Aliens: Colonial Marines - gameplay videók, képek

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 5.
  • Videó
Link másolása
Lassan célegyenesebe ér az Aliens: Colonial Marines fejlesztése, a Gearbox újfent bemutatta a játék jelenlegi változatát a szerencsés kiválasztottaknak Texasban. A multiplayerről is lehullott a lepel, az online mechanikát külön videó taglalja, de a képekről sem kell lemondanunk.

A multiplayer nem csupán a xenomorphok és az emberek párharcát mutatja be, sokkal több mélység rejtezik benne. Tizenhat résztvevős mókának ígérkezik, egy-egy oldalon nyolc résztvevővel. A fegyverek terén elérhető a Pulse Rifle, a sörétes puska és a SMART Gun. A győztes csapat az lesz, aki először eléri az 50 killt. Igen kiélezett küzdelmek ezek, kihajolhatunk a sarkokon és a mozgásérzékelős kütyünket is bevethetjük a Marine oldalon.


Az alienek használhatják a szellőzőjáratokat a préda becserkészésekkor, aztán egy gyors támadással elintézhetik az ellenfelüket. Mászáskor TPS-nézetben látjuk katonánkat. A xenomorphok oldalán is lesznek különböző kasztok: van, akiket nehezebb érzékelni, viszont gyengébbek, de a Crusherek magas és erős monstrumok. Az alienek mellett szól a röntgenlátás, ráadásul a falakhoz tapadva bekeríthetik az ellenséget, amennyire csak lehetséges. Az Aliens: Colonial Marines ősszel érkezik PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra. Csekkoljátok a friss médiaanyagokat! Köszönjük, giga321!

27.
27.
Bandee0817
vuhúúúú, a sok alien szakértő O.o na akk közérdekű közlemény:
1. a fegyverek hangja az egy az egyben megegyezik a filmekben hallottakkal!
2. az alien hangok. xenomorfok, nem?! lehet más fajta lnyekból kelhettek ki maybe... de ha nem, sztem akkor is rendben vannak a hangok, nem lehet oroszlánhangja mindnek.
3. ,ulti rész. like call of duty-k, vannak normál és hardcore beállítások. ez több mint valószínű hardcore, azaz, külön tudod csak használni kézben radart, alien fatality-nél nem tudod társat menteni, stb-stb.... :D
komolyan, ha ilyen pro-k vagytok páran, menjetek el fejlesztőcéghez, csináljatok meg egy own gammát vagy menjetek el krtikusoknak..... sok embert meg csak lehurrogjátok mert szegények várják (én is!!!) mint kisgyerek a jézuskát h az amúgyis csekély alien fellinget át tudják érezni bármilyen formában. a nem tetszik nem tetszik, de más kedvét ne vegyétek már el meg ne nézzétek már kb analfabaltának mert tetszik neki. köszi respect all ;]
26.
26.
Extol
Még annyit hogy nem sok értelme volt a keresőt kivenni a HUD-ból. Elég ostobának tűnik a jelenet mikor az a valaki a csata hevében a kütyüt bámulja mikor egyértelmű hogy hol az ellenség, az orra előtt marcangolták a cimboráit. Fura, no.
25.
25.
Samu
De szeretem mikor előzetes videók alapján mindenki mindent tud a játékról...én még találgatni se merek,csak kiváncsian várom!Ha nehéz lesz az lesz a bajotok,ha könnyű akkor az,ha csúnya lesz akkor az,ha szép akkor meg az... Alien hangok??? Miről beszéltek? Mert az emberi hangok is mind egyformák,mi? És amúgy is mindenki ismeri már a dögök összes halálsikolyát,nem lehet semmi eltérés mert akkor az szar... Olvassatok inkább könyveket,amíg megjelenik!Ott vannak a jó sztorik... Na béke! :)
24.
24.
Extol
A 2010-es AvP nem volt annyira jó mint ez elődök, sem guggolni nem lehetett benne sem menteni, sőt egy ideig Marine-val sprintelni sem. Remélem ez jobban sikerül majd. Én jobban szeretem a klasszikus beállítottságú FPS-eket amilyen a Half-Life sorozat is. Tudjak mozogni ahogy akarok, menteni és a puskát szemhez emelni ezek fontosak nekem, legyen agilisebb az egész, úgyis meglehet a horror hangulat ha a játékost nem korlátozzák.
23.
23.
Necreon
#9: Pedig ennek ez kéne az erőssége legyen. Annak idején hihetetlen népszerű volt (még az utóbbi pár évben is, amíg le nem álltak a szerverek) az AVP2 túlélős módja, ahol egy alien volt a marine-ok ellen, és minden áldozata alien-ként spawnolt újra. Hihetetlen hangulatos volt, de azt hiszem elfelejthetjük.

