Saints Row: The Third - launch trailerünk is van

  • Írta: zoenn
  • 2011. november 16.
  • Videó
Link másolása
Eljött a Szentek ideje, a Szindikátust pedig vissza kell küldeni az anyjába! A komolytalan gengszterjáték immáron harmadik felvonásához érkezett - nálunk november 18-án jelenik meg. Az első értékelések alapján egy igazán szórakoztató és sziklaszilárd címmel van dolgunk. Lássuk a launch trailert!

Több millióan töltöttétek le az előzetes karaktergenerálót, az Initiation Stationt, így már egy körvonalazódott hőssel merülhettek el a játékban, mely nem kínál mást, mint vért, akciót és hahotázást. A Saints Row: The Third pont abban különbözik a hasonszőrű GTA-klónoktól, hogy nem próbál feleslegesen komolykodni. S akkor még finoman fogalmaztunk. Pénteken érkezik a játék PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

9.
9.
MaxiJets
a karakter testreszabhatóságával eddig sem volt gond, remélem ilyen téren ebben a részben sem fogják vissza magukat a készítők. Az előző rész PC-n játszhatatlan volt... ha most is így lesz, sírni fogok. A Skyrim mellett tökéletes stresszlevezető lesz a Mass Effect 3-ig.:)
7.
7.
Quent1n
No ez még megér egy próbát!! :) Aztán nemsokára jön a Trine2 és vége is az évnek számomra game szempontjából :)
6.
6.
Darox
Azt a rohadt... Ez b*zdmeg... Must! Have!
5.
5.
Renegade95
Teljesen Más Lesz Az irányitás Mint A 2ben :)
4.
4.
ALpH4
abban reménykedek hogy a jármu irányitás nem lesz olyan idétlen mint a 2ben
3.
3.
givi6
Az utolsó olyan idei játék számomra, ami még tartogat érdekességeket, remélem nem lesz csalódás, mint a többi... ( acr kivétel..)
2.
2.
hakydakillah
Végre egy sandbox játék, ami nem hagy unatkozni, hanem tele van akcióval, őrülettel, humorral. Szépen pontozták eddig, nálam tuti vétel :-)
1.
1.
Cuppak
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...