Hivatalosan is bejelentették a Crysis 3-at

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 16.
  • Bejelentés
Link másolása
Ahogyan az várható volt, az EA és a Crytek bejelentette a Crysis 3-at. Hivatalossá váltak a korábban pletykált részletek is. A kiadó úgy beszél a folytatásról, mint a következő év első kasszasiker shooteréről, a megfogalmazás nem áll messze a valóságtól, tényleg bitang jó játékról beszélhetünk.

Az EA ma bejelentette azt a játékot, melynek érkezéséről már múlt héten gyanakodtunk. A Crysis 3 PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra egyaránt meg fog jelenni 2013 tavaszán. A játék "izgalmas keveréke lesz a sandbox játékmenetnek, korszerű és high-tech emberi, valamint alien fegyverekkel, melyet a lövöldözős címek szerelmesei imádni fognak" - maga Cevat Yerli, a Crytek vezérigazgatója beszélt így a gyermekükről.

"Kihasználva a legújabb CryEngine technológiát, képesek vagyunk 7 egyedi témát megalkotni, melyek vizuálisan lenyűgözőek és igazi játékélménnyel megspékeltek. Nehéz várakozás vár az emberekre, míg a játékot kezeik közé nem kapják."

A Crysis 3 2047-ben, New Yorkban játszódik, a második rész Prophetje visszatér a városba, hogy megtalálja a Cell Corporation Nanodome-ját, melynek segítségével a Cell világuralomra törhet. Ismét emberi és idegen ellenfelekkel csaphatunk össze a nagyvárosban, ahol a természet újra utat talált magának.


Az EA bejelentette a Crysis 3 Hunter Editiont is, ami azok számára lesz elérhető, akik előrendelik a játékot. Ők cserébe korábban megkapják a multiban az új íjfegyvert és a Hunter Nanosuit modult extra funkciókkal, valamint kezdeti XP-támogatás is jár hozzá. Egyedi íj-skin is a csomag részét képezi, valamint három exkluzív dögcédulát is magukévá tehetnek a rajongók.

Háromféle előrendelői csomag között választhatunk a kiskereskedőknél:

  • Stalker Pack: tartalmazza az alapjátékot és a Hunter Edition tartalmát. Akik szeretik becserkészni a prédát, azoknak jön jól ez a csomag, hiszen a multiban már korábban hozzáférhetünk a halálos, félautomata Jackal shotgunhoz, ami egy erőteljes, közelharci fegyver, hangtompítós kiegészítéssel. Kapunk egyedi fegyver-skint és dögcédulát is.
  • Overkill Pack: szintén tartalmazza az alapjátékot és a Hunter kiadás finomságait. Korábban férhetünk hozzá a multiban a Typhoon Assault Rifle-hoz és egyedi skinéhez. Ez a mordály szépen szórja a lövedéket, s ebben a csomaghoz jár Overkill-dögcédula is. Rögtön kettő.
  • Predator Pack: tartalmazza az alapjátékot és Hunter Edition finomságait. Szintén a multiplayerben vesszük használt, hiszen korábban férhetünk hozzá a Feline géppisztolyhoz és egyedi festéséhez. Remek tűzgyorsasággal van megáldva, és a tárban 60 lőszer foglal helyet. Rövid hatótávolságon belül rendkívül halálos jószág.

Köszönjük, megalonagyix és giga321!

44.
44.
Szbarn
Én azon kevés amberek közé tartozok , akiknek a 2-is teccett , sőt jobban mint az 1
a 3 naooon város :DDDD
43.
43.
Az első Crysis-t imádom a mai napig és nagyon pozitív élményként él bennem. Az idegen "űrhajós" részt leszámítva ami katasztrofálisan rossz / idegesítő egy nagyon jó játéknak tartom. Nekem régen is futott a közepes konfigomon és olyan látványt nyújtott medium beállítás mellett, mint még addig semmi. A történet pedig teljesen rendben volt, sajnos a korai PC exkluzivitás és nagy erőforrás igénye miatt divat lett trollkodni vele, de ez csak azoknak szegénységi bizonyítvány akik anno ellene voltak.