Úgy látszik a Gearbox-nak mostanság mániája hogy becsődölt projecteket karoljon fel, majd villámgyorsan kiadja őket és csalódás lesz a vége. Ez is mióta készült már, a Duke Nukem-hez még sem hasonlítható, aztán abból is mi lett..
22.
22.
odin2011
kit érdekel ebbe a játékba a multi hagyjuk már itt a single ami ku rva nagy lesz szerintem .....
20.
20.
adriano28
háát az AVP 3 jobb volt százszor de a multi bejön
19.
19.
caleb007
Hát mit mondjak... Nagyon vártam, és biztos meg is fogom venni, de jobbra számítottam. Az animáció élettelen, a hangok az AVP-ben sokkal jobbak, a multi meg egyáltalán nem tűnik szórakoztatónak.
A single player egyébként tetszik, hangulatosnak tűnik. De úgy összességében látszik a játékon, hogy nem mai fejlesztés.
18.
18.
Trapyd
A két videó megtekintése után, Alien fan ként csak annyit mondhatok nem őszinte a sikolyom, amit az űrben senki sem hall. Animáció? Shit. Hangok? Shit. Egy már létező univerzumnál az ilyen eltérések megengedhetetlenek. Lehet álszenteskedni, de a grafika az animáció a fizika a hangok egytől egyig olyan hangulati elemek, amik ha jól eltaláltak iszonyat nagyot dobnak a játékon és ha elszúrják legalább ugyanannyit rontanak rajta. A kivégzésanimációk max akkor pofásak ha nincs aki közben lője a xeno kat, különben az is shit és az emberek részéről könnyű prédává teszi az alien eket. Hiszen tudod mikor lesz vége az animációnak, akkor megeresztesz egy sorozatot vagy gránátot oszt fröccsen a sav mindenfelé. A multi hangulata attól függ, milyenek a játékosok akik tolják. Anno AvP2 ben haverral úgy ugráltunk falról falra, plafonról falra meg ide, oda, szét, össze, vissza, hogy a többiek nem győztek sikítani a parától. Remélem még dolgoznak a játékon rendesen, mert nagyon szívesen válnék meg néhány bankótól egy klassz játék fejében.
17.
17.
pjoco
#16: Nyugi a singleplayer 1-2 óráig fog tartani szóval nem unod meg! xD
Régóta vártam már hogy így csinálják meg hogy kézben tarthassam a radart! Nagyon tetszik!
16.
16.
l4cyk4
A látvány szép, de attól félek 1-2 óra játék után a single is unalmassá fog válni. A mozgás animációk valóban gyatrák és a hangok sem teljesen hűek az Alien univerzumhoz. A két videó alapján nekem gyengének tűnik mindkét játékmód.
14.
14.
kivenoko
Megjelenés utána ha leszólják a játékot, majd megint ráfogják arra, hogy ők csak összerakták nem ők fejlesztették..... hasonlóan mint a Duke Nukem Forevernél... előre látom hogy a multit nem fogom szeretni, a Single meg egyszeri végigjátszásnál többet nem fog érni... de remélem nem lesz igazam...
13.
13.
hedzsooo
Multibol tenyleg semmi erdemi nem derult ki a fegyver hangja me el van tolva valoban, ahogyan a vidinel is megjegyeztek paran mar. Ezt a videot ebben a formaban kar volt a multiorol kiadniuk, feltolteniuk szerintem. Animacio, a mozgas is tenyleg gyatra neha benne.

