E3 2012: Co-oppal jön az új Family Guy-játék

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 31.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Activision szinte fű alatt jelentette be az új Family Guy-játékot, amelyik a rajzfilmsorozat Road to the Multiverse című epizódjára épül majd. Lesz benne többjátékos mód, kooperatív és kompetitív is, és ami különösen jó hír: a játékot kifejezetten felnőtteknek készítik, ne számítsunk finomkodásra!

Magam is nagy rajongója vagyok a Family Guy-sorozatnak, ezért kifejezetten örülök, hogy kapunk egy értelmesnek tűnő játékadaptációt - a South Park RPG mellett ideje volt, hogy Peter Griffin is méltó módon tetszelegjen a képernyőkön.

Bár a Family Guy: Back to the Multiverse fű alatti bejelentése aggodalomra adhat okot, azért ne legyünk ennyire rosszmájúak, mert az első infók alapján remek anyag van készülőben: ahogy az alcím is sejteti, hogy a játék az egyik legjobb, a Road to the Multiverse epizódra épül, melyben Brian és Stewie egy szerkezet segítségével változatos univerzumokat jár végig - igaz, nem éppen önszántából.

A PS3-ra és Xbox 360-ra készülő játékban mindkét szereplő bőrébe belebújhatunk, mindkettőjük egyedi képességekkel és fegyverekkel rendelkezik majd az akciójátékban. Természetesen mi magunk is megfordulunk a Multiverzum több dimenziójában, a főellenfél pedig Stewie gonosz ikertestvére, Bertram lesz.

A játékról nem látott napvilágot túl sok infó, annyi biztos még, hogy lesz benne kooperatív és kompetitív mód is, a játék pedig hű marad a Family Guy szellemiségéhez. A bejelentéssel együtt megérkezett a játék logója és a nem végleges borító is - utóbbin szépséges 18-as szám figyel, ami bizakodásra adhat okot!

23.
23.
Remelem legalabb olyan husang cucc lesz mint a rajzfilm.
Akkor ott lesz a szeren.
22.
22.
markoci555
hát ha még coop is akkor muszáj lesz kipróbálni
10.
10.
Mortis
Gondolom valami The Simpsons Game-féle szörnyszülött készül.
9.
9.
Danidius
8.
8.
samatagrav09
#7: Az egyik legjobb rész örök fav
5.
5.
Onegesius
nah, még egy musthave játék... lassan 200 ezer ft. kéne ha minden tetsző címet meg akarok majd venni ősszel :S
4.
4.
Dresa
Hát én ugy a 6. évad környékén leálltam a sorozattal, most gondoltam ha ez olyan jo rész akor pótolom... de semmi extra, nem 1 ilyen rész volt már kb. és ez semmivel se valami nagy szám, azért rá kell nézni majd ha lesz belőle valami, hátha :)
2.
2.
Normod
Jöjjön remélem jó lesz.
1.
1.
simon 555
Most nem ehhez a témához szólnák hozzá csak átlagban az E3-hoz.
Ha minden bejelentés kikerül még az E3 előtt akkor mi lesz az E3-on?:D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...