DmC - hentelés lebegő földeken

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 17.
  • Videó
Link másolása
Egy majdnem háromperces, tömény játékmeneti felvételt kaptunk a Devil May Cry-rebootból, mely megszakítások nélkül mutatja Dante hancúrozását lebegő platformokon, magasan a levegőben. Egyre jobban kedveljük a Ninja Theory próbálkozását, lehet, hogy simán vállalható a cucc?

Dante tekintélyeseket ugrik egyik platformról a másikra, s útját persze további akadályok is nehezítik. Ott vannak például a cserfes szörnyetegek, akik már régóta fenik a fogukat a démonvadász húsára. A pálya kialakítása teljesen rendben van, valamiért nekünk az Enslaved jut eszünkbe - talán nem véletlenül. Az biztos, hogy a bejelentés óta hatalmas léptékkel fejlődött tovább a DmC. Megjelenés jövőre Xbox 360-on és PS3-on. Köszönjük, ampeeer, a videót!

19.
19.
YTy
A szeme színét meghagyták, bár jobban állna neki a vakság, legalább nem látná saját magát...
16.
16.
Lordnekroseth
Igen, mondhat bárki bármint, de a tény az, hogy a játékosok akik eddig játszottak vele szinte kivételnélkül egyértelműen mind azt mondják hogy szar.
És ezért próbálnak változtatni folyamatosan a játékon. Mert amúgy már fél éve kint lenne.
Hiába szórakoznak vele. Adják ki és szar lessz.....az a baj, hogy ezt ők is tudják.
15.
15.
mdr88
lehet hogy jó game lesz... de a cikk címe után én kicsit más videóra számítottam... a "hentelés" felénk azt jelenti, hogy rádszaladnak vagy 50en aztán te meg szétcsapod őket... nem tudom miért de ez a trailer kicsit Darksiders feelingű volt?!
14.
14.
Jinbobo
Mondhat bárki bármit, ez Jó game lesz!!!
13.
13.
Adamknight
Nekem még mindig nem jött át.
12.
12.
rossitibi
Nem rossz a játék de pont úgy csinálják mintha nem ismernék a többi részt!
Igaz reboot...bassza meg..A grafika tényleg Enslaved,ami azért nem volt a toppon,a harc Castlevania,vagy Dante's inferno.Ami megint nem rossz de a béka segge alatt van a Dmc-kez képest! Szomorú hogy egy kalap alá került velük! A démonok röhelyesek! Egyik trailerben láttam 1 bosst..hát..1 takonyban úszó undorító ocsmányság...Össze sem lehet hasonlítani Berial-al és a társaival! És a 3.rész?... Na ott van démon Nem itt!
11.
11.
BloodyDeath
hát azért én várom.
Jók voltak az előző részei is, de ez mg teljesen más mint a többi megértem azokat is akik buzizák a csávokámat, mert bizti van benne valami, de attól én megveszem játszogatok vele és kész. Majd akkor nyilvánítok véleményt amikor legalább egyszer kitoltam. De hát mindenki más. Én nagyon várom már.
10.
10.
rossitibi
#7: Zene? Hol a zene? :)
Vajon a lock-on meglehet még? Azt szerettem benne a legjobban! Nem sima kocka háromszög volt a lényeg. Olyanból van elég! Ha most találkoznék először a dmc-vel és kipakolák elém,hogy melyik kell,én az előzetesek alapján még mindíg a 3.4.részt választanám! Mikori a 3? Talán 2005? Ez azért szégyen! Az előzőkkel ahogy végeztem már kezdtem is elölről mert annyira kurva jók! A barátnőm azt mondta nem vagyok normális! Az első trailerhez képest már fényévekkel jobb! Sőt egész jó! De mégsem az a kategória! Úgyhogy capcom bekaphatod!
9.
9.
kobrax17
Én most játszok a DMC 4-el és ez a karakter meg se közelíti se Dante-t, se pedig Nero-t. Persze attól még lehet jó játék, de hát kitudja ...
8.
8.
jszili32
Nagyon elbaxták a karaktert.
7.
7.
keiji maeda
6.
6.
Zelgadis187
Az ellenfelek tudnak egyáltalán támadni?Szépen kitartják a kis kardjukat aztán szépen várnak 5 másodpercet hogy minden hülye lássa hogy meg fogják támadni.
5.
5.
Lordnekroseth
Igen egyetértek, ha önmagában nézem egy jó H&S, biztos kipróbálnám, de ha az előző részeket nézem, vagy csak akár azt, hogy a Pc-re amik kijöttek valami tényleg hiányzik.
Ha pedig azt nézem, hogy az Animében egy milyen kidolgozott finom világa volt az egésznek.....saját magukra borították a szaros pelenkát. Minek dolgoznak ki valamit, ha aztán kidobják?
Már ne haragudjanak, de basszák meg. Mostmár csak AZÉRT SEM fogok a folytatásokkal játszani, mert ki tudja mit várhatok tűlük? Hogy majd a 3 adik rész után a játékukat úgy gondolják áttervezik aztán fölöslegesen végigbasztam magam 3 részen magam? Ha el akarják ilyeszteni a játékosokat a megbízhatatlanságukkal.....sikerült.
4.
4.
thelegendary
#1: Nincs kifogásom ellene, de sztem a főhős meleg...... nem illik ebbe az univerzumba :)
3.
3.
Ryukian
Igen, valóban emészthetőbbé vált. Egészen tetszetős a maga nemében. Mint önálló játék, abszolút megállná a helyét. De ahogy folyamatosan a Devil May Cry 3.-4. részéhez hasonlítom, egy picit sántít. Hiányzik a kemény metál, a röhejes/nevetséges, de mégis apokaliptikus jellegű környezet, az idétlen figurák, az állandó flegmázás, és a sok-sok-sok-sok-sok piros bogyóóóóóó!!
2.
2.
krami
Nekem ez egyre jobban tetszik és jöhetne egy PC-s port :)
1.
1.
Split
A világ kellemesen elborult, a grafika szép, a játékmenet jó, a főhős szar.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...