DiRT Showdown - kemény verseny, kemény buli

  • Írta: InGen
  • 2012. május 14.
  • Videó
Link másolása
Ha megcsömörlöttél a hardcore DiRT-élménytől, akkor a Showdown pont ellazít a következő "nagy" rész megjelenéséig. Tíz nap van a megjelenésig, a legújabb előzetes pedig biztosít minket arról, hogy nem csak kőkemény versenyek, de kőkemény partik is várnak ránk.

Michigan adja a DiRT Showdown otthonát, ahol az amerikai szokásoknak megfelelően kellemes arányban vegyül a benzinszag és a sör illata. Hatalmas bulik közepette látványosan autóznak a nagymenők, azaz hamarosan mi.

37.
37.
shatterhand
#36: hát biztos
jó, én se értem a logikát,hogy miért kell egy challenget elküldeni havernak ahhoz,hogy a multis demópálya megnyíljon, de ez van sajnos
36.
36.
luksics
De amm livésnek kéne lennie???
35.
35.
luksics
nincs de nem livés szóval ennél nem lehet.
34.
34.
shatterhand
#33: passz:)
van fenn haverod aki tolja a demót?
33.
33.
luksics
de azt irja hogy add friends to send and receive Challenges. Ezt akkor irja amikor rá mek arra a villógó send Challenges-re. De az enyém steamos.
32.
32.
shatterhand
#30: pontosan nem értem mi a gond
befejezed a versenyt és felajánlja a gép,hogy challenget küldj havernak

nekem még legelső nap mikor leszedtem akkor nem engedte,de másnap már igen (gondolom első nap még nem mentek az online részek)
vagy az lehet a gond,hogy csak olyannak küldhetsz aki játsza is a demót vagy azt a 8as pályát
31.
31.
luksics
vagy is az csak nem engedi
30.
30.
luksics
De nem tom elküldeni nem livés :D
29.
29.
shatterhand
#28: menj végig a 8as pályán, az eredményt küld el challengként egy havernak és megnyílik a multis pálya
(konzolokon legalábbis így kell, de gondolom pc-n is)
28.
28.
luksics
őőő meg még anyit hogy az első 2 kérdésem az hülyeség volt. A demóma amm nekem 1 pálya van csak ti nektek hány pályát enged??
27.
27.
luksics
Vagy is lehet vagy nem lehet??
26.
26.
luksics
ŐŐŐ Én leszedtem a demót a Steam-ről de nem tok vele multizni. Az lenne a kérdésem hogy hogy lehet vele multizni.Amm fasza játék báááár rally nincs benne :(
25.
25.
Dester
Játszogattam a demóval. Bár roncsderbi rajongó vagyok (még a nicknevem is a Destruction Derbyből származik, és az nem most volt), ez nem kell majd, köszönöm. A fizika valami katasztrófa, pedig itt azt nagyon oda kellett volna tenni. Igen, pont itt.
23.
23.
hakydakillah
Most is a demóval készülök játszani, mert az a multis pálya megunhatatlan :-D Az a baj, hogy a derby szerelmeseinek a szívét megdobogtatta a játék bejelentése, mert nagyon ritkán készük derby játék nekünk - Destruction Derby óta egy normális se volt. Viszont az előzetesekből nekem az jön le, mint a többi Dirt címnél - azokat rallynak jelentették be, de egyre inkább show irányába mentek el, főleg a 3. részben. Ezt meg derbynek, amit a demó nagyon jól mutat(mindkét pálya állat jó), de az előzetesek elég sok olyan infót adtak le, hogy ez már megint nem egy izzig-vérig derby játék lesz :-(
21.
21.
LAZLOW20
Nekem a Dirt 2 meg 3 mèg bejött,de ez a hatásvadász cirkusz ez nagyon gyenge,ha ingyen lenne akkor se kène.Visszasirom a Colin Mcrea rally 2-T :(
20.
20.
Darox
#17: Hát még mindig sárgás barnás de már egy fokkal jobb.
18.
18.
ikaralyos01
#17: Sajnos a színvilág szerintem még mindig ocsmány. És a legjobban azt sajnálom, hogy az F1-ben is ugyanez a helyzet. K....ra le kellene már cserélni ezt az EGO-t vagy egyszerűen csak elhagyni ezeket a hülye sárgás tompa shader-eket. A valóság nem ilyen.
17.
17.
shatterhand
#16: leglább nem az az okádék sárgás,barnás színvilág van ami a generáció elején volt divat
16.
16.
Darox
Aranyosnak tűnik. Viszont én vagyok az egyetlen akinek cseszi a szemét az összes DiRT részben lévő fény...? (3-nál valamiért nem annyira, ott talán szolidabbak egy picit.)
15.
15.
NECROMORPH
Az ÍÍÍiigeen! Na még hőlégballon verseny is lesz benne talán :)
13.
13.
shatterhand
#12: ja
elfelejtették kiírni,hogy ezt meg kell venni:)
12.
12.
danez11
11.
11.
Lorthirash
#9: én azt mondom még mindig a DiRT első része volt a legjobb
10.
10.
Cooper911
#4: Jaja, Colin McRae 5ben még jó kis törésmodell volt, meg még a GRID-ben úgy ahogy. Ez a Shodown még bohóckodásnak is rossz.
Ha ilyet akarok akkor betöltöm a Flatout 2-t vagy a GRID roncsderbis részét.
Remélem a következő "nagy" rész komolyabb lesz.
9.
9.
Vadmeggy
De hát ezen mi a fesztivál hangulat? :D Inkább cirkuszi giccsparádé
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...