Max Payne 3 - itt a második multis videó

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 4.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett annak a kétrészes minisorozatnak a befejező epizódja, amiben a Rockstar a Max Payne 3 többjátékos részét mutatja be. Sokan félnek tőle, hiszen új terep ez a terület kedvenc nyomozónk számára, ugyanakkor a fejlesztők jól láthatóan nem bízták a véletlenre a dolgot - lássuk a trailert!

A Max Payne 3 multijában ugyanis ugyanúgy kiemelkedő szerepet kapnak a tűzharcok és a történet, mint az egyjátékos részben, a Gang Wars nevű multiplayer mód például sztorivezérelt multiplayert kínál, méghozzá nem is akárhogy: egy-egy ilyen pálya öt fejezetből épül fel, ezek más-más feladattípusra építő küldetést tartogatnak a csapatok számára, amik dinamikusan változnak attól függően, hogy az előző körben azok hogyan teljesítenek. Az új trailer elsősorban erre a játékfajtára koncentrál, de szó lesz benne a csapatokról és a különböző, extra XP-t ígérő fícsörökről, például a vendettáról is.

A Max Payne 3 május 18-án landol PS3-on és Xbox 360-on, a PC-s verzióra júniusig kell várni.

12.
12.
p3ti
#8: Kit izgat hogy kap egy negatívot miatta ? Inkább a single player amire gyúrjanak hogy méltó folytatás legyen . Nem értem miért kényszer a multiplayer állandóan
10.
10.
kalandorklubbja
Vajon melyiknek lesz jobb a multija, ennek vagy az új Ghost Recon-nak... attól függ h melyiket veszem meg :D A ghosté kicsit uncsinak tűnik ez meg jó pörgös
9.
9.
nukebomb
én nem értem, hogy műxik a bullet time multiban... nem veszi be az agyam. :)
8.
8.
KeXxX
ha meg nincs a játékban akkor azért sírna a szátok. plusz, negatívumként emlegetné a tesztelő...............
7.
7.
Dragonborn
Nekem az eddigiek alapján bejön a multi
De azért én is a sztori miatt fogom beszerválni
6.
6.
Django
Ez tényleg nem valami nagy szám.
4.
4.
Ferrum
Ez a multi nekem nagyon gyenge, kár ezzel promózni a játékot. Valahogy nem érzem, hogy passzol a max payne hangulathoz, erre a multis hentelésre vannak megfelelőbb game-ek, remélem a storymódra nem lesz hatással.
3.
3.
Dahaka18
Első ránézésre nem olyan rossz, de mégis ez az összevissza futkározok a golyózápor közepén , ez annyira gagyinak tűnik...:/
2.
2.
Split
Nem tudom jobban megfogalmazni, de a PC-s verzióhoz való hozzáállás manapság vérlázító! Miért kell mindig többet várnunk?! Borzasztó idegesítő, mikor jönnek konzolos haverjaim, és akarva-akaratlanul spoilereznek. Addigra persze ők már régen ki is játszották, mire én megkapom a dobozt. Frusztráló.

Értem én, hogy azért kell késleltetni a PC-s verziót, hogy még több konzolt lehessen eladni, de ez valahol már sok. A fejlesztők meg jönnek, hogy azért késik, mert extra grafikát kap, meg satöbbi. Lehet nem mindenhol ez a bevett szokás, de nagy átlagban úgy fejlesztenek multiplatform játékot, hogy elkészítik a legerősebb platformra, majd azt a verziót butítják vissza a gyengébb masinákra.

Szóval egészen egyszerűen nem értem, hogy hogyan tehetik ezt meg...
1.
1.
Freed
Jajjjj, csak jöjjön már!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...