Splinter Cell: Blacklist - teaser, lesz Wii U-verzió?

  • Írta: fojesz
  • 2012. június 12.
  • Teaser
Link másolása
Az E3 után nehéz érdemleges híranyagot találni, de azért egy jó kis Splinter Cell: Blacklist kedvcsinálónak mindig lesz helye a Gamekapcson. A mostani előzetes ugyan rövid, és semmi újat nem mutat a korábban látott anyagokhoz képest, de hangulatosnak nagyon hangulatos.

A Splinter Cell: Blacklist hivatalos álláspont szerint PC-re, PS3-ra és Xbox 360-ra fog megjelenni jövő tavasszal, de a Best Buy szerint lesz belőle Wii U-s verzió is - ez egyébként nem lenne meglepő, elvégre a Ubisoft imádja az új Nintendo-konzolt, és a korábbi pletykák alapján is azt lehetett tudni, hogy a játék tiszteletét teszi a platformon.

A minap érkezett a játékból egy új előzetes, ez ugyan a korábbi kedvcsinálók összevágott változata, de hangulatból még mindig csillagos ötös. Ha tetszett az E3-as prezentáció, ez is be fog jönni!

13.
13.
The Lone Drow
#12: Kár, hogy az ilyen petíciók többsége mit sem ér. Félre ne érts, nekem is szúrja a szemem a dolog, de én próbálok vele megbékélni. Kíváncsi vagyok, hogy miként teljesít majd ez a fazon, próbálok úgy hozzáállni, hogy jó lesz.

#9: Örülök, hogy nem csak én nézek utána, amúgy ez győzött meg arról, hogy ez a játék jó lesz :)
12.
12.
PGab
Szerintem óriási baki, hogy nem Ironside a szinkronja, miközben él és virul, sőt ahogy láttam egy videóban még a munkálatokban is részt vesz. Érthetetlen számomra és nagy csalódás!!!
Ha lenne bármilyen online petíció, hogy az Ő hangját kérjük már írnám is alá...
11.
11.
sikwitit
Azért van még ebben a húzócímben is potenciál :) .Ezt szeretem.
10.
10.
Alienji
#9: Örülök, hogy így csinálják. Must buy lesz! :D
9.
9.
Sogi
#7: Volt egy interjú az egyik ubis csókával, ő azt mondta, hogy három játékostípusra gondoltak a fejlesztésnél, a hc lopakodósokra, akik megfontoltan teszik minden lépésüket, a rambókra, akik vakon lőnek akár az üres sörösdobozokra is, és a kettő vegyületére, akik mondjuk egy lebukásnál odavágják a gránátot, ahova kell. Visszahozzák a testek rejtegetését is, többféle megoldások lesznek a szitukra, szóval elvileg rajtunk áll, hogy miképp játszunk. (én mondjuk a convictiont is lazán szétlopakodtam)
8.
8.
randall13
#7: Ez kicsit ellentmondásos lett.
7.
7.
Alienji
Remélem nem lesz nagyon rambós, mert ha igen akkor tuti nem veszem meg, pedig a Conviction nagyon tetszett. (Persze az is Realisticon az igazi! :D )
6.
6.
Giggsy
#3: Nem-nem, már ott is közelebb járt az ötvenhez. A könyvek is akkortájt játszódnak, és abban bár soha nem mondják a korát, mégis elég tisztán az jön le a beszédéből, hogy már benne volt a korban rendesen. Mindenhol meg is jegyzik neki, hogy ő már túl öreg ehhez, stb...
Amúgy nekem ezzel a fiatalabb Sam-mel sincs bajom, ha előzmény és nem folytatás. Ennek az új Sam-nek bajosan lehetne huszas éveinek a közepén járó lánya. A lányt márpedig nem igazán lehet kihagyni, hisz erősen kötődik hozzá Sam.
5.
5.
Nebuloid
Én remélem a "13 City" hosszú játékidőt jelent majd!
4.
4.
Megacsiga
#3: miért? idősebben nem lehet gyereke? :) és ha meglesed már az első részében is erősen őszült a karakter
3.
3.
JcGross
#2: Azért nem mondanám, hogy az első Splinter Cell-ben a 40-es évei végében volt. Inkább 35 körül, mivel Sarah még egész kicsi volt (12 körül kb.).
2.
2.
Megacsiga
milyen vicces már hogy az első sc (2002) fisher még a 40 évei végében lévő ügynök, de itt már (2012-13) már vagy tíz évet fiatalodott... és a hangja is lágy mint a zewa 8 rétegű wc-papír... conviction sem volt már splinter cell de ott volt még ironside és egy csöpp hanglat, de ebbe már több akció van mint a mw3-ban
1.
1.
DON GONDOCS
Egy sikeres játék folytatása mindig felagya a leckét.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...