Képen a Modern Warfare 3 első DLC-je

  • Írta: InGen
  • 2011. december 22.
  • Képek
Link másolása
Az Infinity Ward és az Activision lassan már annyira szereti teaselni nekünk a Call of Duty új DLC-it, mintha külön játékot várnánk. Nos, a jövőre érkező első tartalmi csomagból most megkaptuk az első képet. Először persze az Xbox 360-tulajdonosok örülhetnek majd.

Az Infinity Wardos Robert Bowling tette fel Twitterre az alant látható képet, mely a Modern Warfare 3 első DLC-jéből származik, és a Park néven futó pályát ábrázolja. Ami minden valószínűség szerint a New York-i Central Park játékbeli verziója lesz. A csomagot először a prémium Elite Xbox 360-as előfizetői kapják majd meg.

28.
28.
greenmelon
#24: Mindig megszopod ha trollkodni akarsz, észrevehetnéd már, hogy nem neked való. Mellesleg lejáratod a nickedet.

#27:
Ezt adom. :)
27.
27.
randall13
#23: Had tudjam már, ha 5 éve foglalkozok vele..
Hülye vagy legalább ne hangoztasd, köszi ^^

#24: Nem, nem voltam ott minden vevő mellett, viszont itt van velem szemben a statisztika. De gondolom egy bf fannak ez nem mond semmit. Vajon te fel tudod sorolni a bf3 hibáit? Mert van bőven. Én fel tudom a codét, mellesleg még tiszta szívemből rühellem is a cod2-nél magasabb számjelzésű call of dutykat. De hát mit lehet ez ellen tenni, tetszik nem tetszik, el kell fogadni hogy a többség nem részesíti előnyben az 5 perces üresjáratokat.

De ha már így szóba jöttek az endzsinek, az az egekig magasztalt frosztbájt messze elbújhat az ue mellett. Egy sdk-t nem tudnak kiadni hozzá, mondván bonyolult a motor pff XDDD
25.
25.
Motörhead
#17: Mondjuk attól is lehet valaki fan,hogy ha teszem azt sakkozik akkor nem kezd el dáma lépésekben játszani.Szerintem az az igazi fan aki a kedvenc játéka vagy játékai hibáját fel tudja ismerni és le tudja vonni a megfelelő következtetéseket.
24.
24.
Motörhead
#11: És te ott vagy minden vevö mellet és láttad,ahogy megvették!Csak sajnálni tudlak,hogy ezzel az ótvaros dumával jössz,hogy milyen sokan megvették?!Ekkora az Isten Állatkertje.Ennyi!
23.
23.
hahota
#21: Attól még neked fogalmad nincs róla, hogy néz ki az IW engine. Hiába akarod magad okosnak előadni, csak egy TROLL vagy.
22.
22.
bsg09
#14: "a többi játékfejlesztő is a pénzre megy, de mások legalább dolgoznak is valamit!"

Mondod ezt a mai 3-4 órás játékok világában.
21.
21.
randall13
#19: Te már csak tudod. Mivel ezer éve nyílt a forráskódja, csak q3-nak hívták akkor még nem iw engine-nek.
20.
20.
aludttej
#15: ne fossál, játszok én, csak a bf3-al :D
19.
19.
hahota
#18: Te már csak tudod. Mivel nem nyílt a forráskódja, így fogalmad nem lehet róla.
18.
18.
randall13
#17: El nem hiszed hogy milyen szinten egyszerű a cod motorja. A hülye is képes átlátni az egészet 3 nap után. Nem véletlenül tudják garantálni a 60 fps-t.
17.
17.
hahota
Ha jól rémlik a single részt két csapat kalapálta, a multit megy egy harmadik. Az oka úgy tudom az volt, hogy az eredeti csapatot, fejlesztő gárdát szétverték, elmentek máshova valamiért.

Ergo most más kódjában turkálnak a jelenlegi fejlesztők (aki érti ez mit jelent egy programozó számára, az érti a jelentőségét - aki nem, annak meg gondoljon egy félkész házra, amihez talán megvan minden dokumentáció, de a kivitelezés elvei és a fejlesztés logikája hiányzik, mit miért és miért ott kezdtek el, ráadásul át kell rágni az egész ház eddig elkészült részein magukat, előröl, amire egy év alatt idő sincs), hogy lehúzzák még ami lehúzható. Így érthető a monotonizmus, illetve a minimális javítgatás.

