Harrison Ford népszerűsíti az Uncharted 3-at

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 20.
  • Érdekesség
Link másolása
Kinek az arcával lehetne jobban eladni korunk talán legvelősebb kalandjátékát, mint Harrison Fordéval, aki többek között Indiana Jones megformálója. Elképzelhető, hogy Nathan Drake csupán egy zöldfülű kisfiú a Mester mellett. Az öreg kincsvadász segít a játék marketingjében, Japánban.

Hiába, eljön az az idő, amikor Indiana Jones is szögre akasztja a kalapot és átadja a stafétát a fiatal titánoknak, így esett meg, hogy Japánban nem más népszerűsíti a hamarosan megjelenő Uncharted 3-at, mint Harrison Ford. A szigetországban amúgy is bomlanak a hollywoodi színészek iránt, számos alkalommal kérik fel őket reklámfilmekben való szereplésre. Érdemes meghallgatni Ford véleményét a játékról, melyben szerinte a vizuális történetvezérlés a lényeg és számára hihetetlen és fantasztikus az összkép. Az Uncharted 3 november 1-jén jelenik meg.

25.
25.
Slik
#5: nem láttad a filmet? Indinek és még zorrónak is van macskanőn kívül :D
22.
22.
LtK
20.
20.
ReNegAdE
#18: Mi volt előbb?A tyúk vagy a tojás?;)
18.
18.
LtK
"Elképzelhető, hogy Nathan Drake csupán egy zöldfülű kisfiú a Mester mellett". a picsákat! Drake szétgyalázza =D Mellette Ford bácsit nem is nevezném kincsvadásznak ;D
17.
17.
adamsfamily
Hogy beleéli magát.De le a kalappal előtte,ahhoz képest,hogy már milyen öreg egész jól megy neki.Ford jó választás volt,már az Indiana Jones-ok miatt is.
16.
16.
givi6
Micsoda gamer az öreg !!! : D
Egész érdekesen nyomja ott 2:45-nél
14.
14.
KD
ezért mennyi pénzt kért el? ;Đ
13.
13.
goblinfing
simán eltudom képzelni hogy üres óráiban is tolja Indana Jones szerepét se véletlenül vállalta el hanem érdeklik a hasonló dolgok régészet stb..
12.
12.
Mortis
Azért kíváncsi lennék, hogy egyedül, üres óráiban is így játszik e. :D

11.
11.
giga321
Nagyon jól tolja az öreg. Utolsó videón beszartam , imádom amikor azokat a jellegzetes Harrison Fordos arcokat vágja. Mellesleg a filmjei is nagyon jók Indiana Jones mindegyik része , Hollywoodi Őrjárat stb. szeretem a filmjeit.
10.
10.
Neo1989
Ford egész jól tolja ahhoz képest hogy nem 20 éves :)
9.
9.
Gorre
Tud az öreg, kihívnám egy lanpartyra.
8.
8.
ReNegAdE
Qrva jó!Nagyon szeretem Fordot,tökéletes párosítás!:))))))
7.
7.
Quent1n
Hát igen telitalálat volt Ford szerepeltetése :) Igazából ezzel a motorral simán megcsinálhatnák az Indy filmekből a játékokat, de ez csak álom sajnos :(
6.
6.
mugen
#3: Nekem az Emperors Tomb azért eléggé bejött. Abban egész jó bunyókat lehetett rendezni. :D
5.
5.
Hubert Cumberdale
4.
4.
Moldren
3.
3.
Slik
kár hogy indana jones sorozat alapján készült legjobb játék a lego... lehetett volna csinálni valami ehhez hasonló játékot, még az ostorával verekedhetünk is volna mint batman
1.
1.
mugen
Egyik legnagyobb színész. Nyomjad öreg!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...