Nincs tervben a Wii U-s Dead Space 3

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 15.
  • Hír
Link másolása
A Visceral Games fejese kerek-perec leszögezte: teljesen hidegen hagyja őket a Nintendo új asztali konzolja, így a Dead Space 3 átirata sem várható a masinán. Talán nem kaptak fejlesztői környezetet a japánoktól, vagy csak a határidő volt szűkös. Mi az utóbbira tippelünk. Itt a hivatalos dobozkép is.

Steve Papoutsis, a Visceral fejese a Twitter-csatornáján elmondta, csapatuknál nincsen tervben a Dead Space 3 Wii U-s verziójának elkészítése. A rajongók kérésére leszögezte, ne várják a leendő tulajdonosok. "A dolgok változhatnak, vagy nem - várják meg a fejleményeket". A szóvirágokból tehát arra következtethetünk, hogy ha a fejlesztés jó ütemben halad az eredeti három platformon, akkor újra előveszik a témát.

Időközben befutott a játék dobozképe is - Isaac van a borítón, bár tudjuk, hogy lesz cimborája is Calver személyében. Co-op móka van kilátásban 2013 februárjában PC-n, Xbox 360-on és PS3-on.

5.
5.
Morvesz
Szerintem kva jó lesz, én már nagyon várom!!! A CO-OP rész is nagyon tetszik, szerintem jó 5let az is, csak ne kúrják el ;) !!!
4.
4.
rics92
#1: Én is ettől tartok :( de amit láttam belőle az nagyon bejött :D
3.
3.
mcwolf
#1: Hát már a 2. rész is veszített a parafaktorból, félek ez még inkább egy hentelde lesz :-(
2.
2.
Toorop
#1: Teljes mértékben igazad van. Reméljük méltó utód lesz az előző részeknek. :)
1.
1.
A coop nem érdekel, de egyedül végigjátszom. Remélem a coop miatt nem válik egyszerű lövöldévé, a horror helyett. Mindig azzal nyírják ki a horrort, a félelmet ha már sokan lődözhetünk meg futkoshatunk...úgy már nem para.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...