Max Payne 3 - traileren a Local Justice DLC

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 29.
  • Letöltés
Link másolása
Minden meglepetés nélkül, július elején bővítést kap a Max Payne 3. A Local Justice DLC a multiplayer játékmódot hivatott kiegészíteni új térképekkel és új fegyverrel. Ha pár hét alatt ráuntál az alapjáték kínálatára, már elkezdhetsz spórolni a csomagra. Lássuk a beharangozót!

A kampány utolsó fejezetéből származó területek köszönnek vissza többjátékos térkép formájában: nem kevesebb, mint három map üti a markunkat. A Local Justice csomagban új fegyverek, tárgyak és egy új frakció is helyet kap, valamint új achievementek és trófeák is. PS3-ra és Xbox 360-ra július 3-án tölthetjük le a packot, míg PC-re július 17-én. Ára: 480 MS pont, illetve 5,99 dollár lesz.

15.
15.
shatterhand
#13: Az árával nincs gond sztem se. Csak éppen az alap pálya kevés. Így ez már lehúzás akkor is.
5-6pálya van alapból, de egy hülye rendszer szerint majdnem mindig ugyanazok közül lehet választani. Miért nincs egy normális körforgás?
13.
13.
BrendOoN
A DLC ára nincs 1500 forint sem. Fel van adva a lecke az EA-nek és az Acti-nak...
12.
12.
shatterhand
#11: tudom,hogy fura manapság.
Egyfelöl dícséret a rockstarnak,hogy nem egy rövid játékkal szúrták ki a szemem. Másfelöl meg előre tartottam,hogy ha fa..a intenzív lesz a harc akkor azt csak a hosszú sztori része ronthatja le.
Ha már tömör és velős az akció akkor nem szeretem ezt a kelleténél hosszabb ideig végezni,mert ráunok. Az első felét élveztem ezerrel és ott abbahagytam volna. Esetleg újra nekiállok. De a 2. felétől már kezdtem unni. A végét korbáccsal fejeztem be szinte. És most már tuti nem ugrok neki még1szer.

A pénzt megéri,mert rajtam kívül sokak élvezik az biztos.
11.
11.
Macifasz
#7: Érdekes, hogy valaki azt rója fel negatívumnak, hogy túl hosszú...jobb lenne, ha hozná a mai akció játékok 3-4, max 5 órás átlag Single hosszát? Nekem kimondottan tetszett, és hatalmas pozitívum, hogy nem egy könnyű, fél délután alatt kitolható game lett belőle.
10.
10.
Macifasz
#1: Már ezzel is hatalmas sikert értek el. Minden téren. ;-)
7.
7.
shatterhand
Alapjában nem lenne rossz, de:
-nekem túl hosszú a sztorija
-a multija ezzel a soft aimmal vagy anélkül akár ritka szar lett. A nagyon kevés pályáról nem is beszélve. TDM-re állandóan azt a 3at adja be, a másik kettő ami meg érdekelne szinte sose (irodaház és diszkós pálya teteje)

Szerencse, hogy tartja az árát így el tudom adni.
1.
1.
aruha
Csinálhatnak hozzá akármilyen dlc-t..sikerük csak a gtav-el lesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...