A második rész egy oriási csalódás volt. Maga a harc hangulatos volt, mind a lopakodás és a nyers erő taktikát választva. A környezet bár szerintem szebb volt és fejlődött az engine mégis összhatásban sokkal gyengébbnek festett. Az AI az elsőt is alulmúlta, rengeteg technikai hiba volt, lineáris cső fps lett belőle, a látszólagos szabadság teljesen eltűnt ami az egyben volt... A történet itt már sokkal bugyutább volt, mind az elsőben és ami szétcsinálta az egészet, az ahogy végigvezetnek a játékon.

A harmadik résztől konkrétan semmit, nem várok ! Látványban igen, de mint játék abszolút nulláról, az érdektelenség legmélyebb bugyrából indul. Egy bugyuta, ostoba élettelen FPS-re számítok. Ezek után könnyű lesz meglepni ! :)
42.
42.
fojesz
Nyugalom, mint kiderült a Hunter Edition-féle íjkorlátozás csak bizonyos időre szól, és csak és kizárólag a multit érinti.
40.
40.
markoci555
nagyon érdekelne az az íj, látom szuper technológia de csak egy átlagos nyilat lő ki, most hogy kerül bele a játékba?
39.
39.
Hondoro
En nagy Crysis rajongo vagyok. Imadom az ilyen urlenyes taktikazos FPS-eket. DE hogy az EA rogton a bejelentes napjan ilyennel rukkol elo h ki milyen editiont vesz olyan plusszt kap ezzel nem ertek egyet. Sztem rossz marketingfogas es. Ezt is megveszem de csakis a single miatt a multi egyaltalan nem erdekel.
38.
38.
frankek
#28: lehet hogy lesz vmi magyarázat mint ahogy az a 2ben is kiderült hogy hogyan került oda Cepth meg hogy megfertőzték az egész Földet. Deh ez nagyon homály így dúr bele bumm hogy megint Cepth, Cell és New York lakosság nélkül egy kis dzsungel skinnel + Robin Hood íj v2047 xD :S

#27. hát nem tudom, igazad lehet aztán kitudja mi az igazság xD mee pl. Navy Sealek (az osztaga ugye) meg Alcatraznak hívta miután kiderült / rájöttek hogy ő van a Nano-ban
28.
28.
czeto 2.0
nemtom ki hogy gondolja át ,de a képek láttán legalább 30 évnek el kellett telnie, ha ennyire benőtt mindent a gaz. Amúgy meg a single szerintem nem lesz nagy durranás, legalább is eddig számomra elég zavaros, hogy a 2 végén mindenki ünnepelt, most meg kihalt szinte minden. Lesz mit megmagyarázni az biztos. Engem még a multy érdekel mert ha ez is olyan ratyi lesz mint a 2 akkor...:S
25.
25.
kopic
23.
23.
roli33
Csak ne 3 féle ellenféltípus legyen összesen. A 2-ben zavaró volt. Bár a fenti képen pont ugyanaz a 2 ellenség van, mint ami a 2-ben. Rosszul kezdődik...
22.
22.
Dentorel
Nah máris felkerült a várólistára :)
21.
21.
Genezis
1. Világvége... hagyjuk már.
2. Ez a természet elrendez, vissza hódit mindent ez eléggé jó téma.. szerintem :D beleillik a az íjjal vadászat téma... eléggé ütős.. azért lesz benne elég sok új dolog szerintem a játék világ számára is. meg most aki alapból letölti 2 héttel később vagy végső esetben megveszi az alapot az nem is kap íjat?!... forradalmat..
20.
20.
galmat
Kíváncsi leszek, hogy PC-n a Full HD felbontás és max grafika kombóhoz milyen erőmű kell majd.
19.
19.
volkornka
#16: OFF:
A tudósok barmok. Eleve nincs értelme elhinni semmit se, mert mindenki csak hazudik, spekulál, stb. Ezt a világvége baromságot is a hülyéknek találták ki. Például vegyük azt, hogy már millióféle világvégét találtak ki, és nyilván csak egy következhet be, tehát csak 1 mond igazat, a többi hazudik. És ha úgy nézzük ,hogy véletlen valaki igazat mondott, akkor is igen valószínű hogy sok-sok éve van hátra a földnek. Ugyanez az ősrobbanásos baromság aminek szintén nincs valóságalapja, mégis tanítják. Inkább hiszek el például egy misztikus valamit, mint egy okosságnak beállított hülyeséget.
ON:
Királyok a képek.
16.
16.
frankek
#13: hagyjátok már azt a hülye világvégét nem lesz itt lószar se tudósok megmondták leghamarabb csak 5 milliárd év múlva kell elhagynunk a Földet.

