Modern Warfare 3 - teaseren az Overwatch DLC

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 20.
  • Videó
Link másolása
Minden hónapban kapunk valami apró finomságot a Modern Warfare 3 többjátékos üzemmódjához (mihez máshoz, ugye?). Xbox 360-ra holnap érkezik az Overwatch DLC, feltéve persze, ha prémium tagságunk van az Elite-hez. Lássuk mozgásban, milyen egy épülő felhőkarcolón lövöldözni!

Az Overwatch DLC hű marad az Activision új üzletpolitikájához, tehát nem nagyobb csomagokban, hanem apránként kapunk frissítéseket a Call of Duty: Modern Warfare 3-hoz. A havi update egy felhőkarcolós pályára kalauzol el, ahol az építés alatt álló monstrumban folyik a vérontás. Ha félsz a magasságtól, kerüld messzire, máskülönben tett magadévá holnap Xbox Live-on! A prémium Elite-tagoknak természetesen ingyenes a csomag. Lássuk akció közben!

38.
38.
mataj
#36: Nem csak téged emlékeztet kapásból nekem is ez ugrott be.Innováció ahogy azt mindig igérik, aztán sehol semmi.Régi codos vagyok de nagyon meguntam ezt a sablonos rohanok és mindenkit lelövök szarságot.
37.
37.
adam25
#35: talán gyenge a géped...havernál no lagg,én meg playen tolom és no problem vele haha
36.
36.
lakodani95
csak engem emlékeztet az mw2-ből a highrise nevű pályára?
35.
35.
goblinfing
#20: bf3 mi ha nem laggos? pcén játszani nem lehet vele olyan bugos..inkább armázom.
34.
34.
adam25
#32: gondolom a Frostbite 2 őt lealázzák a következő CODdal :)
33.
33.
ReNegAdE
#23: Az eszedbe sem jut hogy van aki nem azért vesz cod-ot mert a bf nem fut neki a gépén,hanem azért mert az tetszik neki!Mintha el sem tudnátok képzelni hogy emberek ezt szeretik és nem az általatok magasztalt játékot!De teljesen mindegy,fölösleges köröket futunk,én részemről lezártnak tekintem ezt a vitát!
32.
32.
Mc_Halasztlak
most nemazér, de már énis unom, hogy mindenki állandóan isteníti/lemongya a cod ot nkm8 de már unalmas...én egyiket sem pártolom mind 2ővel játszom ps3on.osz kituggyaa hogy mire készülnek a cod fejlesztők milyen nagy durranás lesz valamelyik következő rész (csak feltételezem).nah erről ennyit:D:D (ha valami van nemkell leharapni egyből a fejemet):)
29.
29.
biohazard rex
Jah hát igen, akinek van 50€ ELŐFIZETÉSE az ingyen kapja...
Vki elmagyarázza nekem h is van ez? Ha most előfizetek az elitre és lejár 1 év múlva akkor csak addig kapok dlc-t. Viszont ha később veszem akkor visszamenőleg is megkapom őket?
mért szarozzák a cod-ot? 1szerű, mert kimerült a téma. Nem rossz az csak már olyan tényleges újítás kéne, nem csak új pályák meg fegyverek.
26.
26.
Én aludttejnek adnék igazat. Megvettem a MW3-at. Mondjuk hogy az első hónapban, amíg még újnak számított, addig lekötött. De aztán teljesen unalmassá vált. MW2 anno sokkal jobb volt ilyen téren, arról el lehetett mondani, hogy volt benne újítás. BF3... mivel nincs hozzá elég jó gépem (#22: Nem mert codos gyökér vagyok, nem mert lusta vagyok, vagy nem vagyok hajlandó újat venni, hanem mert egyszerűen nincs annyi pénzem. De látom ez meg se fordult a fejedben.), ezért csak a Battlefield Play4Free-t tudtam kipróbálni. És azt kell mondjam, annak ellenére, hogy szinte muszáj fizetned azért, hogy élvezhető legyen, sokkal jobban leköt egy COD-nál. Nincs jobb annál, amikor haverral beugrotok a helibe, felrepültök jó magasra egyik base fölé, majd együtt kiugorva, ejtőernyőből támadva foglaljátok el azt. Ezzel a szemben a COD annyit tud felmutatni, hogy közösen beültök egy sarokba, és akkor...ja igen, ennyi. Persze a COD-ot is lehet szeretni, engem is sokáig elszórakoztatott, de a BF egy teljesen más élmény ahhoz képest. Egy próbát mindenképp megér. Ráadásul ha bejön (és ugye van géped is hozzá), megvan mivel kockulhatsz a következő években.
23.
23.
aludttej
#21: Nem mondtak h köcsögök vagytok, csak tudjál róla h te is tehetsz róla h nem fejlődik a cod. Szerintem ez tény h a codok egyre gyengébbek, min 500 órát codoztam, nem vagyok bf fan, a bc2 volt az első bf amivel játszottam. De el kell ismerni hogy nem kicsivel lett jobb az idei bf a codnál. Hogy nem fut valakinek a gépén? Akkor ne vegyen havonta 1 cod dlc-t 5-10k-ért, hanem költse gépfejlesztésre.

