Videón az Assassin's Creed: Revelations új DLC-je

  • Írta: zoenn
  • 2012. január 24.
  • Letöltés
Link másolása
Nem kevesebb, mint hat új multiplayer térképpel bővíti a felhozatalt az Assassin's Creed: Revelations friss térképcsomagja, a Mediterranean Traveler Map Pack, amely - mint a neve is mutatja - igazi mediterrán hangulatú helyszíneket hoz el - a nap fényénél a vér is gyorsabban szárad fel.

Mindenki szeret a lenyugvó nap fényénél vért ontani, főleg ha olyan festői környezetben teheti meg, mint Siena, Jeruzsálem, Dyers, San Donato vagy éppen Firenze, Konstantinápoly birodalmi negyedéről már nem is beszélve. Oké, néhányat már láttunk korábban is, három helyszín viszont teljesen új területekre viszi az Assassin's Creed: Revelations multiplayerének szerelmeseit. Szép volt, kedves Ubisoft, de egy apró single player-bővítésnek is nagyon tudnánk örülni!

A Mediterranean Traveler Map Pack mától elérhető Xbox Live-on 800 MS pontért, és PSN-en 9,99 dollárért.

14.
14.
giga321
Én nagyon szeretem a multiját. Ez volt az oka hogy megvettem :)
13.
13.
Bré
#11: Nem tudom h miért csinálták volna kardozósra azt mindenki counter attackolt volna lol? Azért ASSASSIN tudod bérgyilkos elég nehezen képzelném el ha párbajozni kellene benne nem pedig mögé surranni majd hátba szúrni épp az illetőt, meg szerintem single-be sem állandóan a kardot használod, vagy lehet eltévedtél. Én azon a véleményen vagyok hogy Multiplayer opció egyáltalán nem kellett volna, persze jó volt kipróbáltuk meguntuk, és itt szerintem még lehetett volna húzni a story-t mellék küldiket ezerrel, de persze azért elég jó néha multizni is de azt h kardozni kelljen benne nem várhatod nagyon nem illene a játékhoz magához amúgy is karddal akarsz gyilkolni ott a Templar az karddal öl:D

cshő Bré voltam.
11.
11.
pstomi
Nagyon ratyi a multiplayer, azért mert nem lehet benne kardozni mint a single playerben. mindenki 1 ütéssel meg lehet ölni, ez ultra gáz!
10.
10.
drat576
#9: Úgyvan, dupla Ezio-t a népnek, FUCK YEAH!..de most komolyan, szerintem ez nagyon nehezen lehetne kivitelezni, báár lehet hogy én vagyok nagyon szűk látókörű :)
9.
9.
givi6
Ha már ennyire belemélyedett az Ubisoft az AC multiplayerébe, akkor Coop storyt nem akarnak csinálni ??? Annak örülnék, talán még jó is lenne.
8.
8.
Valami single DLC szerintem is jobb lenne.
7.
7.
Vurgi
Hát Ubiék megint odatették magukat trailer-készítésben... ez is állati lett!
6.
6.
drat576
#3: óóké-oké, legyen meg az örömük a multisoknak, én fél óra után be is fejeztem a multizást, mert egyszerűen nem jött be, viszont az AC:R single része számomra mindenért kárpótolt...és igaz hogy 10 dollárt vagy eurót tényleg nem érne meg 1 vagy 2 assassination mission bár a Brotherhoodban nem volt rossz a Leonardo-s festményes szál
5.
5.
Eledhryon
Pofás...habár vmi épkézláb single cuccnak én is jobban örülnék...lévén hogy eléggé rövid a kampány.
4.
4.
live4assassin7
nekem van egy kis gondom :/ én előrendeltem a packot pedig ma jelent meg. mi a franc van? :D mert hát az előrendelés az az hogy majd később jelenik meg nem?
3.
3.
Necreon
#2: Inkább örülnél, sem mint hogy a singlehez adjanak ki valami minimális tartalmat ennyi pénzért. Egyébként a Brotherhood multija mapek, karakterek, és minden szempontjából is messze jobb volt mint a Revelations-é, nem beszélve arról hogy teljesen ingyen megkaptál PC-re MINDENT. Itt meg fizetsz hogy a Brotherhood-ban látott mapeket itt is játszhasd.
2.
2.
drat576
az AC-nek szerintem pont a multiplayer a leggyengébb pontja és pont ehhez adnak ki DLC-t? baaah
1.
1.
giga321
HOHÓ. Giga4321 is online. Jó lesz jó lesz. Jó kis trailer.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...