Ez a majás izé meg: a maják ciklusokban számoltak és annyi hogy most vége egy ciklusnak és új kezdődik itt a link:

http://hu.wikipedia.org/wiki/Maja_napt%C3%A1r
15.
15.
frankek
gyerekek egy kis korrekció:
1.: Prophet meghalt és mi Alctaraz bőrében játszottunk csak mindenki úgy tudta hogy Prophet van a Nano-ban, igaz a végén már Alcatraz is Prophet-et mondott:
"They call me Prophet"

2.: a Cry 2 végén a "Cell-lel közösen" nyírtuk már a Cepth-et. Aztán amikor meg a végén bemásztunk abba az űrlény akármibe ami szórta a nano robotokat és a Nano suit az ellenanyagot kibocsájtotta utána New Yorkból kitakarodott a Cepth és előjöttek az emberek is, ott újongtak az utcán autók járkáltak fel alá és akk most ez hogy van? Mindenki elköltözött New Yorkból?
14.
14.
GegeWarrior
Stalker edisönt a népnek!!!! :)
13.
13.
KeXxX
#2: ez így hülyeség hogy világvége lesz. akkor 1 játékfejlesztő se tervezne "jövőre" játékot, nem igaz? (bár nem tudhatják) ha meg így is úgy is világvége lenne, és tudná mindenki, akkor mindenki aki teheti egész nap kúrná a barátnőjét :D :D nem igaz? :D
12.
12.
NinjaNorb
Az a baj ezzel hogy itt már íjtól kezdve minden van de a járműveket valahogy megint kifelejtették a listából...
11.
11.
Hubert Cumberdale
Bakker a második részre összedobtak egy új helyszínt, új fegyvereket, új ellenfeleket, új nanosuitot pluszban még egy új motort is, erre a harmadikra összehánynak valamit a régi cuccokból? Elég gáz... most csalódtam.
9.
9.
shatterhand
#7: azt játszák az emberek ami élvezetes
mw3 ronda, BF3-nál meg a kutya se nézi az effektet (sőt a vakító napsütést elküldi a halál fa..ába:)), de ezek legalább jók

ehhez képest a crysis2 sehol sincs
8.
8.
Csak ne az legyen megint, hogy jár a szájuk, aztán valami gagyi techdemot raknak nekünk össze megint.

BTW, Prophet nem is halt meg? Lehet fel kéne raknom és befejezni...
7.
7.
Starkiller89
Multiplayert sajnos kevesen fogják játszani...mert a MW3 és a BF3 az etalon.
6.
6.
giga321
Hát nem rég küldtem be elég gyorsak vagytok. Engem nem igazán érdekel mint már leírtam nekem az 1 meg a warhead tetszett 2.ővel toltam 2 órát asszem de ez a 3 sem érdekel de a legelső kép az mindent visz tetszik nagyon is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...