Megint rendező nélkül a BioShock-film

  • Írta: fojesz
  • 2012. március 25.
  • Cooltúra
Link másolása
Bár az alapanyag kiváló, mégis a második rendező mond le a BioShock moziváltozatáról. Bár túl sok konkrétum nem látott napvilágot azzal kapcsolatban, hogy mi újság a filmmel, nagyon úgy tűnik, Juan Carlos Fresnadillo a hosszas huzavonát unta meg, és inkább átnyergelt egy másik projektre.

Nem kell izgulni, egy ideig biztosan nem lesz BioShock-mozi, ráadásul a jelek szerint úgy néz ki, hogy a filmet készítő vállalat is inkább arra utazik, hogy olcsón, minél nagyobbat kaszáljon, szóval az sem biztos, hogy a BioShock hírnevét öregbítő alkotással lesz majd dolgunk, ha a projekt befejeződik.

A BioShock-film körül örök probléma annak költségvetése, az első rendező Gore Verbinski is ezért adta fel a terveit a mozi kapcsán, és most is ez a kérdés nehezíti meg az előrehaladást. A hírek szerint a második rendező, Juan Carlos Fresnadillo is kilépett a projektből, jelenleg másik filmen dolgozik. Fresnadillo szerint a BioShock munkálatai megint határozatlan ideig szünetelnek, mert a filmes stúdiónak és a játékot kiadó Take-Two-nak még mindig nem sikerült megállapodnia a költségvetés és a megcélzott korhatár témájában.

Bár a részleteket nem ismerjük, nagy valószínűség szerint a vita hátterében az áll, hogy a Take-Two szeretné, ha a film normális összegből készülhetne el, s ezzel kellően grandiózus alkotás születhetne, illetve valószínűleg a kiadó erőlteti a játékhoz közelebb álló, sötétebb és erőszakosabb megvalósítást is, ami ugyan a játékosoknak tetszhet, a sok millió tinédzser pénzére játszó filmstúdiónak már nem igazán jönne be.

10.
10.
xxxgamer4ever
#7: #9 :)

Azért én bízom benne hogy pár film elkészül még és remélhetőleg nem csapnivaló minőségben!
9.
9.
Vegyenek fel egy gameplay-t kicsit nyirbálják meg oszt jó napot ! :D
7.
7.
giga321
Ne aggódjatok majd Uwe Boll megcsinálja ezt is meg a Gears of Wart és a WoW filmet is XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD.

EPIC .
6.
6.
kese1992
-_-' kellemetlen... nah de majd csak alakul valahogy :/
5.
5.
kopic
#3: Ja hogy rohadnának meg, hogy még a Gears of War filmet sem bírták megcsinálni! Pedig milyen király lett volna.:SSS
3.
3.
Necreon
Ebből is annyi lesz mint a WoW meg a Gears of War filmből, semmi.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...