Call of Duty-t készít a Tony Hawk címek fejlesztője

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 16.
  • Hír
Link másolása
A Treyarch, az Infinity Ward és a Sledgehammer mellett egy negyedik csapat is beáll a Call of Duty-t készíteni - ez pedig a Tony Hawk játékokról elhíresült Neversoft. Hogy pontosan milyen minőségben segítenek be a háborús sorozatba, még nem tudni. Sportot űznek az FPS műfajából?

A Neversoftot mindeddig a Tony Hawk és a Guitar Hero frencsájzokról ismerhetjük - bevalljuk férfiasan, hogy rájuk tippeltünk volna utoljára, ha egy új Call of Duty stúdió szóba kerül. Pedig pontosan ez történt. Az Activision égisze alatt ténykedő sport- és ritmusjátékok szakértői belevágnak a háborús shooter fejlesztésébe - hogy pontosan milyen minőségben, arról még nem szól a fáma.

A csapat nemrégiben frissítette honlapját, amin azt olvashatjuk, hogy csapat "közreműködik az Activision-féle Call of Duty frencsájzban". Egy névtelen FPS-t már szóba hoztak a Neversoft kapcsán, nagyon is elképzelhető, hogy a most napvilágra került hír már nem a véletlen műve.

Sőt, a csapat állásajánlati között mazsolázva feltűnik, hogy egyjátékos script tervezőt keresnek, valamint multiplayer pályatervezőt is egy FPS-hez, bár nincs utalás arra, hogy egy Call of Duty-ról van szó, de azért megesküdnénk rá.

15.
15.
Lacek896
#9: Tényleg az de elég sok pénzt hoz a konyhára. Addig amíg évről évre nő az eladások száma addig nem lesz benn számottevő változás. Majd miután nem lesz rekord vagy már elég bőrt húztak le a tököm tudja melyik részéről majd akkor beújítanak egy másik motort, szebb grafika, realisztikus környezetrombolás stb. jön a marketing megint rekord eladás és nyomatják évekig sok birka meg megveszi ugyanúgy mint eddig. Persze ez csak szerény vélemény a későbbiekben a valósággal való egyezés lehet a véletlen műve is.
13.
13.
menjapipaba
#12: Bad Company 2-höz van a Viatnam DLC, az rohadt jó:D
12.
12.
Uhu123
#8: Igen. Reméltem, hogy bejelentenek valami második vh-s DLC-t Battlefield 3hoz, de sajnos nem lesz semmi ilyen...
Pedig a Bad Company 2 első pályája mekkorát ütött!
11.
11.
giga321
#9: Nagyon régóta az már.
10.
10.
ATi0021
Ők csinálták a GUN nevű western játékot is, ami szerintem remekül sikerült. Jobb lett volna, ha inkább GUN2-t csinálnak. Úgyis nagy igény lenne PC-n egy ilyen játékra, főleg hogy RDRt már úgyse kapunk.
8.
8.
Goofey84
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem baromira hiányzik már egy jó 2.vh-s multis fps, na nem codból, hanem inkább bf-ben. Ha nincs ló jó a szamár is alapon akár cod is lehetne, csak a németek csak német fegyvert az oroszok csak oroszt használhassanak
7.
7.
BrendOoN
Én azt is eltudnám képzelni, hogy ők már az IW-nek fognak besegíteni...
6.
6.
Raatkainen
#5: A következő 100 évbrn új franchise-t biztos nem várj tőlük...
5.
5.
Donpedro
Ahelyett hogy új címeket hozna az Activision, még több stúdiót nyom a CoD alá. Szép...
2.
2.
nukleotid
#1: Ne mondj ilyet, mert megcsinálják:D
1.
1.
kebi90
El tudom képzelni Captain Price-t egy kickflip-et dobva gördeszkán lő egy M4A1-essel. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...