Júniusban jön a Max Payne 3 első DLC-je

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 2.
  • Letöltés
Link másolása
A Rockstar Games bejelentette, hogy júniusban érkezik a Max Payne 3 első letölthető tartalma, amit később több bővítmény követ majd. Vásárolhatunk Rockstar Pass-t is, mellyel biztosan hozzájuthatunk minden frissítéshez kedvező áron. Az üzlet ingoványos talaj, még ők sem mehetnek el mellette.

A Rockstar számos frissítést tervez a Max Payne 3-hoz - nagy vonalakban elmondható, hogy lesznek új multiplayer térképek, játékmódok, felszerelési tárgyak, játszható karakterek, kihívások és még több minden. Mindhárom platformon letölthetővé válnak némi pénzmagért cserébe.

Sam Houser, a stúdió elnöke elmondta, hogy igazi közösséget szeretnének felépíteni a játék köré, akiknek folyton új tartalmak dukálnak majd. Az első térképcsomag már júniusban napvilágot lát Local Justice néven. Ebben találjuk a Police Precinct térképet, amin Gang Warst, Deathmatcht, Team Deathmatcht és Payne Killer játékmódot vívhatunk egymással.

A csomag további két térképet tesz elérhetővé minden játékmódban, valamint új avatar-itemeket és kihívásokat.

A stúdió bejelentette a Rockstar Passt, melyet már elő is rendelhetünk. Ezzel minden közeljövőben érkező DLC-t megkapunk, együttesen 2400 MS pontért, vagy 29,99 dollárért, így 35 százalékkal olcsóbban kapjuk meg a bővítéseket, mintha külön-külön vásárolnánk meg. 2012 végéig biztosak lehetünk abban, hogy mindent megkapunk a Max Payne 3-hoz.

Lássuk mi várható az év hátralévő részében:

2012 június

    Local Justice Map Pack

2012 nyara

    Disorganized Crime Map Pack
    Deathmatch Made In Heaven Mode Pack
    Hostage Negotiation Map Pack
    New York Minute Co-Op Pack

2012 ősz

    Painful Memories Map Pack
    Trickle Down Economics Map Pack

7.
7.
p3ti
Nekem is szemet szúr az hogy még meg sem jelent a game , de már 10db DLC-t mutatnak előre . Dehát , ez a generáció ezzel jár , gondolok később is ilyen lesz.
6.
6.
KeXxX
#4: ahogy mondod! nagy szemétség. ezért csinálták a God of War 3-at PS3-ra, hogy a skineket pénzért eladják!
4.
4.
daenath
De imadom a a mai jatekpiacot, meg az alapjatek piacon sincs de mar elore van hozza 60 DLC, pfffff. amit alapbol bele kellene pakolni , most divatosan, utolag plusz zsetonert kinaljak.
3.
3.
shatterhand
nekem elég lesz az alap multis pálya is
vhogy nem tudom elképzelni,hogy rohanjak ezekért a mappokért pluszba
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...