Darksiders 2 - az első gameplay trailer, gépigény

  • Írta: zoenn
  • 2012. július 25.
  • Videó
Link másolása
Az odáig rendben van, hogy eddig rengeteg hangulatos CG-animáció látott napvilágot a Darksiders 2-ből, de úgyis játékmenet közben mutatkozik meg az adott produktum sava-borsa. Eddig a pillanatig kellett várnunk, hiszen az új előzetesben élesben láthatjuk a Vigil gyermekét.

Az emberiség sorsa az Apokalipszis legfélelmetesebb lovasán múlik. A Halál tényleg nem kerttel: észbontó küldetésben jár, ahol minden ellene fordul. Hősünk viszont nem húzza be a farkát és változatos eszközzel vár rendet a hitvány martalócok seregein. Élvezzétek az első ingame pillanatokat! "A Halál mindannyiunkért eljön!" Köszönjük ampeeer!

Update! Befutott a hivatalos gépigény is, lássuk:

Minimum rendszerkövetelmények

OS - Windows XP, Windows Vista SP1 vagy Windows 7
Processzor - 2.0 GHz Intel ® Core ™ 2 Duo processzor vagy ezzel egyenértékű AMD
RAM: 2 GB
Merevlemez - 20 GB szabad hely (10 GB szabad hely a telepítés után)
Videókártya - NVIDIA 9800 GT 512 MB videokártya vagy ezzel egyenértékű AMD
Online Steam fiók

Ajánlott rendszerkövetelmények

OS - Windows 7
Processzor - Minden Quad-Core AMD vagy Intel processzor
RAM: 2 GB
Merevlemez - 20 GB szabad hely (10 GB szabad hely a telepítés után)
Videókártya - NVIDIA GeForce GTX 260 512MB videokártya vagy ezzel egyenértékű AMD
Online Steam fiók

40.
40.
icetea
#33: A Grafika nem a játék lényege ... legalább nem kell hozzá atomerőmű mint a mostani játékok nagyrészéhez ...
Pl ott a WoW mega LoL szinte rajzfilmes az egész mégis a 2 léglátszotabb game ...
38.
38.
DarkLord
#33: Hehe ez jó volt...:D

Amúgy nemtudom mi a bajka sok embernek a grafikájával? Teljesen más youtube-on és ingame amikor te játszod, ezzel a grafikával semmi probléma nincs.

Az meg már végképp rossz, ha az ember a grafika miatt vesz meg valamit, számomra sokkal fontosabb a játékélmény, mint hogy csillogjon-villogjon az egész.
37.
37.
anonymus26
#33: mekkora láma vagy XD
36.
36.
bitbandita
#33: Utólagos engedelmeddel neveztem a hsz-edet az év vicce kategóriában!
35.
35.
Elyas
#33: Már megbocsáss de ki az a hülye aki gépigény alapján dönti el hogy kell e neki a a játék avagy sem? A CS nek is valami kis szar gépigénye van és mégis eljátszadoznak vele úgy több 10millióan. Aztán ott van a DIO II, a Torchlight, vagy a Starcraft I vagy akár a WoW. Ha ezek közül nem találnál legalább egy jó játékot akkor inkább a legújabb szarokat vedd meg(tisztelet néhány kivételnek).

Aki játszott az 1. résszel az bezzeg nem kételkedik.
34.
34.
wardprod
Az első résznek a legnagyobb baja az volt, hogy nem igazán volt újrajátszási faktor, ami részben annak is köszönhető, hogy a boss fightokat letudni egyszerűbb volt, mint egy-két packot (khm... Diablo 3?). Továbbá a fejtörők is statikusak voltak, tehát ha egyszer végig vitte valaki, akkor tudta már hogy mit hogy kell, ezért semmi extrát nem nyújtottak.

Grafika ügyileg ne okvetlen ez alapján a vidi alapján ítéljen senki, mert ez pl túl exponált volt szvsz, továbbá a DS sorozatnak a stílusa is sokat nyom a lattba, nem csak a poligon számot kell észrevenni, meg a csilli-villi shadereket.

