Batman: Arkham City - Éjszárny színre lép

  • Írta: zoenn
  • 2011. október 27.
  • Letöltés
Link másolása
Hamarosan kibővül a Batman: Arkham City világa, letölthető formában újabb játszható karaktert kapunk kezeink közé. Nightwing sem veti meg a pofozkodást, speciális mozdulatokkal és személyre szabott Challenge térképekkel érkezik. November első napján már magunkévá is tehetjük.

A Warner és a Rocksteady a mai napon bejelentette, hogy újabb letölthető tartalom érkezik a Batman: Arkham Cityhez, mely új játszható karakterrel örvendezteti meg a rajongókat. A Nightwing Bundle Pack november elsején jelenik meg Xbox Live-on és PSN-en az Egyesült Államokban, míg november másodikán az Egyesült Királyság online piacterein.

Éjszárny debütálását egy trailerrel is megfejelték a készítők: Dick Grayson is szuperhős gúnyába bújik éjjelente, neki sincs szégyenkeznivalója bunyó terén, legyen szó normál vagy éppen speciális kunsztokról. Két Challenge-térkép is érkezik a csomaggal, a Wayne Manor és a Main Hall. Bónuszként megkapjuk az animációs szériában látható Éjszárny-karakterskint is.

A DLC 6,99 euróba fáj PSN-en, Xbox Live-on pedig 560 MS pontba. Köszönjük ampeeer, renato999 és drakecsaj!

18.
18.
Thane
#17: náá, nem hiszem. Mondom, csupa szuper ember kéne ahhoz hogy szét szedjék...
17.
17.
Gotham123
#9: Tényleg túl masszív a csávó,ezért kéne olyan sztori amiben például Doomsday van vagy olyas valaki aki kárt tud okozni benne.
Szerintem összehozható...
16.
16.
hedzsooo
#13: Az csak egy bugyuta angol szleng szo a `80-as evekbol. Esetleg, ha talalo is volt a kifejezes akkor, azt sajnos ma mar nem lehet tudni pontosan, mivel nem keszult rola feljegyzes, ha jol tudom, de hasznaljak az IQ betyarok ma is, valoban. Megmaradt az angol koznyelvben. A Batman es tarsainak sztorija meg ugye mar joval korabbiak, ezert lehetett siman Dick is a neve. :)
15.
15.
adamsfamily
#2: Az avengers-t nekik adhatnák,ők nem szúrnák el.Azok a sega marvel játékok nagyon trágyák lettek és olyanból szerintem nem kér a világ többet.
13.
13.
giga321
Hogy lehet valakinek ez a neve hogy Dick Grayson? ( F@sz Grayson ) XD
12.
12.
goblinfing
#11: Na akkor jól tudtam :D
11.
11.
Füge
10: Dick Grayson az első Robin lett Nightwing, de asszem már korábban is voltak Nightwingek, illetve késöbb is lett még több Robin.
10.
10.
goblinfing
9.
9.
Thane
#7: De az nem halhat meg azért nincs olyan. Hülyén festene mindenki kriptonit fegyókkal lődözne meg kriptonit kézzel/tuskóval csapkodna. :D
8.
8.
bance91
Jópofa, jópofa csak az a ratyi spárgarúgás ne lenne :D amúgy meg egyetértek Rocksteady a király ebben a műfajban
7.
7.
Gotham123
#2: Hát egy Superman tényleg jó lenne már...
6.
6.
metercsiken
Azért kár ,hogy csak letölthető formában létezik!
Persze Batman-nel is tökéletesen el leszek majd! : )
5.
5.
Thane
#3: Így van, tetü november annyira lassan jön :(
3.
3.
TheJoKeR
Ezekkel őrjítik meg a PC-s játékosokat.xD :/
2.
2.
g.man580
Látszik hogy a Rocksteady nagyon ért a szuperhősös játékokhoz! Bárcsak mindegyiket ők csinálnák! Egy Rocksteady-s pókemberrel vagy supermannal szívesen játszanék!
1.
1.
sheamus
Én elvagyok Robinnnal is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...