MoH: Warfighter - harci tréning mesterlövészeknek

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 31.
  • Videó
Link másolása
Az EA elindította a Medal of Honor: Warfighter Combat Training videósorozatát, az első részben a mesterlövészek kapják a főszerepet. Valódi Navy SEAL Team 6 katonák beszélnek a kemény kiképzésről, amely után megkapják a hőn áhított plecsnit. Te vajon megállnád a helyed?

Tízrészes videósorozatot indított az EA és a Danger Close. Mindegyik részben egy-egy speciális osztag bakái kapják a főszerepet - az első részben az Navy SEAL Team 6 mesterlövészei. A kiképzés brutális, a katonák tényleg a teljesítőképességük határát feszegetik. Hamarosan megismerjük az elit katonák mindennapjait a világ minden táján.

A Medal of Honor: Warfighter októberben jelenik meg, a videót pedig Cuppak küldte be, köszönjük!

25.
25.
D-day
Minden elit egységnek más a kiképzési módszere, mégis majdnem mindet ugyan arra képzik ki.Hírszerzés,terrorista elhárítás és még sorolhatnám.
23.
23.
Giggsy
#22: Milyen holo cuccra?
22.
22.
kecskemeti95
#11: Ja én másik öltözetre gondoltam arra a holo cuccra :-)
21.
21.
Cuppak
MOH Demo Szeptemberben http://mohhq.com/threads/medal-of-honor-warfighter-demo-coming-on-september.544/

