Crysis 3 - a Crytek nem aggódik New York miatt

  • Írta: fojesz
  • 2012. április 17.
  • Hír
Link másolása
A Crytek a Crysis 3 tegnapi bejelentése kapcsán nyilatkozott egy sort, ezzel együtt megvédte magát, amiért a játék helyszínének ismét New Yorkot választotta. A fejlesztőcég szerint a terep bőven tartogat újdonságot, a dzsungelváros az első két rész legjobb pillanatait idézi majd.

A Metro-nak adott interjúban, a Crytek kreatív vezetője, Rasmus Hojengaard elmondta: a tegnap bejelentett Crysis 3 az első két számozott epizód legjobb elemeit ötvözi majd. Ahogy arról beszámoltunk, az új részben ismét Prophet bőrébe bújhatunk, aki visszatér a Cell Corporation által Nanodome-ba zárt New Yorkba, amit eközben lassan visszahódított magának a természet.

"Biztosra mondhatjátok, hogy a Crysis 3 játék a sorozat alapjaira épít" - kezdte Hojengaard, majd hozzátette, hogy rengeteget merítettek a Crysis 1 játékmenetéből, ahol "széltében" kellett előrehaladnunk, és a Crysis 2-ből, ahol "függőlegesen" - mindezt egy gyönyörű és egyedi környezetben ötvözték. "Biztosíthatlak titeket arról, a Crysis 3 a sandbox környezet minden előnyét élvezi majd, és visszatér a Crysis-frencsájz gyökereihez."

"Nem aggódunk New York miatt. Az egyik legfontosabb város, nem véletlenül játszódik ott sok játék és film. Őszintén szólva az egyik leggazdagabb és legváltozatosabb metropolisz az Egyesült Államokban." Hojengaard biztos benne, az esőerdő által benőtt város képe nem csak segít majd megkülönböztetni a Crysis 3-at, a korábbi New York-i ábrázolásoktól, de ez lesz az egyik legütősebb próbálkozás arra, hogy megteremtsék a posztapokaliptikus New Yorkot. A játékban a világ hét csodája mentén hét nagy területre osztották fel a terepet, mindegyik más lesz, másfajta növényzet várja a játékost, ami eddig nem látott gazdagságot ígér majd.

A Crysis 3 2013 tavaszán jelenik meg.

31.
31.
#28: De hát ez egy NÉMET játék !!! :D
30.
30.
Hubert Cumberdale
#28: Szerintem több tucat olyan várost fel lehetne sorolni, amit az egész világ ismer, még Amerikán belül is ;)
29.
29.
p3ti
#6: Mirror's Edgere én is nagyon várok :( Meg az onimusha esetleges új részére ... Hátha 1x
28.
28.
Hondoro
## arpika - miert valasszanak mas varost? Az Amerikaiaknak legyen az o varosuk. Ugyis onnan van a legtobb eladas. Budapestnek csak a magyarok orulnenek de a tobbi orszag biztos nem hisz elegge tabu nekik, de NY-ot mar mindenki ismeri a tv-bol es ahogy benovi a termeszet a hatalmas metropoliszt nagyon hangulatos.
#20 COD feeling? Hol van a COD attol hogy az akcio elott felmered a terepet es kitaktikazod mi lenne a legjobb strategia? Ilyen baromsagot ne irjatok. A 2. Resz linearisabb mint az elso persze de hangulatban tunyom rajta
27.
27.
frenkyboyhun
Jó lenne ha végre már megjelenne .
25.
25.
Seaxa
#24: Ha körbenézel mindenhol azt írják, hogy 2047-ben játszódik majd. A környezetváltozáshoz meg hozzájárulhat a külön kiemelt nanodome is ami ha jól értem valamilyen furcsa kísérleti kupola az egész helyszín körül / felett
24.
24.
alex512
És kb hány év telt el a 2. rész óta h ennyire lepusztult a hely?! Prophet már elég vén lehet ahhoz h még szolgálatban legyen (bár nano fejelesztések bla bla..), most kicsit következetlennek tűnik ez az indítás. De lehet h ez a nagy időbeni ugrás jót tesz a szériának és kicsit rebootolja azt.
23.
23.
frankek
rem lesz vmi magyarázat hogy miért lett New Yorkból dzsungel :)

