4 milliós Assassin's Creed III reklámkampány jön

  • Írta: InGen
  • 2012. szeptember 28.
  • Biznisz
Link másolása
És ez nem forintban, de még csak nem is dollárban értendő, hanem angol fontban. A Ubisoft minden erejével azon van ugyanis, hogy teljesen letarolja a játékkal a karácsonyi piacot, így a cég történetének legnagyobb marketingkampányát teszik az Assassin's Creed III mögé.

Habár az előzetes várakozások szerint a FIFA 13 és a Call of Duty: Black Ops 2 verseng majd az ünnepi szezon legtöbbet eladott játékának trónjáért, úgy tűnik, hogy a Ubisoft célja egyértelműen háromfőssé duzzasztani a futamot. Ugyan a sorozat marketingjét korábban sem aprózta el a kiadó, most minden határon túlmegy majd.

Matt Benson, az Assasin's Creed termékmenedzsere mondta el, hogy a játék három év és több száz ember kemény munkájának gyümölcse, ezért igyekeznek komolyan megnyomni a promócióját. A marketing és a kereskedelmi költségek meghaladják majd a 4 millió fontot az Egyesült Királyságban, ami nem csak az Assasin's Creed, de a Ubisoft történetének legnagyobb kampányát is takarja egyben.

A játék egyébként október 31-én jelenik meg Xbox 360-ra PS3-ra, november 30-án Wii U-ra, illetve november 23-án PC-re.

42.
42.
Avifer
#41: utólag átolvasva nekem is fájt :D
pedig amikor írtam értelmesnek tűnt XD
41.
41.
randall13
#37: Ez most mi? Egy levegővétellel írtad le az egészet? :D Komolyan megfájdult a fejem mire a végére értem, a pont és M betű között a billentyűn van egy olyan karakter, hogy vessző. Kéreltetik használni!

Mellesleg elég fura gondolataid vannak. Ha valaki letölti és kitolja a játékot, mér venné meg utólag??? Jó, nyilván vannak ilyen esetek is, de ez kevesebb, mint 1% (most csak mondtam egy számot). Egy BF vagy CoD teljesen más eset, mert ott a multin van a lényeg, ahova crackelt játékkal nehéz bejutni, sőt.
Ugyanakkor a zsákbamacska elkerülése miatt találták fel a demo-t, amit azóta a fejlesztők a szégyenkezést elkerülve inkább átneveztek nyílt béta tesztre. Így utólag belegondolva, tök feleslegesen fájdítottad meg a fejem xd
40.
40.
randall13
39.
39.
#37: Ja, valóban "kicsit" zavarosan fogalmaztál.

#33: Egyetértek.
38.
38.
adam6751
Fenn van a youtube-on egy 15 perces stealth gameplay
37.
37.
Avifer
#31: Igazad van hogy sokba fáj az nekik, hogy csak letöltik az emberek de azért haszna is van annak hogy letölti az ember. Tegyük fel, hogy pl most jelenik meg az Assassin's Creed az legelső rész tehát még nincs híre vélemények is csak a bemutatott trailer vagy gameplay videóból származik tehát nagyon kevés, aztán a reklámok amikben csak a legjobb részeit, látványt, mozdulatot és hasonlókat mutatnak be jól elkészített videójukban, amit az emberek egy részének elég ahhoz, hogy megvegye de vannak akiknak ez nem elég vagy már sokat csalódtak a hasonló reklámok bemutatók vagy csak pozitív értékelések miatt, akik előbb leszedik kipróbálják és eldöntik valóban olyan e mint a bemutatókban olyan élvezetes vagy rengetek hibák vannak benne és ha valami nem olyan amit várna vagy a hangulat tökéletes de az irányítás rossz elgondolkodik, hogy lenyeli e a békát vagyis megéri e a pénzt. Ez egyfajta biztosításként teszi hogy biztos legyen benne hogy nemcsak pénzkidobás.
Én például alapvetően türelmes ember vagyok vannak nekem is olyan játékok amik megvannak és olyanok is amiket meg akarok venni ilyen pl a Battlefield 3 ami mindenképpen megveszek és mivel tudtam hogy mostanában minden játékhoz jön valami dlc gondoltam hogy ilyen kaliberő játékhoz nem scak 1 esetleg 2 dlc lesz majd és időközben jöttek a hírek a prémium csomagról aminek most jött el az ideje hogy a 14000 ft-t számomra megérdemli az alapjáték és a prémium egyben, vagyis megérte várni.
Tegyük fel hogy mindenki aki letöltötte az nem vette meg sem akkor sem máskor és nem is szándékozik akkor valóban nagy a károkozás ahhoz képest ha mindegyikük megvette volna.
De szerintem egyetlen egy játéknak amiknek most ekkora hírneve van (egy két kivétellel) nem lenne ilyen nagy ha torrent vagy egyéb letöltési módon be nem tudná szerezni, mert ha beszerezte kipróbálja és jó véleménnyel van róla az nagy valószínűséggel utólag meg is veszi esetleg még haverjait ismerőseit is rábeszéli vagy megmutatja nekik akik szintén kipróbálják és nekik is tetszik aztán lehet megveszi ő is és így halad tovább.
Tehát szerintem ha nem lenne letöltögetés lehet hogy nem is élte volna meg az AC vagy a Cod esetleg a sims (ezt csak azért írtam mert mindenki szidja hogy hogy lehet vele játszani mert szerintem nagyon is jó játék nem mondom hogy a legjobb de unalmas időkben el lehet vele tökölni és fogadok hogy a szidók nagy része is játszott vele de a valódi véleménye nem olyan negatív mint beállítja) a mostani kiadásokat lehet hogy elkaszálták volna vagy nem fordítanának rá ennyi figyelmet.

