E3 2012: Frontvonalban az Assassin's Creed III-mal

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 5.
  • Videó
Link másolása
A Ubisoft ismét előhúzta ütőkártyáját, mellyel évről-évre meg tudja nyerni a játékipar képzeletbeli ulti-partiját. Egy rendkívül hangulatos (szia Digic Pictures) render trailert és egy hosszabb, tömény játékmeneti felvételt kaptunk a sorozat harmadik részéből. A képeket már meg sem említjük.

Francois Pelland, a játék producere demózta nekünk az Assassin's Creed III-at a Ubisoft E3-as összeröffenésén, miután napvilágot látott az a trailer, amiért ismét pelenkát kellett cserélnünk. New Englandban járunk a gameplay videóban, a havas tájon őzre vadászunk és vérszomjas farkasokat kergetünk el, majd egy táborba érünk, ahol a doktor megkér minket, hogy hozzunk neki némi higanyt.

Connor később a templomosok után ered, ám belebotlik pár vörös kabátos katonába, akiket közelharcban szépen leaprít. Ellenségét pajzsként használja, frankó a kivégző mozdulat. Sziklákon és háztetőkön mászunk, a játék változatossága példaértékű.

49.
49.
Zombiekiller6
#25: az 1-et végig nyomtam és dög unalom volt de a többit csak ajánlani tudom mert azok életem legjobb openworld élményét adták
48.
48.
tdodo95
Ha ilyen kaliberű eseményeket választanak ebből akár még egy világháborús rész is lehet....valami kis náci bérgyilkos
47.
47.
sherex
#46: neked aztán elég furcsa ízlésed van he-.-"
46.
46.
stratos55
#43: ne erőltesd ezt az analizálást mert nagyon félre siklott, ha meg magadból indultál ki akkor csak a mondást igazolod.
Szerinted ezek nehéz játékok? ha önerőből végigvittem egy baldur's gate 2-öt akkor ilyen ócskaságokkal is elbánok : )
Engem soha nem evett meg a marketing, a látvány fontos egy filmben, de nem az amire te gondolsz, nem a hatásvadász elemei miatt.
Nem mellesleg meg a hozzászólásodból is érződik, hogy milyen kaliberű embereknek szánták ezeket a hatalmas játékokat : )
45.
45.
dave280
#32: Az nem dagadt, csak széles az arccsontja es az orra is. :D Ami nem igazán tetszik, mivel inkább egy néger arcára emlékeztet minthogy egy indiánéra. Bízom benne, hogy még változtatnak rajta októberig.
A többi dologgal teljes mértékben meg vagyok elégedve! :)
44.
44.
Andrew
#39: Hajrá! 126 nap van a megjelenéséig addig bőven ki bírod játszani a többi részét :D
43.
43.
Kurtzix
#42: úgy érted h a witcher 2ben a tutorialnál se jutottál tovább az meben pedig m1ik társad elküldött a jó... ba ?:D ez nem a játékélmény hibája hanem szimplán láma vagy:)

ilyen alapon: filmet meg a látványért nézünk mi ? nem is kell bele sztori csak pár segg meg robbanás hááát jó szórakozást kívánok hozzá.

na m1 DFTT.
42.
42.
stratos55
#34: Ha jó történetre van igényem akkor könyvet olvasok, a játék a játékélményről szól nálam.Ebben meg amiket felsoroltam nálam megbuktak.
41.
41.
sherex
am szerintetek milyen fejlesztések lesznek az életerő növeléséhez? Csak nem fogunk megint páncélokat venni...
40.
40.
sherex
#32: sztem így jó, nekem is furcsa de azért így mégis csak "indiános" nem? Meg amúgy sem hinném hogy sokat látjuk majd
39.
39.
mugen
Ez hatalmas, hihetetlenül jól néz ki a közelharc. Azt hiszem be kellene pótolnom a többit is, csak az elsőhöz volt szerencsém eddig. :(
38.
38.
rossitibi
#36: Ezen jót röhögtem! :)
A játék meg lenyűgöző!
37.
37.
nex25
#33: becsülöm benned hogy nem szidod annyira a játékot csak azt nem tudom hogymelyik bolygóról jöttél
36.
36.
Ecetes sajt
#33: A nap véleménye. "Ülj le fiam, egyes".
34.
34.
robi009
#33 nemtudom hogy neked miízlésed van , de ezek mind egyediek , azmeg hogy számodra unalmas az azért lehet mert csak az öldöklést látod bennük , de a történetét lemerem fogadni egyiknek se ismered , jó világvége a téma , de ahogy azt körülírják az valami szenzációs ... ezt nemlehet nemszeretni , csak nem ismerni...
33.
33.
stratos55
remélem hamar lefut ez az őrület ami megy eme játék körül, nekem unalmas az összes eddigi része, maga a karakter is nevetséges abban a kapucniban.ugyanígy érzek a mass effect, meg a witcher iránt. hála az égnek mass effect 3 már kihúzva, róla egyre kevesebbet hallani, még sajnos(gondolom) jön egy witcher 3 is.
Jó lenne végre valami eredetit látni, vérfrissítést!!
32.
32.
Zombiekiller6
Szerintem is jobb lesz tényleg rohadt jó, változatosabb mint az előzők, nagyon tuti a grafika csak elég dagadt feje van a Connornak!
31.
31.
Eledhryon
Lélegzetelállító...nekem az év játéka...sztem ez sokkal jobb lesz mint a Revelations
30.
30.
Vazul922
Nagyon szép és jó járék lesz, az egyetlen dolog ami zavar benne az csak annyi hogy ha nekimegy egy baltával egy egész hadseregnek hogy marad sértetlen? Körülveszi 50 katona és egyik se tudja lelőni? Na haggyuk, de csak ennyi a negatívum ez ellenére már nagyon várom, ütős játék lesz :D
29.
29.
kopic
OMG hogy ez mekkora játék lesz!:)
28.
28.
#27: Semmit ne mutassanak róla. Tavaly az IGN még 16-ot is lelőtte, fogtam is a fejem utána... AC2-ben sem tudtunk semmit, mennyivel jobban is jártunk.
27.
27.
lolman598
eddig nem különösebben vettek meg ubiék Connor karakterével.EDDIG.de most már kezdtem vele is megbarátkozni
amugy azért vmit már a Desmond-szálról is mutathatnának
26.
26.
sherex
istenem ez csodálatos
25.
25.
vwxyz
Mindig utáltam az AC-t, meg főleg az első részt a monotonításával, végig se tudtam játszani annyira unalmas volt, csak 5fő ellenséget öltem meg, és töröltem. Meg lehet azért sem volt a szívem csücske az AC1, mivel nem nagyon vágom az angolt, de a felirat segíthetett volna. A többi résszel így nem is játszottam, még csak ki se próbáltam. Viszont az AC3 nagyon megfogott, és külön piros pont hogy magyar felirattal fog megjelenni, szóval ezt MEG AKAROM VENNI, ez a rész nagyon tetszik idáig!!! :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...