Holnap jelentenék be állítólag, de kitudódott :D, szerintem 20.-a körül lesz
20.
20.
simon 555
#18: Ezek nem katonák.
Már vagy 1000x leírtuk alul,hogy a SEAL-ba nem vesznek be puhapöcsűeket.
A seregben lehet vannak olyanok akikről beszéltél(mellesleg az orosz katonák is kapnak fizetést,szerinted ha nem kapnának akkor lennének katonák Oroszországban?Már egy ideje nem kommunizmus van ám ott sem...)
de a SEAL kiképzést a sima átlag katonák 95%-a megbukna az intelligencia teszten(igen mert a SEAL-ba nem vesznek ám be akárkit mint a seregbe) a fizikai tréningről ne is beszéljünk.
Amúgy meg ne a filmekből ítéld meg se az amerikai katonákat se az oroszokat.Nem véletlenül hívják őket filmnek:)
19.
19.
Giggsy
#18: Ha sima katonákról beszélünk, persze, hogy igazad van. De a spec alakulatoknál nincsenek ilyen eltérések. Amit egy SEAL, vagy egy SAS-es nem bír ki, vagy nem képes megtenni, azt egy Spetznaz GRU-s sem nagyon fogja.
18.
18.
ground
Nézetek már meg1 amcsi meg 1 orosz katonát. Az oroszba ott fent szibériába bele verték a dolgokat. Az amcsi meg zsold ,meg coca cola ,meg klimás sátor nélkül meg sem mozdul. Ennyit a dolgokrol.
17.
17.
randall13
#16: Leopárdot is továbbfejlesztették, a legújabb változat csak 2 éves :D
16.
16.
tabu3x
#4: nem megy az tönkre, sőt... az orosz T-72-es (amivel szinte egyívású az Abrams) 120mm-esének nyíllövedékei a TAPASZTALATOK szerint lepattannak a páncélzatáról, míg az M1 korábbi verziója a 105mm-es löveggel is kilőtte a T-72-eseket...
Még amikor voltak amerikai szárazföldi csapatok Európában, egy komolyabb "csatát" lenyomott a Leo2 és az M1. Mindkét fél magát hozta ki nyertesként, szóval kb. egyformák lehettek akkoriban. Csakhogy, azóta az M1-et továbbfejlesztették a harctéri tapasztalatok alapján, ami mint tudjuk, a legfontosabb mércéje a harci eszközöknek.
15.
15.
DevilGamer
#14: Hát, ha utálod az amcsikat akkor nézd tovább a Nat Geo-t, mert ott minden meteor Amerikába csapódik. És én azt hallottam, hogy a pestiek se különbek.
14.
14.
randall13
#12: Már nem emlékszem arra, hogy hol említették, de dollármilliók mentek kárba azért, mert a homok bejutott a motorba a szűrőkön keresztül és tönkretette a motort egy az egyben. Sok tankot ott is hagytak emiatt a terepen, mert ugye az üzletnek mégis jót tesz, ha újat kell venni. Az m1-et meg ne a 40-60 éves orosz harckocsikkal hasonlítsd össze, hanem mondjuk a német leopárd2-essel. Bár élesben jönnek ki leginkább az előnyeik és hátrányaik, de a paraméterek alapján én inkább ülnék be a német tankba. Persze mindez nem ér semmit, ha rámegy a tank egy komolyabb aknára és leszakítja a lánctalpait. Na ezért utálom az amcsikat, mert beképzelt majmok, valami oknál fogva istennek hiszik magukat.
13.
13.
Torque
#12: Az USA jelenlegi ellenfelei kiképzés nélkül, a 60-70-es években tömeg gyártott szovjet és kínai szarokkal rohangáló civilek. Az M1-essel pedig valóban voltak problémák mindkét öbölháborúban, de ezek inkább a megfelelő karbantartás hiányára vezethetők vissza, (hasonlóan Vietnamban az ArmaLite-okkal) hiszen az Abrams gázturbinás, ezért aztán rohadtul sok nafta, és tiszta levegő kell neki.
12.
12.
simon 555
#4: Amúgy meg nem tudom hol olvastad ezt az Abrams tankról.Ez egy kicsit túlzásnak tűnik.Az első példányok lehet,hogy lerobbantak a túl sok homoktól,de az már rég volt és azóta rég javították(nem sivatagra tervezték őket és ezért).
Az Abrams tank a világ egyik legjobb tankja.Szinte kilőhetetlen azokkal az eszközökkel amiket az USA jelenlegi ellenfelei használtak.
Tudtommal azok közül a tankok közül amiket még Irakba küldtek ki mind szolgálatban áll.(Discovery-n volt,hogy nem is nagyon gyártottak újakat,hanem csak a régieket újítsák fel és küldik vissza a frontra.)
11.
11.
Giggsy
#8: Mármint micsoda modernebb és összetettebb, mint egy tank? Az M1? Lánctalpas, páncélozott, löveggel rendelkező harckocsi. Akkor mi az, ha nem egy tank? Az, hogy már nem egy T34-es, nem jelenti azt, hogy nem attól még ne lenne tank.
Amúgy a 4 millió Dollár az valószínű max 1 db M1-es ára lehetne, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy a vadászgépeik ára olyan huszonmillió Dollár fölött kezdődik (egy F18 29 milliótól indul) és milliárdos nagyság felett végződik (B2 1,07 milliárd)

