Rain és Until Dawn - a Sony új játékai?

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 7.
  • Pletyka
Link másolása
A Sony az elmúlt héten két címet is levédetett, ráadásul mind a Rain, mind az Until Dawn összefüggésbe hozható néhány korábbi pletykával. A Rain kapcsán okosabbak vagyunk, áprilisban már egy rövid játékmeneti felvétel is kiszivárgott róla, és a logója is ismert - bejelentésre készülnek a japánok?

Július végén két címet is levédetett a Sony: a Rain és az Until Dawn videojátékos vonatkozású címek, ráadásul hallomásból már ismerjük őket korábbról.

A Rainről még áprilisban értesültünk, akkor egy rövid gameplay felvétel (feljebb) látott napvilágot a játékról, amiben egy hölgyemény változatos módszerekkel, QTE-jeleneteken keresztül gyalulja le a rá ugró ellenfeleket. A játéknak már a logója is ismert (ezt láthatjátok a hír bevezető képénél), amit szintén a napokban védetett le a Sony. Az Until Dawn kapcsán kevésbé vagyunk okosak: ez esetben csak egy második bejegyeztetésről van szó, miután májusban már kisajátította a cég a címet.

Meglepődnénk, ha a Sony nem készülne bejelentéssel az augusztus 14-i GamesCom-konferenciájára, vagy legalábbis a Tokyo Game Showra!

10.
10.
frenkyboyhun
A ps és a nintendo exclusive-ok ban verhetetlen pont ezért állok a két japán vállalat mellett :)
9.
9.
p3ti
Pont ezért vettem a box mellé egy ps3mat , single player & exclusiveba verhetetlen a ps :) Mindig örülök ha jön vmi egyedi cím /ötlet.
6.
6.
bema695
A Nintendo exkluzívok után, nagyjából a Sony exkluzívok a kedvenc játékaim. Remélem valami jó sül ki belőlük.
2.
2.
KeXxX
a sony mindig is jobb lesz exkluzívokban :)
1.
1.
D5000
A rain LEHET, hogy move-os játék lesz a sucker punchtol!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...