Dark Souls PC - Games for Windows Live nélkül

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 19.
  • Hír
Link másolása
A Namco Bandai már bebizonyította, hogy hallgat a rajongók szavára. Miután a felhizlalt petíció nyomására PC-re is bejelentette a From Software szerepjátékát, most újabb kényelmetlenségről mondott le a kiadó - szintén rajongói nyomásra. Mégsem kell a hozzá Games for Windows Live.

A rajongóknak semmi nem elég. Ahelyett, hogy fülüket-farkukat behúzták volna és számolnák a napokat, tovább zsörtölődtek, közvetlenül a Dark Souls: Prepare to Die Edition bejelentése után. Nem tetszett nekik, hogy a számítógépes változat futtatásához a sokat bírált Games for Windows Live keretrendszer szükséges.

A Namco Bandai fejese, Daisuke Uchiyama az EDGE magazinnak elmondta, hogy korántsem eldöntött tény, milyen DRM-rendszert használ majd a PC-s Dark Souls annak ellenére, hogy már bejelentették a G4WL szerepeltetését. Az biztos, hogy más védelmet használ a játék. Több mint 20 ezren írták alá a legutóbbi petíciót, mely arra kérte a kiadót, hogy vegye ki a Microsoft rendszerét a játékból.

Érhető lett volna a Namco Bandai húzása, elvégre a Microsoft rendszerének köszönhetően már meglévő kapcsolatokkal rendelkeznek az Xbox 360-as verzió után. Úgy látszik, elhamarkodták a kijelentést, mondhatni szerencsére. Egy másik fejes, Carlson Choi hozzátette, még rengeteget kell tárgyalniuk olyan digitális partnerekkel, akik a már megszokott DRM-üket használják. Vélhetőleg a Dark Souls miatt nem kivételeznek.

13.
13.
Danti1222
Ez az egész Dark Souls pc-re dolog nem a legjobb ötlet de sebaj . Mivel hogy kiadják a Dark Souls prepare to die editiont konzolra is DLC formájában.Bár én nagyon várom mert Demon Dark soulsot végigvittem legalább 7-szer mind a kettőt. Szurkolok a pc-sekknek is legalább kihívás lesz nekik.Én azonnal megveszem amint megjelenik a play station storén.
12.
12.
hl89x9
jó döntés
én is aláírtam a petíciót, ha már jön PC-re legalább ne ezzel a sz**al
11.
11.
giga321
Ez egy egész életképes játék.
10.
10.
Nem mindegy min fut? Sok geeknek kár játékot kiadni.
9.
9.
hedzsooo
ALAIRVA. Steam-el jobb lenne szerintem is. :)

Elozo peticiot nem hiaba irtam ala. Talan ezt sem. ^^
6.
6.
daenath
#3: Kettonk kozul ugy latom neked van a nyakadon a segged kispuca, vegyel vissza az idiota arcodbol meg a vegen belebotlol es eszreveszed hogy a labad kozt hordod a fejed.
5.
5.
Torque
Egyre szimpatikusabb a Namco Bandai, először a Witcher 2-vel, most ezzel, csak így tovább, egy vásárlójuk már biztos van.
4.
4.
simon 555
Nem tudom,de nekem semmi bajom a GFWL-el...
Nekem eddig mindig működött minden játéknál gond nélkül.
3.
3.
MoRT2195
#1: Pont az van a hírben, hogy nem kell... Te tényleg ennyire segg vagy?
2.
2.
Necreon
Steamworks, problem solved.
1.
1.
daenath
Eleg gaz hogy koteleznek a francos Games for Windows Live-re.
A jatekot meg nagyon varom :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...