezt az Air Canada Centre-ből fogják közvetíteni december 10-én - a mérkőzésből semmi marad ki, a nézők a mérlegelést és az interjúkat is megleshetik. Az alkalmazáshoz Gold-előfizetés szükséges, az irányítás felturbózásához pedig egy Kinect is javallott.

9.
9.
Garfartix
Az én hírem úgy látszik megint nem rakjátok ki...

Hát akkor majd én:
http://www.youtube.com/watch?v=f72vEsBFzX8
6.
6.
SLi
Ezek eredetileg Amerikában Pay-per-view (PPV) események, tehát nem adja semmilyen csatorna, hanem egyenként fizetni kell az eseményekért, (ilyenek még a box meccsek az HBO-n) hogy nézhesd. Mivel nálunk ilyen szolgáltatás nincs így tényleg lehúzásnak tűnhet, de nekik ez annyi h nem a Set Top Box -on fizet elő, hanem a Live-on, pénzben ugyan ott van, nincs semmilyen lehúzás.
5.
5.
latyaa
Ha amerikaiak lennénk más kép állnánk hozzá. Nekünk nagyon drágának hangzik és az is :D De az Amcsik tuti kapni fognak rajta nem hogy ink jönne már a Dashboard frrisités
3.
3.
tundra
Nem ismert az árazás? Ott van a képen hogy 55usd a meccs :D
2.
2.
kiskenguru
Köszönjük xbox live! Ahelyett hogy fizetnék, szerintem inkább csak átkapcsolom a tévét a sportcsatornára ahol csontingyé nézhetem. Azt a zsidó mindenit neki!
1.
1.
FriendlyTarget
azta a pénzsóvár mindenit a microsoftnak :D ugye az $55 meg $45al csak viccelnek? a Live Goldot úgy ahogy van megkéne szüntetni szerintem..vagy az árát lejjebb vinni vmi jelképes összegre
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...