A Crysis 2-t warezolták le a legtöbben

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 4.
  • Érdekesség
Link másolása
Ismét díjat nyert a Crytek és az EA, de ennek az elismerésnek vélhetőleg egyik fél sem örül túlzottan. A TorrentFreak éves jelentéséből kiderül, hogy mely játékok illegális kópiáját töltötték le a legtöbbször a torrentoldalak felhasználói. A Crysis 2 fölényesen győzött.

A TorrentFreak közzé tette a torrentoldalak legkeresetebb játékainak listáját, lássuk, mely címeket töltötték le a legtöbbször 2011-ben.

Az első helyen a Crysis 2 tanyázik, melyet több, mint négymillió alkalommal töltöttek le. Érdekes, hogy a hivatalos megjelenés előtt egy félkész bétaverzió is napvilágott látott a Crytek játékából, így már akkor nőtt az érdeklődés iránta, amikor a bolti verzió még sehol nem volt.

A második helyre a Call of Duty: Modern Warfare 3 került, nem kevesebb, mint 3,65 millió letöltéssel, őt szorosan követi a Battlefield 3 egészen impozáns 3,51 millió kalózkópiával. Ugye mondanunk sem kell, hogy ezek csupán becsült adatok, csak a legnagyobb torrentszájtok számai alapján számolhatunk.

A jelentés további érdekessége még, hogy a legkeresettebb Xbox 360-as játék a Gears of War 3 lett, amely szintén áldozatul esett a korai szivárogtatásnak - 890 ezer letöltést ért meg. Természetesen hatalmas különbségek mutatkoznak az egyes platformok között, például a PlayStation 3-as játékok még az első tízbe sem kerültek be, holott már megoldható az illegális verziók futtatása.

15.
15.
Neo1989
#12: Gratulálok öcsém az ilyenek miatt nem lesz lassan semmi pc-re mint te mer letöltötök mindent , és a gyártok a sok letöltö miatt nem kezelik normális platformként a pc-t . Mondván minek dobjuk piacra ezt vagy azt ha a sok ember lehúzza a nettöl . Ezér van az hogy minden konzlossodik ( mondjuk én azon is játszom ) baszus és a többi pc-s meg miattatok szív . Ez nem gondolod hogy kissé köcsögség , ha ez így megy tovább akkor vagy megszűnik a pc mint platform vagy onlive-ositani fognak mindent és akkor meg így ér véget a dolog . És nehogy azt mondja valaki hogy most 3-4 rongy sok egy minőségi címért .
Ráadásul vannak bónusz kiadások is .
(Pl http://www.remnantgame.hu/termek/Playstation_3/Uncharted_es_Uncharted_2_PS3_dupla_pack_-_2_jatek_egyutt_Voucher_)
Kettő egy áráért nehogy má ne érné meg , tom h konzol de csak példa . Most ezt akarom majd megvenni :) Kicsit gondolkozz el azon hogy ha eredetit veszel , van garancia, nem szívsz mer a gyártok be intenek , és multizhatsz is bármikor ,
Azér ez nem hátrány ,
14.
14.
lackosor6
#2: Én pont így voltam, ahogy leírtad! Az elsőt kifejezetten utálom, az egy olyan játék, aminél sosem fogom megérteni, miért szerették/szeretik ennyien! A másodikra ettől függetlenül kíváncsi voltam, nekem ez jobban tetszett, bár kb. a 2/3-tól nagyon üressé vált (előtte sem volt egy nagy cucc) Természetesen én is letöltöttem, szal nem éreztem magam átverve!

Elismerésként megemlíteném, hogy a zenéket kib@szottul eltalálták a játékban!
13.
13.
bsg09
#12: Filmet te hol látsz 13 ezerért? Mert én még ilyennel nem találkoztam...
12.
12.
realgipsy
A szegény embereknek találták ki a torrentet, jól teszik én azt mondom, filmek játékok terén is. majd ha lejjeb viszik 13ezer ft- ról az uj relase-kat akkor majd megveszik. de igy... Éljen a torrent és a cinedubb!!!!!!
11.
11.
Donpedro
Ritkán mondok ilyet, de én a sávszélt is sajnáltam rá hogy kipróbáltam. Az 1 és Warhead mai napig nagy kedvenc, a 2 singlejét 2 óra után egyszerűen nem tudtam folytatni, olyan rohadt unalmas volt.
10.
10.
Dcrysis02
No, de hol van a Witcher 2 a maga kis 4.5 millás letöltéseivel?

C2 meg megérdemli ezeket a számokat. Már rég felhagytam a kalózkodással, de valahogy nagyon megbántam hogy nem kukkantottam rá a játékra. Nesze nekem, tartóztattam magam, mert azt hittem így jobban fogom élvezni a történetet amit Mr. Richard Morgan köhögött vissza egy jó ebéd után.
9.
9.
adye
#7: Jól tudod. A 3.55-ös a legújabb CFW. Néhány magasabb verziószámot igénylő játéknál megoldott a futtatás (pl. BF3, Uncharted 3) de a legtöbb produktum (még) használhatatlan. De a 3.55-ig a játékok szinte kivétel nélkül mennek tökéletesen.
7.
7.
simon 555
PS3 játékokat azért még mindig körülményes letölteni mivel ha frissítve van a legfrissebb FW-re a gép akkor alapból fújhatja aki letölteni akar rá.
ha jól tudom még mindig nincs 3.55-nél frissebb törés szal az új játékokat lényegében fújhatják mert azoknak kell a frissítés.
Persze ha van frissebb akkor nem mondtam semmit.Nem nagyon figyelem a töréseket PS3-ra mert nem érdekel.
3.
3.
Remélem azért páran megvették a Crysis 2-t a kipróbálás után, én nekem nagyon tetszett, király játék!
2.
2.
Ezen annyira nem lepődtem meg. Akkora volt körülötte a hype és annyira látszott, hogy annak aki szerette az elsőt a második nem fog bejönni illetve aki nem szerette az elsőt az óvatosan kezelte a folytatást.

Inkább az lepett meg, hogy állítólag olyan fél milla ment el belőle pc-n csak! Kíváncsi lennék egy platformonkénti letöltés, tényleges játékos és vásárlás statisztikára. Például arra, hogy mennyien vették is meg azok közül akik letöltötték (+1 :) és mennyien játszották legalább a játék 50 és 100%-ig...
Valahol van egy olyan sejtésem, hogy a 3.5 millának a harmada nem látta az "end-sequencet" :)))
Mondjuk ezek a számok akkor is nagyon durvák :(
1.
1.
Slik
hiába lehet letölteni pl a bf3-at, multija ér csak valamit... az meg nem hiszem, hogy megy

látszik ps3 játékok többet érnek annál, hogy az ember letöltse :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...