Max Payne 3 - a multiról bővebben

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 15.
  • Hír
Hiába viseli magán a noir stílusjegyeit a Max Payne 3, hiába bontakozik ki előttünk mély narratívával a történet, a Rockstar ígérete szerint többjátékos üzemmódot is találunk a játékban. A Gang Wars játékmód nem agyatlan lövöldözésnek enged teret, az elbeszélés legalább olyan fontos.

A Rockstar végre elkezdte csepegtetni az információkat a Max Payne 3 multiplayeréről. Itt van nekünk például a Gang Wars mód, mely hűen követi a sorozatra jellemző narratívát, nem kell lélektelen meccseket vívnunk. Ahelyett, hogy agyatlan lövöldözésbe menne át, dinamikus elbeszéléssel átitatott mókának ígérkezik.

A Gang Wars több fordulóból áll, az elsőben minden játékos arra törekszik, hogy megszerezzen egy zsák pénzt, mintha sima Capture to Flagben vennénk részt. Aki a legtöbb pontot éri el, annak a fejére busás vérdíjat tűznek. Minden fordulóban láthatunk átvezető jeleneteket is az éppen aktuális célokról és a feladatok változhatnak körről-körre. Charlie Bewsher, a Max Payne 3 multiplayer tervezője kifejtette, hogy az online mókában is szeretnék megtartani a sorozatra jellemző erős narratívát és drámát.

Lesznek perkek is, bár közel sem adnak olyan szuperképességeket, mint a Call of Dutyban, sokkal finomabban bolondítják meg az élményt. Ezek általában az ellenség észlelésekor jönnek jól. A Sneak perkkel például mindig látjuk, hogy ki a barát vagy az ellenség, míg a Paranoia perknél az ellenség nem lesz képes különbséget tenni, könnyedén megzavarhatjuk, mivel mindenkit riválisnak lát majd.

Már most biztos, hogy a Rockstar a megjelenés után ilyen-olyan DLC-kel bővíti a repertoárt.

12.
puli2221
Szerintem nem kell kapásból rikoltozni összevissza hogy "a Rockstar meg ez a multi teljesen tönkre vágja a Max Payne világát" stb. Várjátok meg míg kijön a játék azt akkor sipítozzatok!
10.
TEEBEEX360
Na most komolyan. Egy ilyen játéknak minek multi? Tök értelmetlen. A másik pedig hogy szerintem is meg fog halni Max uraság! És remélem hogy ez lesz az utolsó rész is egyben mert nem kéne minden nagy nevet évekig róka bőrrel lehúzni és tönkre tenni azt amit anno elért!
9.
krami
Engem valahogy nem mozgat meg, hogy lesz benne multi, feleslegesnek is tartom, csak sajnos ma már pontokat vonnak le az értékelésnél ha nincs multi. Single-t hozzák össze rendesen, a többi nem érdekel :)
8.
elfdefender
Ez izgalmasan hangzik, bár továbbra is furcsa lesz a multi a MP-ben.
7.
SwordFish
#6: Hát nem tudom, nem hiszem, hogy készülne több Max Payne.. De ha akarják überelni a 2. rész drámai végét, akkor bezony meghal a Max :-/
6.
randall13
Pénzügyileg értelmetlen lenne a halála :)
5.
SwordFish
#3: Nekem van olyan feelingem, hogy meghal... hát csak így lenne értelme befejezni a sorozatot
4.
Gorre
#2: Már az első kettőben is "meghalt" párszor.
3.
nero66
#2: Na az b*szna még be :DD
2.
SwordFish
Jónak hangzik.. Amúgy szerintem Max meghal a játék végén :(((
1.
nero66
Hmm... Erre kíváncsi leszek, csak nehogy a single rovására menjen :DD
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...