Viszont aki fan, annak mindegy lenne, ha mari néni papucsával kéne végigverni a mappot, akkor is az év játéka lenne! Pont ettől fan valaki, nem!?
15.
15.
#12: Ne (gazdaság)politizáljál, hanem játsszál bazze!
14.
14.
Dark_Temptation
#6: ezt a sz@rt nem lehet élvezni...csak azért dönt rekordokat mert kál óf dúti.... a sok idióta meg megveszi... csak sajnálni tudom őket......csak így tovább nyaljátok még a kotick seggét! és hagyjátok magatokat átverni!

Aludttej teljesen igazad van!

Greenmelon: a többi játékfejlesztő is a pénzre megy, de mások legalább dolgoznak is valamit! lehet fanboy leszek most de nézzétek meg a dice-ot 1 vadi új motort írtak,1 csomó pénzt,időt belefektettek a bf3-ba! és még így is a cod vezet... ők meg csak átszíneztek pár textúrát, 1 kicsi szerkesztés itt,ott és ennyi... és ők vezetik az eladási listákat...szégyen.... -.-"
13.
13.
randall13
#12: Én meg csak CoD2-zök. A csalók ellen meg tudunk tenni, igaz nem mindenki, de mi tudunk. :) Ugye a modok és a tudás sok mindenre képesek.
12.
12.
aludttej
#11: végülis igazad van, csak hát nekem nem jön be ez a gazdaságpolitika és a játék se (cod8) :D Sztem is jobbak voltak a régi codok, nekem a 2 a kedvencem, csak már ritkán játszok vele mer sok a csaló :S
11.
11.
randall13
#9: Minden évben azért rohan a boltokba több millió ember, hogy elköltsék az összes pénzük és ne élvezzék még véletlenül se a játékot.

Én se változtatnék semmi lényeges dolgot egy játékon, ha egyszer az minden évben felülmúlja magát. Mellesleg a CoD UO bealázza az összes codot, bf-et is.
10.
10.
Necreon
#4: A Homefront-ot szvsz minden elveri grafikában. Még én a bit trip runner is.
9.
9.
aludttej
#8: csak az a gond hogy ezt már nem lehet élvezni sem, az emberek nagy része nem szarja le a grafikát, jogosan, és cod4 után ezt már nem is élvezem, nincs olyan pontja a cod6nak vagy 8nak, amiben jobb lenne a 4-nél. De nincs játékélmény se, lényegébe egy cod4 szarabb mapokkal és túlbonyolitott perkekkel, talán a graf fejlődött egy kicsit de hát 4 év alatt ez semmi, inkább szégyennek nevezném. Csak az itt a kérdés, minek játszani ezzel, ha van cod4 és bf3?
8.
8.
istook
#1: sok gyök!!!! ki nem sz*rja le a grafikát (hagyjuk mááár...20milliárdszor leszidtátok már...igaz ami iga,z a BF3 szebb jóval), öcccsém itt a játékmenet, a játékélvezet a lényeg...ha meg nem tetszik valami az már a Te bajod. ennyiköszipuszi
7.
7.
bsg09
#1: Majd váltanak ha jönnek az új konzolok.
6.
6.
randall13
trolltrolltroll!

Valami mégis lehet a játékban, ha minden évben rekordokat dönt nem?
Már olyan unalmas hogy mindenki kritikusnak hiszi magát és csak abból a szemszögből tud tekinteni egy játékra, és elfelejti élvezni azt..
5.
5.
greenmelon
#3: Mert a többi játékfejlesztő cég nem a pénzre hajt...
4.
4.
GeeZa
a Homefront is agyonverte grafikában... kár hogy az a gém nem hagyott nagyobb visszhangot...
3.
3.
Dark_Temptation
#2: már megbocsáss, de ők nem a játékmenetre,de nem is az élményre hanem arra hajtanak, hogy minél több pénz landoljon a feneketlen zsebükben! minden évben kiadják ugyan azt más néven....
2.
2.
n_csacsi
a fejlesztők sokkal inkább a játékmenetre és az élményre koncentráltak, mint a grafikára...mondjuk neked lenne elég pénzed fejleszteni a géped hirtelen, ha egy olyan grafikával rendelkező gamet csináltak volna, amitől összepisiled magad? itt azt kell nézni, hogy lehet, hogy nekik "atomerőmű" gépeik vannak a fejlesztésekhez, mégse tudják kihasználni a lehetőségeiket és így le kell butítaniuk a grafikát, ahhoz, hogy ne csak 10-20 ember tudjon vele játszani, hanem 2000 és jöjjön belőle a lóvé...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...