De visszatérve a témára, ha egyszer a ruha mintázatának tervezésénél is képesek bakot lőni, miért ne tudnának szarul megtervezni egy tankot?
10.
10.
simon 555
#4: Ha orosz műsor lenne akkor mindig ők nyernének ha meg Angol akkor meg mindig ők.
Ez természetes szerintem.Ha meg magyar film lenne akkor meg a magyar alakulat lenne a legjobb.
Bár ha jól emlékszem volt Spektrumon egy része a "Deadliest Warrior" című műsorban amikor valamelyik USA béli alakulat kikapott egy másik különleges osztagtól.Asszem a CIA a KGB-től.(tudom,hogy ezek nem igazán alakulatok és a 60-as évekbeli ügynökségeket vetették össze)
Szóval azért mégsem mindig úgy van az.
Amúgy ajánlom a SEAL-osok kiképzéséről szóló műsort.A Discovery-n szokott menni.Aki bekerül hozzájuk az tényleg tiszteletreméltó.Ha jól emlékszem az egyik részben mondták,hogy a SEAL-ban összesen 600 katona szolgál ami ha azt vesszük,hogy az USA-ban több mint 300 millióan élnek nagyon kicsi szám és épp ezért nehéz is bekerülni hozzájuk.
Ahogy Giggsy mondta a sima katonák 95%-a ki sem bírná az ő kiképzésüket.
Még a Rangerek kiképzésénél is keményebb a SEAL kiképzése.
9.
9.
Lacek896
One shot, one kill. Remek videó!
8.
8.
kecskemeti95
#7: Azért az egy kicsit modernebb és összetettebb mint egy tank.
7.
7.
Giggsy
#6: Egy tank fejlesztésére a 4 millió Dollár többszörösét költik és bár a konkrét M1 bedöglésről nem tudok semmit, ez azért árulkodó, hogy az amiknál sem megy minden tökéletesen: http://index.hu/tech/2012/06/27/eletveszelyes_a_pixelmintas_egyenruha/
6.
6.
kecskemeti95
#4: Gondolom te onnan tudod hogy nem bírja a tank a sivatagi terepet mert amikor te voltál katona és éppen lőtted a Tálibokat a tankoddal akkor lerobbant. Szerinted amikor egy projektre például egy tank fejlesztésére közel 4 millió dollárt költenek akkor az a tank a portól bedöglik?!
5.
5.
Giggsy
#4: A NatGeo ilyen műsorai elsősorban az amcsiknak készülnek toborzási céllal. Azt mégsem mondhatják bennük, hogy nem mi vagyunk a legjobbak, álljatok be inkább a Spetznazhoz, ugye? Nem lenne épp jó reklám. Egyébként az való igaz, hogy az amcsi sereg ereje inkább a számokban rejlik, de a spec osztagjaik tényleg a világ élvonalában vannak. Egy SEAL-t felkészültségében nehéz lenne egy SAS, vagy egy Spetznaz GRU kommandós alá sorolni. Ezek mindegyike olyan kiképzésben részesül, amit a KATONÁK (tehát nem akármelyik véletlenszerűen kiválasztott civilek) cirka 95 százaléka nem bírna ki. Innentől kezdve mind ugyanazt a tiszteletet érdemlik.

Az meg, hogy az átlag amcsi baka egyszerű, mint az egyszeregy, nem annyira titkolt dolog. Igen sok köztük az olyan aki semmire sem volt jó, azt bevonult katonának (igaz, az ilyenek ott nem is jutnak messzire) Viszont a spec egység az egészen más szint. Ott lehetsz te akármilyen erős, ha hülye vagy, kihullasz a rostán.
4.
4.
randall13
#3: Nem pont erre céloztam. Csak rühellem ezt a beképzelt népet. NatGeo-n vagy Discovery-n akárhány ilyen összehasonlítgatós "dokumentum filmet" láttam, mindig ezek a nyomottak jöttek ki győztesnek. Nem is tudom miért. Talán mert amcsi műsor? Meg erre a fostaliga m1Abramsre verik a nyálukat, de arról nem beszélnek, hogy a sivatagban tönkremegy az a roncs, mert a homok tönkreteszi a motort. Azért ez elég égő, hogy egy tank nem bírja a terepet..
3.
3.
simon 555
#1: He?
Ezzel most mire célzol?Mert a SEAL-osokra mindent mondhatsz csak azt nem,hogy hülyék...
Inkább tisztelni kellene őket azért,hogy teljesítették a kiképzést.A SEAL-ba nem olyan könnyű ám bejutni mint a seregbe.Olyan kiképzésen kell átesniük amit el sem tudsz képzelni.
2.
2.
Cuppak
végre 1 játék amit a danger close/ea komolyan vesz
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...