hmm lehet hogy a Cell nem nyugodott és piszkálta a Cepth maradványokat?
22.
22.
greenmelon
#20: +1
Nekem is jobban bejött az első, főleg a környezet miatt.
20.
20.
caleb007
#13: Nos, ízlések és pofonok, nekem az első rész jobban tetszett. Nagyobb pályák, több taktikázási lehetőség, több interakció a környezettel, stb stb. Lehet, nem volt annyira pörgős, de pont az tetszett benne, hogy ha akartam lopakodtam, hátulról támadtam, ha akartam rambóztam. Nekem a második rész túlságosan elment COD feelingbe. Nyilván van akinek az jobban tetszik, de nekem nem.
19.
19.
Hondoro
Nyugi sracok. Akiknek nem tetszik NY azok csak azert mondjak mert nagy a szajuk es nem tudjak milyen varos is igazabol. Menjetek el aztan szidjatok. Ott lenni maga a tokely, fantasztikus minden teren. Es igy h bebozositjak nagyon varos. Olyan feelingje lesz mint a Legenda vagyok -ban
18.
18.
gucho
nekem nagyon is tetszett a második rész, számomra a legjobb fps volt a tavalyi évben mind single mind multi részen...
14.
14.
Lacek896
Akinek az eddigi részek közül egy se tetszett az ezt se vegye meg vagy ne töltse le és kész! Nem kell annak majd utána nyammogni hogy jaj megint New York, jaj ez a karakter már meghalt az előző részben, jaj ez hátra lépés a többi részhez képest stb. stb. Valószínű ez se lesz tökéletes de szerintem olyan játékot még nem sikerült csinálni!
13.
13.
Tokodboy
#12: Az nekik a rossz, hogy nem volt akkoriban olyan gépük amin elfutott volna.
#9
A 2. részben volt játékmenet nem úgy mint az 1-ben. Szerintem igen is sokat fejlődött a 2. rész az elsőhöz képest.
Ha már mindenki a techdemoval jön, akkor az első rész sokkal inkább volt az mint a 2.
12.
12.
barackostej
Nem értem mi baja mindenkinek a Crysis sorozattal. Elismerem, hogy nem voltak forradalmi játékok, de azért nem voltak azok bűn rossza. Olyan 80-85 pontos játékok (a 100-ból...), tehát nem voltak unalmasak, fenntartották a figyelmet, változatosak voltak és a látványra us okáig emlékeztünk. Szóval mi volt a rossz? Annál, hogy valaki divatból szeret valamit, csak egy rosszabb van: divatból utálni valamit. A Crysisok igen is jó játékok voltak, nem éppen kiemelkedőek de jó játékok. Várom a harmadik részt és kiváncsi vagyok, hogy "tupírozták fel" New Yorkot.
11.
11.
Menyus
#9: Hát annyi hogy szép volt a grafikája és elment a gépeden... ennyi :D
10.
10.
Zeroni
#8: Kicsit off lesz

Van pár cég akik rendesen bevonják a játékosokat is a tesztelésbe, meghallgatják a forumokon a véleményeket... persze itt szerintem azért sem akarnak változtatni mert már elég régóta dolgoznak a projecten és a játék gyökerét képezi a helyszín... meg szerintem sem olyan ciki new york, szóval nem egy olyan mellé fogás mint a Devil May Cry átdesignolása, ami egy fantasztikus játéknak tűnik a videók alapján, de egyértelműen egy designeri mallőr az, hogy nem engednek a vásárlók akaratának, és nem változtatják meg a főhőst (attól függetlenül, hogy a kezdeti kinézethez képest már változtattak). Értetlenül állok az ilyen dolgok előtt, amikor két három ember akarja csakis bebizonyítani az igazát, egy franchise megváltoztatásával kapcsolatban... röhej.
9.
9.
caleb007
"Crysis 3 az első két számozott epizód legjobb elemeit ötvözi majd"
A másodiknak volt jó eleme? Az első részhez képest a második minden szempontból visszafejlődés volt.
8.
8.
Engem maga a város alapvetően nem érdekel. Nekem tök mindegy, hogy Moszkvának, New Yorknak, Párizsnak vagy épp Fukusimának hívják. Egyre megy, nincs jelentősége játékélmény szempontjából. A városnak csak akkor van eszmei értéke számomra ha történetesen, Budapestnek, Szegednek vagy épp Pécsnek hívnák, különben ... Az viszont érdekes, hogy mostanában minden kiadó "megvédi magát" az "elégedetlenkedő szarházi csürhével" szemben ! :DDD

Ui.: Még esetleg érdekes lehet, Illium, Omega, Vermár, Feros, Novéria, vagy Tuchanka (nagyon! :) ...
6.
6.
eszeanna
#5 Hát igen...a Mirror's Edge 2 az a játék amit szerintem nem fogunk egyhamar látni. Sajnos. :/
4.
4.
abydos
"a Crytek nem aggódik New York miatt" Hát én pedig nagyon is...
3.
3.
eszeanna
Kár hogy 2013 tavasza ilyen messze van. Én már nagyon várom :))
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...