Láthatjuk majd a Final Fantasy Versus XIII-at

  • Írta: InGen
  • 2012. január 18.
  • Hír
Link másolása
Valamikor. Nem igazán tudjuk, mire számítsunk a Final Fantasy Versus XIII-tól, eddig ugyanis csak közepesen közérthető információkat és néhány rendert láthattunk belőle. A játék állítólag rendületlenül készül, olyannyira, hogy évek után hamarosan akár már in-game jeleneteket is mutogatnak majd belőle.

A Versus XIII producere,Tetsuya Nomura büszkén nyilatkozta, hogy amikor legközelebb megmutatják a játékot, az már a konzolokon fog futni, nem pedig fejlesztői hardveren - eddig ugyanis olyan jeleneteket láthattunk, melyeket devkiteken rendereltek.

Azt mondjuk hozzá kell tenni, hogy valószínűleg minderre még elég sokat várhatunk: a Square Enix nem tart saját rendezvényt játékainak bemutatására, mint tette azt korábban.

Nomura egyébként elmondta, hogy a játékban található átvezetők között 7:3 arányban oszlanak meg a valós idejű és az előre renderelt jelenetek. Főként olyan részek lesznek rendereltek, ahol nincs szükség a játékos interakciójára.

3.
3.
Zunerd
Nekem igazából semmi bajom nem volt a XIII-vel. Sőt, kifejezetten tetszett. Az tény és való, hogy közel sem volt akkora szabadság benne, mint mondjuk a Skyrim-ben, de talán azért nem volt vele problémám, mert nem voltak vele elvárásaim. Nállam elérte a célt.

Ami meg a Vresus-t illeti, nem emlékszem olyan játékra amit jobban vártam volna :D Amondó vagyok, hogy inkább fejlesszék sokáig ( mondjuk 6 év az már tényleg durva) de legalább egy minőségi darabot kapunk készhez. Bár mindig amikor rávetem magam a monitorra, hogy van hír a Versus-ről aztán meg ezt kapom, hogy : "majd hamarosan" akkor kissé lelomboznak.
2.
2.
StoryTeller
#1: Már a 12 sem volt valami nagy durranás...
1.
1.
Genki
Aztán ellne merjék szúrni, mert feljelentem őket most már. Az egész final fantasy sorozatra szégyent hoztak a 13 meg a 13-2-vel...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...