Friss részletek a Mercenary Ops-ról

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 19.
  • Hír
Link másolása
Az idei Game Developers Conference-en leplezték le az Epic kínai részlegének játékát. A Yingpei Games készíti a Mercenary Ops-t, mely egy kizárólag PC-re megjelenő shooter lesz az Unreal Engine 3 közbenjárásával. Újabb részletek láttak napvilágot a nyáron érkező címből.

A játék egyesíti a taktikai játékmenetet a hagyományos harmadik személyű lövöldözéssel, hovatovább gyors iramú és együttműködésre sarkaló, csapatalapú időtöltésre számíthatunk. Az online multiplayer ugye elsődleges, s ehhez fejlett karakter-testreszabási lehetőségek és fejlődési rendszer párosulnak.

Éppen ezért a single csak mellékesnek ígérkezik, a fejlesztők úton-útfélen hangsúlyozzák az online porció kiváltságait. Jason Sharp, a játék producere szerint a játék változatos online multiplayert kínál, a hagyományos taktikai harc megköveteli a játékosoktól a gyorsabb, agresszívebb hozzáállást.

A Mercenary Ops precíz irányítással és különböző képességek használatával tör utat a szívünkhöz, a fedezékharc kifinomult - sokkal pontosabb mechanikát eredményez, mely csak PC-n domborít igazán. A fedezékek elpusztíthatóak, sehol sem leszünk biztonságban, minden irányba figyelnünk kell. A multiban 16 játékos csaphat össze változatos játékmódokban, míg a co-opban 3-8 fős csapatok gyűrhetik le az AI irányította ellenfeleket és kisebb főellenségeket. Megjelenés a nyár folyamán.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...