Nem, még nem lesz Half-Life-folytatás

  • Írta: fojesz
  • 2011. december 29.
  • Érdekesség
Link másolása
A Valve a sűrűn szállingózó - egyébként eleve hiteltelennek tűnő - pletykák után újra cáfolta, hogy hamarosan bemutatnák a Half-Life folytatását. Persze azt nem mondta, hogy nem készül az új rész, de a legutóbbi szóbeszédeket egy huszárvonással semmissé tette.

A Valve biztosan folytatni fogja a Half-Life-ot, azonban egyelőre nem tudni merre: befejezik az Episode-szériát, vagy azonnal előrukkolnak a harmadik résszel? Akárhogy is, az elmúlt hetekben számos pletyka ütötte fel a fejét, ami alapján a rajongók abban bízhattak, hogy a fejlesztőcég hamarosan bemutatja a Half-Life folytatását.

Az egyik Valve-alkalmazott Half-Life 3 pólót viselt, elindult a hivatalos honlap, ilyen hírekről lehetett olvasni, sőt valaki azt is hallotta valakitől (érezzük a konkrétumokat, ugye?), hogy Gabe Newell állítólag maga adott utasítást arra beosztottjainak, hogy szivárogtassanak információkat a sorozat következő felvonásáról. A találgatások végére Chet Faliszek, a legutóbbi két Half-Life-játék (és a Portal 2) egyik forgatókönyvírója tett pontot, a Steam fórumain maga cáfolta a pletykákat, és a közösség trollkodásának nevezte a próbálkozásokat. Azt persze nem mondta, hogy nem lesz vagy nem készülne új Half-Life, szóval reménykedni továbbra is lehet. Köszi, szcsaba1994!

25.
25.
Killerbee
#19: Szerintem is az új konzol generációra várnak. Mondjuk érthető is ha valami nagyot akarnak alkotni, amihez meg kell a számolási kapacitás.
24.
24.
papailajos
#23: Nemm arrol van szo ,h szar lessz,hanem arrol,hogy tul nagyok az elvarasok a fan-oktol mind a Duke eseteben es aztan a vegen egy nagy bukta lett belolle.
23.
23.
goblinfing
#14: Hát valve úgy tudom nem ment még tönkre mint duke forever 1. fejlesztője +a valve mikor adott ki szart? Counter Strikeon kivül? Oké arra se mondom hogy szar mert sokan tolják csak nem az én izlésemnek jó
22.
22.
Quent1n
#16: Mocskot semmiképp nem fognak kiadni de azért ez az idő picit túlzás... EP3-at már rég ki kellett volna hozni... Megérdemelnék azok akik az első két részt megvették...

Berencsit: L4D2 nekem egyértelmű csalódás volt. A Portal 2 zsír lett és ennyi ezeken kívül semmit se adtak ki kb.

Lehet, hogy a Valve-ban nem nagyon lehet csalódni de ez csak azért van mert szökő évente adnak ki játékokat. Ők megtehetik, mert van fix bevételük bőven. Rajtuk kívül a Blizzard teheti ezt még meg és kb. ennyi.

Én szeretem a Valve-t de most már SZERINTEM kicsit gáz, hogy még mindig a Source motorral nyomulnak és. Ennyi pénzből az ő tudásukkal simán lehetne írni egy jól optimalizált és skálázható modern grafikus motort. És most már ideje lenne egy HL3-nak is lassan.
21.
21.
Berencsit
én még nem csalódtam a valve-ban (leszámítva az irgalmatlan sok fejlesztési, és kiadási időt....) de ez a 4-év "semmi" amit a folytatással kapcsolatban felmutattak, nagyon lehangol minden fant.
20.
20.
XricsX
#19: igaz... de mégis a Portalt2-t is fejlesztették egy ideig és milyen jó kis játék lett belőle.
Szerintem megéri várni.
19.
19.
Nebuloid
Ezzel az időhúzással meg az a baj, ami a Stalkernél meg a Duke nukemnél volt, hogy amire elérnek egy állapotot a piac annyira elhúz már mellettük, hogy kezdhetik hegeszteni az egészet elölről.

A PC exkluzivitásban nem hiszek... ki tudja, lehet, hogy várnak vele a next gen konzolok megjelenéséig azon az alapon, hogy, hogyha eddig vártunk, akkor még 2 év az nem számít már.
18.
18.
TheMiz2
Inkább később jelenjen meg, de az a játék versenyezzen az Év játéka címért!
17.
17.
wolfwarrior
16.
16.
XricsX
A Valve azért vár ennyit ezzel a játékkal mert nem akarnak mocskot kiadni a kezükből minta legtöbb mai fejlesztőcég.
Újra és újra át kell gondolniuk minden apróságot akár folytatás akár EP 3 lesz belőle, hiszen a Címek közt nagyon nagyon sok olyan dolog van ami összefügg és nem szabad ezeket megcáfolni.
15.
15.
adye
#14: Azért ez egészen más szitu, a 'Varunk-varunk' részt leszámítva.
14.
14.
papailajos
Tudom h semmi koze a kettonek egymashoz de ez is akkora leeges lessz mind a Duke Nukem Forever.Varunk-varunk es aztan egy nagy szar lessz belolle.
13.
13.
Moldren
A "még" biztos hogy ott van?
12.
12.
A Valve lassan már kezd engem idegesíteni.
11.
11.
Stranger666
eléggé a faszom bele szitu van már...
10.
10.
thelegendary
2007 ota semmi, kicsit fusztralo....... gyerunk nyomjanak egy L4D 3 at... biztos arra var mindenki....
9.
9.
kirschakos
Ez már kezd kínos és nevetséges lenni:)
7.
7.
l4cyk4
#2: Teljesen igazad van! Pontosan ez az oka annak, hogy igencsak kevés valve játékot kapunk mostanság. A steam annyi profitot termel amiből éldegélnek mint hal a vízben.
6.
6.
Game Fan
#3: addig csiszolják hogy nem marad semmi....
5.
5.
wolfwarrior
Nem tudom eddig elégedett vagyok a Valve játékainak minőségével.
4.
4.
szcsaba1994
#3: Cak nehogy a végén azt mondjuk, mint az RTL klub egyik műsorában:
Egy igazi csiszolatlan bizsu :D
3.
3.
wolfwarrior
Hát igen ez a Valve: sokáig tartó gyémánt csiszolás.
2.
2.
szcsaba1994
Ennyi idő alatt akár egy új grafikus és fizikai motort is tudnának csinálni, persze egy 100 órás single kampány mellett, BF3-at megszégyenítő multival.
De inkább számolgatják a Steamből befolyó dollármilliókat (vagy már milliárdokat?)
1.
1.
Darox
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...