Sniper: Ghost Warrior 2 - irány Szarajevó!

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 25.
  • Videó
Link másolása
Nagyon kíváncsiak vagyunk már a Sniper: Ghost Warrior folytatására, elvégre a City Interactive mindent megpróbál úgy csinálni, mint a nagyok: még két új engine-t is beújított, hogy azután fellengzősen a CryEngine 3-at válassza a játék futtatására. A látvány most új előzetesen csodálható meg.

Az új trailer egy szarajevói küldetést mutat be még 1993-ból, a fejlesztők szerint minden, amit látunk, a játék motorjával, vagyis ez esetben a CryEngine 3-mal készült. A Sniper előző része (igen, a Gószt Virror!) bár nem sikerült túl jól, a játékosok körében népszerű volt - ezek után kíváncsiak vagyunk, mi sül ki a folytatásból! A Sniper: Ghost Warrior 2 augusztus 24-én érkezik Európába, köszi, giga321!

18.
18.
Giggsy
#17: Te meg ha focizni akarsz, menj labdarúgónak a Barcelona-ba, ha repülőgépet akarsz vezetni jelentkezz a WizzAir-nél pilótának, ha autóversenyezni akarsz menj és kérd kölcsön Michelisz Norbi kocsiját...
17.
17.
penyasz
Ha sniperezni akartok menjetek mesterlövésznek a "hadseregbe" lesz ott realizmus bőven ne akarjatok már realizmusról beszélni 1 konzol vagy pc előtt kaját zabűlva ülve asztalon lévő lábakkal a játék az játék az élet meg élet ennyi ;)
16.
16.
Berkes2000
#14: Ettől a Cod-os rohangálástól megyek a falnak én is. Egy sniper-es játék legyen sniper-es játék a krumplileves meg krumplileves. Szerintem a Hitman: Sniper Challenge koncepciójára is lehetne pár küldetést építeni egy ilyen játékban, hogy szedj le mindenkit de ne vegyenek észre.
11.
11.
NoRush
Hát, a Sniper Elite V2 hatalmas csalódást okozott, talán majd ez...
8.
8.
csontti72
Akkor mondanám hogy "jó lesz + nagyon várós", hogy az ilyen és hasonszőrű társai játékokban egy pici realizmust vinnének. Pl. a kb.600 m-re lévő célpontot nem a célkereszt közepével venné célba, és találná halál pontosan fejbe. Ezért fölösleges volt olyan szépen kidolgozni a távcsőbe a skálát, elég lett volna egy pont is.
7.
7.
kebi90
...Szicíliában szocializmus Szarajevóban szar a jövő,
Szudán szerte szadizmus... - Bobafett -Híradó :D
6.
6.
Hubert Cumberdale
#4: Most is csak egy ellenfele van ebben a kategóriában, de ahhoz nagyon hitványnak kellene lennie ennek, hogy azt alulmúlja.
5.
5.
NoNametheOneandOnly
Hát én egyet nem láttam de ebben elég furcsán szaladnak az emberek, és elég furcsán tartják azt a fegyvert :D
4.
4.
pitlord23
Szerintem azért volt népszerű, mert ez volt akkor az egyetlen sniperes játék, gyakorlatilag uralta a játékpiacnak azt a részét, mivel a cod-ban és bf-ben nem igazi a sniperes hangulat, és még olcsó is volt. Nekem viszont nem tetszett, sok köze ennek se volt az élethez, ha a mesterséges intelligenciát nézzük. Ez is hiába lesz szép és hiába lesz fizikája a játéknak, az élvezhetőség az AI-n múlik elsősorban.
3.
3.
Ooorky
Na ilyen egy jó trailer, nem azok a förtelmek amiket az új cod-ról kiadtak...
2.
2.
DON GONDOCS
1.
1.
Berencsit
Az ötlet jó volt az első részben is.... ahogy lassítva mutatni szokta a golyót, a kilövéstöl a becsapódásig.... tulajdonképpen ez fogott meg benne sok mindenkit. Nem volt egy rossz játék, de jó sem. Olyan "egyszer kitolós" kategóriába tartozik. Ez talán valamivel jobb lesz.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...