Folytatódhat a Resident Evil 3DS-en

  • Írta: zoenn
  • 2012. március 3.
  • Hír
Link másolása
A Resident Evil-sorozat producere, Masachika Kawata kellően motiváltnak érzi magát ahhoz, hogy elkészítsen egy harmadik Resi-játékot is a Nintendo 3DS-en. A Revelations pozitív fogadtatása miatt a sorozat jövője szinte biztosított, előbb viszont más projektekkel foglalkozik.

Masachika Kawata az IGN-nek adott interjújában elárulta, hogy a Revelations pozitív fogadtatásban részesült, mind a sajtó, mind pedig a játékosok részéről, így minden akadály elhárult: folytatódhat a Nintendo handheldjén a Resident Evil-sorozat, de hogy milyen formában, arról még semmit nem árultak el, érthető módon.

Bár a múlt évben megjelent The Mercenaries nem frencsájz legjobban sikerült darabjaként vonult a történelembe, a Revelations viszont már kedvezőbb fogadtatásra talált. Kawata szerint ez határozott motivációt nyújtott számára, hogy egy harmadik Resident Evilt is elhozzon 3DS-re. Jó pár ötlete van az úriembernek, azonban egy csomó más projekten dolgozik jelenleg, amik elsőbbséget élveznek.

Kawata jelenleg arra fókuszál, hogy teljes erőbedobással támogassa a Resident Evil 6 fejlesztését, mely november 20-án jelenik meg Xbox 360-on és PS3-on.

21.
21.
zola2000
#16: jó, de a resident evil vagy het évvel régebbi sorozat is mint a cod.
20.
20.
zola2000
#6: Jelenleg a kedvenc CapCom sorozatom az ACE Attorney, a többi annyira nem jön be.
18.
18.
samatagrav09
#17: De itt mindegyiknek van értelme
16.
16.
Robbie17
#15: Alapból több Resident Evil játék van mint CoD.
Azt hiszem Resi 6 lesz a 23. rész o.o(remakel együtt)
15.
15.
daenath
No lassan annyi resze lesz a Resident Evil-nek mint a CoD-nak :P Viccet felre teve johetne egy Ghos'n'Goblins is (PSP-re csinaltak 1 Ultimate reszt nagyon baba volt)
8.
8.
samatagrav09
#6: a szart is vehetik sokan mint a resident evil 5 öt ami nem volt túl jó az elöző részeihez képest vagy a darkside chronicot
6.
6.
Kumite
#5: Most is az mind...
Street Fighter 3DS-re egymillió példányban elkelt kb. Készül a SF x Tekken is.
Marvel vs Capcom nemrégi játék és Vita nyitócím is, korábban szép eladási adatokat produkált és tesztek során sem sok helyen kapott 90% alattit.
Monster Hunter... Kell-e bármit mondani? Annyi ment belőle, mint Mario Kartból vagy Mario 3D Landból Japánban. Csak ott majdnem másfél millió ember vette meg. Nem kicsit megdobta a 3DS eladási adatait. Anno nem is olyan régen a PSP-vel is ugyanezt csinálta.
Devil May Cry HD remake csomag áprilisban jelenik meg.
5.
5.
Krezy
#3: Pedig régebben mind ütős cím vólt :(
4.
4.
Raatkainen
De jó! Lesz Revelaitons 2?
1.
1.
Yanez
Minél több a rezi,annál jobb!Persze akadnak budiba való példányok is,de ez van.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...