Age of Conan - jót tett neki az ingyenes modell

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 12.
  • Hír
Link másolása
A Funcom örömmel jelentette be, hogy miután az Age of Conan free-to-play üzleti modellre váltott, nem kevesebb, mint 600 ezer játékos próbálta ki a barbárok világában játszódó kalandot. Sőt az ünnepélyes hír nem múlhat el jutalom nélkül sem: érdemes lesz november 21-én bejelentkezni az MMO-ba.

Egyre több fejlesztő gondolja úgy, hogy az évek óta gyengélkedő MMO-ját free-to-play-szellemben folytassa tovább, hogy havidíj helyett ingyenes alternatívát kínáljon, nem beszélve a mikrotranzakciókban rejlő lehetőségektől. Az Age of Conan is ilyen: miután az első ingyenes hónapban 400 ezren csatalkoztak a fantasy világhoz, újabb mérföldkő következett a játék történetében. Már 600 ezren próbálták ki a talán legjobb grafikával rendelkező MMO-t.

Az ünneplés folytatódik, egészen pontosan november 21-én, hiszen a Funcom meghálálja a beléje fektetett bizalmat, mivel ingyen és bérmentve hozzájutunk a The King’s Reward packhoz, mely válogatott italokat tartalmaz és elérhető lesz a Store-ból. Minden karakter csak egyet kaphat grátiszként. Köszönjük!

10.
10.
Motörhead
#9: Hát ami jó az jó,és ez pedig nem rossz!!!
9.
9.
menjapipaba
#8: Nem én, te örültél neki annyira:D
8.
8.
Motörhead
7.
7.
menjapipaba
6.
6.
Motörhead
#5: Nagggyooonnnnnn KKKaaarrrraaaaajjjjjj!
Köszönöm szépen!
5.
5.
Optimus Prime
#4: Na ja... de csekkold ezt:
http://www.gamewallpapers.com/viewtop10preview_wide.php?wallpaper=wallpaper_age_of_conan_hyborian_adventures_03.jpg&titel=Age%20of%20Conan%3A%20Hyborian%20Adventures&nummer=03

Amúgy tényleg uncsi ez az MMO is, én anno béta, free, stb. próbáltam, de úgy 10-12 szintig jutottam. Utána nem éreztem késztetést rá, hogy játsszak vele, de a többivel se. Még a Global Agenda-t is hamar meguntam. Pedig az sci-fi.
4.
4.
Motörhead
Azáldildóját neki!Nem rossz a néni a képen.
3.
3.
Lordnekroseth
Ez már egy jó ideje így van, ha jól tudom. Én már 2 szer is neki futottam, de sajnos nemtudott leláncolni. úgy kb lv 8 ig egészen szuper, aztán borzalmassá válik.

Endgame ről nemtudok szólni, lehet hogy rfantasztikus, de ha nincs benne annyi lendület, hogy eljuss oda, sok értelme nincs.
És őszintén szólva, a Wow sem tudna annál tovább lekötni, hogy belépek és mikor érzem, hogy 10000000 szart kéne kifarmolni meg megcsinálni elmegy a kedvem és kilépek.
2.
2.
LnB
De arról egyik ilyen hír sem szól, hogy pár nap után úgyis mindenki wowozni fog :)
1.
1.
Optimus Prime
Inkább egy high-res artot adnának a fenti képből.
Steamre hogyhogy még nem ért el a játék? Nincs annyi szabad helyem, hogy letöltsem és még telepítsem is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...