Ellenben az egyjatekos mod mar most sem tunik rossznak.
12.
12.
McDuff
az a vaddisznó alien az mi?:DXDuramisten!
eddig tetszett a játék,de ez a két video most valahogy elvette a kedvem,olyan gagyi érzést kelt mind a 2 mód,a singleben is látható,hogy kivégzés közben halhatatlanok,akkor a hangok is olyan furák!
11.
11.
altF4
Ez elég átlagosnak tűnik eddig, de elhamarkodott lenne véleményt alkotni. De úgy tűnik hogy semmi para nincs benne, csak megyünk és ölünk...
10.
10.
K2 The Highest
9.
9.
daenath
Single player johet, mar varom, szeretem az alien jatekokat, mondjuka hangok tenyleg benak, ez a visitozas elege karistolja az ember fuleit, a multit emlitesre se melto, sajnos manapsag a fejlesztok minden jatekba beletuszkoljak a multit ha kell ha nem, ez mar trendi, pedig sokszor ezzel csesznek el egy jatekot.
8.
8.
zoenn
#3: Megint működik az első videó.
7.
7.
pjoco
a Multi tényleg elég gyatra! milyen már hogy rájuk ugrik az alien és nem tudod megmenteni a társad mert ameddig kivégzi az alien nem lehet sebezni! :/
6.
6.
Kumite
Tuti nem a Wii U verzió, elfoglalja a képernyőt a radar :)
5.
5.
#2: A multi hogy "adná" az Alien feelinget, az adja a legminimálisabban, mert az nem filmszerű hanem természetellenesen rohangál mindenki ide-oda, nem abban kell a hangulatot keresni. A single gameplay viszont már sokkal komolyabb, engem megfogott a dolog, én érzem benne az Aliens filmet, az alienek jól néznek ki, habár úgy tűnt könnyen lelőhetők, nyilván nem egy nehézségi szint lesz, és egy hardcore beállításnál tuti 1 perc alatt darabokra tépnek. Hát a mozgásanimáció valóban nem túl hiper-szuper de rég nem azt figyelem, mert simán betojok a sok Alientől amik felém rohannak, meg ott az a Crusher nagy dög, állati :-D Az Alien hangok majd alakulnak még szerinte, azért nem holnap jelenik meg, a fegyverhangokkal nem volt bajom, így szól a filmben is, ilyen phaser vagy mi a tököm effekt van a pulse rifle-ön. Igazából a multi nem izgat, a single meg jónak tűnik, Sulacóra bemenni JEEEEEE, meg az LV--426-ra lemenni jEEEEEEE :D Ennyi! :D
4.
4.
LiMiT
Úgy voltam vele hogy ez a játék király lesz, de a multis videó alapján ez eddig gagyi...de nagyon. Teljesen egyet értek Necreonnal!
3.
3.
K2 The Highest
Ennyit az első videóról :(
Pedig pont az érdekelt volna, mert a Multi nem tűnik jónak :(
2.
2.
Necreon
Nem értek egyet, semmit nem ad vissza az Alien feelingből.
- Az összes Alien kövér. Az összes. Most ez mi?
- Borzalmas fegyverhangok
- Borzalmas mozgásanimációk
- Borzalmas Alien hangok (helyenként amikor meghal egy olyan mint ha egy szamár bőgne fel, egy vicc).
+ Az Alien-ek halhatatlanok kivégzés animáció közepén, bár lehet hogy ez csak a multi trailer miatt lett így megcsinálva.
1.
1.
DON GONDOCS
Adja az alien hangulatot, remélem bőven lesz benne futurisztikus és modern csúzli.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...