Assassin's Creed III - TV-reklám érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 7.
  • Videó
Link másolása
Ráadásul nem is akármilyen! Egy dologhoz nagyon értenek a Ubisoft marketingesei: a mesteri hatáskeltéshez. Az újonnan napvilágot látott TV-spotot megtekintve legszívesebben mi is magunkra öltenénk az orgyilkosok gúnyáját, és leszaladva a térre, heves tisztogatásba kezdenénk. Halál a templomosokra!

Vészesen közeledik a várva-várt Assassin's Creed III megjelenése. Ennek apropóján a franciák már javában tekergetik a marketinggépezet képzeletbeli fogaskerekeit. Ezúttal egy egyperces TV-reklám landolt nálunk, melyben könnyedén tetten érhető a játék vegytiszta szellemisége - remek vágásokkal és hatáskeltő zenével. Mindenkinek látnia kell, mielőtt októberben átvennénk a produktumot Xbox 360-on és PS3-on, novemberben pedig PC-n!

42.
42.
Zombiekiller6
szerintem tökéletes az összhang a zene és a videóban szereplő jelenetek között
39.
39.
equinox42
Srácok! Ez így nem teljesen igaz, mármint a zene nem oda illéségével(váó) kapcsolatban. Gondoljatok csak az assassin's creed történetére. Miről is szól pontosan? Na ugye, nagyon is jó választás, mert már nem sok van hátra és ezt a program is szeretné átadni.
38.
38.
Tomie7
:D
Dirty South vs. Daft Punk vs. Hard Rock Sofa - Aerodynamic Quasar is Coming Home (Axwell & Sebastian Ingrosso Mash Up)
37.
37.
wolf15
#34: Diddy - Dirty Money - Coming Home ft. Skylar Grey

2 ebből eladó, egyik a szám cím, a maradékról meg fogalmam sincs. :)
36.
36.
vmiki88
#20: Máskor fogalmazd meg magadban a dolgokat és akkor nem lesz többször ilyen probléma. És a nagyképűségedet sem kell előhúznod a tarsolyodból.
35.
35.
DollSyndrome
34.
34.
kekvillam
33.
33.
turi
#32: én se így gondolm
szerintem tök jó egy egyben is
30.
30.
freedom... blabla... freedom! blablabla... will be free! blabla... de a maga játék tetszik :)
29.
29.
randall13
#27: Pedig ez erősen arra enged következtetni, hogy te képtelen voltál hangsúlyosan értelmezni azt, amit olvastál :)
28.
28.
rics92
#26: Nekem az nagyon tetszett, és valamiért ez is bejön. Nem mintha sok köze lenne a témához...
27.
27.
Necreon
#20: Hogy te képtelen voltál megfogalmazni valamit rendesen és ezt többen nem értettük, nem azért van mert nekünk nincs diplománk :).
26.
26.
shadowtrooper
Ez a dal szerintem sem passzol az Assassin's Creedhez, de legalább nem vérzik tőle a dobhártyám, mint a Revelation dubstepes trailerétől, ami mindenképp pozitív.
25.
25.
Tyler89
#23: Azt már nem tudom... :D Gondolom e miatt a kijelentésed miatt írta azt Necreon: "amúgy meg szerintem nem éri meg kib@szni a pénzt hülye reklámokra"

Ha jobb zenét tennél alá, már jobb reklám lenne! De még így is sikerült azt elérnie, hogy tűkön ülve várjam a megjelenést!
24.
24.
Zombiekiller6
Eddig ez a legjobb!!! Végre sokat hallottam beszélni Connort!!!
23.
23.
markoci555
#22: ez nem volt válasz a kérdésemre, miért ne menjek marketing szakra, nem mintha szeretnék, de biztos jobb reklámot állítottam volna össze
22.
22.
Tyler89
Szerintem nem passzol a zene! Egy Jesper Kyd számmal sokkal epicebb lett volna. De zene nélkül is ütős.

#18 Ahhoz hogy termékeket/szolgáltatásokat adjanak el, nélkülözhetetlen a marketing! Én se dőlök be ilyeneknek, ezér nem is nézek tv-t. De a gyártó biztos nem úgy gondolkozik, hogy akik eddig szerették a sorozatot, úgy is megveszik, majd akik meg nem is hallottak róla, le vannak sz%rva... Biztos kevesebbe kerül a reklám, mint ahány potenciális vásárlót tudnak vele szerezni. Főleg ugye Amerikában adják le a tv reklámokat, ott meg azért könnyen megvehetőek az emberek. "Reklámok parancsára kocsikra gyűjtünk, melózunk, hogy legyen pénzünk a sok felesleges cuccra." És így tovább-és így tovább... :D
20.
20.
randall13
#17: Pedig aztán nem kell diploma ahhoz, hogy értelmezni is lehessen. -.-"
Gyengébbek kedvéért leírom máshogy:
"Külön-külön jó a zene és a játék is, de együtt már nem."
Csak így nem hangzik olyan jól.
19.
19.
adam6751
#17: Ezt én sem értem,(mármint "A zene jó, a játék jó, de a zene és a játék rossz.") :D
18.
18.
markoci555
#16: ezt nem értem, miért ne? azért mert rám nem hat a reklám és a marketing és nem tud beszippantani a TV a divat az üres celebek és nevek, meg az ilyen lóf@sz dolgok? de nyugodt lehetsz ilyen marketing dolgot biztos nem akarok tanulni
17.
17.
Necreon
#12: Tehát a zene jó, de a zene rossz. Ok.
16.
16.
Necreon
#14: Marketing szakra ne menj, az első óráról két lábbal rúgnak ki.
15.
15.
Necreon
Tudjátok ebben az a szép, hogy aki hozzám hasonlóan elkötelezett híve a sorozatnak az első rész óta (sokakat megbántanék ha azt mondanám hogy a divatmajom a második résszel kezdte mert az volt átütő siker?), az valószínűleg nagyon várja már a játékot.

Na már most, egy ilyen reklám szvsz leveszi a lábáról azt is aki úgymond "kívülálló" (part of me IS the outsider :D), akkor el lehet képzeni hogy a vérbeli fanok ilyenkor mit éreznek. Háromszor láttam eddig a trailert, most negyedjére és tiszta libabőrös lett a karom és a hátam.
14.
14.
markoci555
azt kell mondjam, ha nem tudnék semmit az ac-ről nem ettől a reklámtól lenne kedvem játszani vele, amúgy meg szerintem nem éri meg kib@szni a pénzt hülye reklámokra, aki ismeri, ismeri aki nem az meg nem, és annak nem is kell reklámozni
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...