A combat system teljesen faszának tűnik, az meg külön fasza, hogy van fegyver osztály, amit ETETNI lehet másik fegyverrel, így azok tulajdoságai részben(?), vagy teljesen hozzáadódnak az eredeti fegyverhez :D

Ígérik továbbá, hogy nagyobb pályák lesznek, mint az előzőben. Bekerült a lootolás, stb. stb. stb.
33.
33.
voldi
A gépigény alapján, nem nagy durranás. Az új Batmannak 1gb vidikártya kellett.
32.
32.
DarkLord
Az első résszel semmi probléma nem volt sőt annyira nem, hogy pc-re csak úgy a semmiből jött egyszercsak és azonnal beszippantott a világ magával. Hosszú játék, epikus történet, kis fejtörő rész is volt benne (remélem ebben is lesz), egyszerűen emlékszem szinte alig bírtam abba hagyni annyira élvezte. Szerintem ez a rész sem fog elmaradni az előzőtől sőt ugyanolyan jó lesz, ha nem jobb :)
31.
31.
icetea
#18: a THQ még viszonylag Új a piacon sztem amennyi pénzük volt rá abból kihozták a maximumot : )
30.
30.
icetea
Sztem az ember ezzel a játékkal nem a szép grafika mega látvány miatt jáccik, hanem az epikus történek meg az izgalmas + változatos cuccok miatt.
Engem az sem zavarna ha ugyan olyan lenne mint az 1 mert nagyon tetszett lehet nem egy God of War de szivesen végigjátsza az ember :D
29.
29.
p3ti
#17: Érdemes , tényleg , nagyon nagy élmény , főleg ha már benne van az ember 10-15 órája , akkor kezdi kiismerni az egészet :) Conant még toltam anno haverral ps3mon , imádtuk , pedig eléggé gagyi volt :) Én azt mondom , ha az első Boss után sem jön be (ami asszem 1 kik*rt nagy denevér) akkor hagyd , ott vagy megszereted , vagy beleunsz
28.
28.
Thane
#27: Valószínüleg rendes soundtrack, ugyhogy várd meg szerintem míg kijön és töltsd le.
27.
27.
GammaShock
A videóban hallható zene címéről, tud valaki valamit? :o
26.
26.
Giga0509
Brutálisan jó lesz,nagyon várós! :D
25.
25.
eddy22
Melyik Conan-ről van itt szó?
24.
24.
Thane
23.
23.
hedzsooo
#22: ...Nalam valami bug miatt sajnos nem ment, pedig ki szerettem volna probalni, nem is olyan regen a Conan-t. ;(
22.
22.
DON GONDOCS
#17: A Conan egy elfeledett fantasztikus játék
21.
21.
Rayzax
ááá jöjjön máár :))) ezt is ki kell vinni
20.
20.
KeXxX
#16: ó, tényleg köszi. most jutott eszembe hogy nem Samael-el kellett harcolni, még ő mondta is hogy: We will meet again. Abaddon volt az utolsó boss.
19.
19.
l4cyk4
#18: *God of War 3. Elnézést a dupla post-ért!
18.
18.
l4cyk4
#4: Egyetértek! Annak ellenére, hogy az első rész is zseniális volt és a trailer alapján ez nemkülönben lesz az 2012-ben azért illett volna legalább egy God of War szintű látványvilágot kreálni.
17.
17.
ikaralyos01
#12: Hallgatok rád és adok neki még egy esélyt :) Nem tudom ismeritek-e a Conant.. Az sem forradalmasította a stílust, mégis a 2.-3. pálya után úgy elkapott, hogy meg sem álltam a végéig :D
16.
16.
Thane
#11: SPOILER TARTALOM!

Samael nem halt meg (ez a neve) semmi nem volt vele, csak a sziveket vitte hogy aztán kinyissa a kaput neked a toronyhoz, angyalka volt a főboss, akit az elején elkapott az a nagy fos.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...