"Minek kell ezt mindig?"- mondjuk mer ez a helyzet.
21.
21.
ReNegAdE
#18: Persze,mi vagyunk a köcsögök mert nekünk tetszik!Ugyan már!Bármi hír jön ki az új COD-okkal kapcsolatban mindig jöttök ezekkel a dumákkal hogy a 4 óta egyre szarabb lett és ez úgy is lesz amíg mi "birkák" megvesszük az új részeket és egyébként is a Battlefield sokkal jobb!Minek kell ezt mindig?Ha ezt ide írhatjátok jobban fogtok aludni?Mert már nagyon unalmas!
20.
20.
adam25
#18: bf3 al ezt össze se lehet hasonlítani. cod 1laggos game... ez van
19.
19.
Vurgi
#16: Az a baj, hogy nem csak a CoD híréknél nyög be mindig hatalmas fasságokat, hanem úgy általában mindegyiknél... és folytatja, mert azt hiszi, hogy vicces.
No comment.
18.
18.
aludttej
a 4 még annak idején nagy durranás volt, még ma is játszahtó csak már egy kicsit unalmas. De azóta a codok csak visszafele fejlődnek, miközben eltelt 4 év, ezért ilyen szar ez a játék. Mióta megvan a bf3, azóta nemhogy a cod8cal, de még a 4el se jászom. Ha majd activisionék rájönnek, hogy fejleszteni is kéne valamit a játékon, majd akkor adok neki egy esélyt. De ugyse fejlesztik, mer a sok birka megveszi igy is ez a hulladékot, minek fejlesszék, ha helyükbe én is kiadnám ugy ahogy van. Azzal van a baj, hogy megveszik, aki még dlc-t is vesz, csak gratulálni tudok, az ilyenek miatt nem lesz még egy ideig elmítésre méltó cod.
15.
15.
ReNegAdE
#5: Köszönöm!Pontosan erre gondoltam!
10.
10.
Vurgi
A következő DLC-ben egy raklapnyi Coca-Colát lehet letölteni, valamint egy kólagyár makettjét, amin kóláskupakokkal lehet egymásra lövöldözni.
9.
9.
#6: Most azzal próbálták meg húzni a játékra fordított időt, mielőtt a pc-sek leteszik a cuccot, hogy ugye plusz szinteket adtak nekik a 10. prestige fölé...
8.
8.
Czaky
Ja és nemhogy második DLC-t, még elsőt se kaptunk, és nem is nagyon beszélnek róla, hogy mikor lesz.
7.
7.
Scoo
#1: Az Elite 50 dolcsiba fáj. Kb annyiban van a játék is.
6.
6.
Czaky
Mondjuk nagyon kíváncsi vagyok, hogy vajon mivel akarja kárpótolni az Activision a PC-seket, akik ha akarnának, sem tudnak Elite prémium acounthoz jutni? Most meg vehetem meg drágán, mert Ők nem tudnak PC-s Elite szolgáltatást nyújtani. Csak én érzem úgy, hogy ezért járna némi kárpótlás?
5.
5.
#4: Helyesbítek: Az Xboxos Prémium Elite-esek tudják majd megvenni, a Playstation-ös Prémium Elite-esek pedig csak egy hónappal később...Renegade és kratos is erre gondolt.
4.
4.
Ca$h
#2: Se a Live-osok se a PSN-esek nem tudják megvenni, csak az ELITE-esek, de nekik "ingyen" van ... ugye! :)
3.
3.
ReNegAdE
#2: Ez engem is idegesít!
2.
2.
kratos3
Az a szemétség, hogy a Live-osok már a második DLC-t kapják meg, míg a PSN-en csak jövő héten kapják az elsőt, pedig ugyanúgy fizettek a játékért.
1.
1.
BrendOoN
A CoDhoz képest nagy pályának néz ki. Mondjuk szerintem ez nagy szemétség, hogy minden hónapban kiadnak valamit hozzá. A végén még az összes DLC annyiba fog kerülni mint maga az alapjáték. Ha nem többe..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...