Vér, hóesés, letargia - új képeken a Max Payne 3

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 10.
  • Képek
Link másolása
Könnyen lehet, hogy ha egy sorba kötnénk a Max Payne 3-ból eddig kiadott screenshotokat, alátennénk valami könnyfakasztó zenét, ütős kis trailer sülne ki belőle. A Rockstar viszont úgy gondolja, éljünk a pillanatnak és eláraszt bennünket új képekkel hétről-hétre.

Max élete nem nem egy amerikai álom: feleségét, gyermekét megölték, azóta megállíthatatlanul zuhan le a lejtőn. Leszámolt a maffia fejeseivel, összeesküvéseket leplezett le, ezúttal pedig Dél-Amerikában vállal egy hozzá nem méltó állást. De vajon a múlt szelleme békén hagyja? Természetesen nem, s ennek mi igazán örülünk. Négy új screenshotra tettük rá mohón a kezünket.

15.
15.
dvs00
Valóban ne kúrják el a Single-t mint a MP 2 esetében amit egyébként csak a baj az volt hogy mire lefőtt a kávéd már a végére értél és ezt még butították úgy hogy betettek 2-3 álmodós fejezetet is amit kiváltképpen utáltam szval azt az időt is nyugodtan levehetjük a tiszta játékidőből itt ugyanis SEMMIT nem kellett csinálni csak menni... Talán még az 1-ben a vércsík-labirintus mókás is volt de többet nem kérek köszi. Úgyhogy hajrá R*..
14.
14.
Chion
kult és város remélem, jó eresztés lesz.
13.
13.
kalandorklubbja
Sztem abszolút nem olyan nagy eresztés a grafika... Nem is értem. A textúrák szerintem elég életlenek, na de mindegy, nem is az a lényeg, NE CSESSZÉK EL A SINGLE-t. a Kár hogy lesz multi mert ez így Max harmadik történetének rovására fog menni... és szerintem egy ilyen játékhoz képtelenség jó multit rakni, de nagoyn remélem hogy tévedek... apropó a bullet timeot hogy oldják meg?
12.
12.
aruha
#11: Az icenchancert ismerem,egyébként köszönöm a "baráti hangvételt"....de hidd el hogy fejlesztettek a motoron és a grafikán is sokat...2x ugyanazt nem adják ki....és az L.A.Noirba is az autók és a város és a fizikai kidolgozás teljesen eltért egymástól...szóval várjuk ki a végét
11.
11.
laca009
6 folyasd a nyálad de ez semmi ez ugyan az a motor mint ami a gtaiv-ben vagy az la noire-ban van. Semmi csak faszán meg van csinálva a kép. a gta 5-nek meg a trailerben is azért néz ki olyan jól mert fogták és beletették az icenchancer-t azt a tuning modot ha nem ismernéd... ennyi
8.
8.
Papus
Az első kép egy picit vérgőzös lett:D nagyon várom már a májust..
6.
6.
aruha
Nem azért de ha ennek ilyen a Grafikája milyen lesz a GTAV-nek végelegesítve...oomgg :D
5.
5.
donkutyafasz
Max Payne az egyetlen akin még az a szörnyű nyakkendő is jól néz ki :D
2.
2.
elfdefender
Lassan a demót kellene már kiadniuk nem pedig hetente képcsokrokat meg videókat.
1.
1.
márk1212
Bárcsak a kezemben lenne már!!!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...