GC 2012: Tearaway - a LittleBigPlanet alkotóitól

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 15.
  • Bejelentés
Link másolása
PlayStation Vita-exkluzív játékon dolgozik a LittleBigPlanet-játékokért felelős Media Molecule, a Tearaway a Sony tegnap esti Gamescom-konferenciáján mutatkozott be. Az anyag bámulatos, a játékosnak egy papírból készült világot kell manipulálnia, hogy célba juttassa hősét.

Újfent formabontó ötlettel rukkolt elő a Media Molecule, a LittleBigPlanet alkotóinak PlayStation Vita-exkluzív játéka tegnap mutatkozott be. A Tearaway főhőse Iota, egy másik dimenzió kalandora, aki a történet szerint beragadt a Vitába, így a célja, hogy megmeneküljön, és üzenetet adjon át a játékosnak.

Természetesen nem egyszerű platformjátékot kapunk majd, itt ugyanis fordított módon, a papírból készült világot kell manipulálnunk ahhoz, hogy emberünk teljesítse küldetését. A papírvilágot hajtogathatjuk, lyukaszthatjuk, fújhatjuk - egy sor interaktív feladat vár majd ránk, hogy végül sikerrel járjunk. A látnivalók remekül bemutatják, mire számíthatunk - csekkoljátok!

8.
8.
simon 555
Ez nagyon jó!!!:D
Egyre jobban érik a Vita.Lehet karácsony tájt beszerzek egyet.
7.
7.
KeXxX
és mi van akkor ha rádszol valakit azért mert csak úgy bele üvöltöttél a Vita-dba? :D
6.
6.
p3ti
Végre , végre ... A sony kezd foglalkozni a Vitaval , és kihasználja adottságait :) Ha ez így megy tovább , lehet karácsony tájt , veszek énis 1et.
4.
4.
kalandorklubbja
Komolyan mondom LBP Pikmin és ez lesz nálam a a platformjáték triumvirátus. Ez az indiános zene, én ilyen hangulatos trailert még nem láttam. Remélem lesz benne kihívás, és befektettek egy vitára
3.
3.
simi
hátezolyanzseniálishogynemtudokszóköztütniannyiralenyűgözöttkellegypsvita
2.
2.
kalandorklubbja
Essssssssszzzzzzméletlen!!!!!!!!!
1.
1.
markoci555
nagyon jó dolgok vannak benne, kipróbálnám:) az ilyen kiabálós, fújos dolgok nem tetszenek, de az ujjas cucc az vicces is meg jó is:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...