Ez csak vélemény mindenki azt csinál amit akar de ha lebukik számoljon a következményekkel. Lehet hogy kicsit zavaros mert vissza nem olvastam azt amit az előbb írtam.
36.
36.
Hubert Cumberdale
#35: Hazudsz mert elolvastad végig.
35.
35.
Necreon
#33: "Semmire" - itt befejeztem a post-od olvasását.
34.
34.
Hubert Cumberdale
#33: "Nem vagyok warze párti" Ez nem teljesen igaz, de a a szó szoros értelmében nem mondtam kamut.
33.
33.
Hubert Cumberdale
#31: nincsmit ;) Ha a semmire van 4 milkájuk (fontban), akkor kussoljanak szerintem... Nem vagyok warez párti, de ez a képmutatás legfelsőbb foka...
31.
31.
samatagrav09
#29: Köszönjük az értelmes hozzászólást!! ha nem tudnád a warez igen sokba fáj a fejlesztőknek és a pénz amit hoz a játék nem egy ember kezébe megy
29.
29.
Hubert Cumberdale
Ennyit a warez miatti sírásról.... Csórikáim, hogy tudom őket sajnálni....
28.
28.
voldi
mindent elkövetnek, de tényleg. :)
27.
27.
bodortamas1
#26: Látom neked sincs humorérzéked...
26.
26.
Bobby Kotick
#10: Színvonalas kis élet lehet...

A cikkhez hozzászólva egy nyári popcorn mozi reklámkampányában a marketingesek üdítőire több pénz megy el ennél, szóval. nem kell hasra esni
25.
25.
Josiix
#24: Persze az első az nagyon egyhangúra sikerült viszont ha még a kettőt és az utánalévőket nem próbáltad akkor mindenféleképp mert azok is iszonyat jók. :)
24.
24.
benjo6
nekem az AC 1. része nagyon nem jött be, kaszáltam is a sorozatot, de ez a 3 tetszetős, megér egy misét:)
19.
19.
Game Fan
Olyan jó olvasni mikor az emberek el vannak ájulva :D
18.
18.
Zozzancs
#15: Ez már boci puki :D 32 nap az kevesebb mint 5 hét.... 1 hét olyan gyorsan elmegy :D
17.
17.
wolfwarrior
Ennyit még a politikusok se költenek a saját kampányaikra.
15.
15.
samatagrav09
#14: javítalak MÉG 32 nap :D
14.
14.
Zozzancs
Már csak 32 nap emberek TELJEN MÁR TELJEN MÁR TELJEN MÁR :D
13.
13.
DarkLord
Idén túl sok a jó játék így évvége felé jóval erősebb , mint tavaly...Nagyon oda kell figyelni mire költi el az ember a pénzét! Én erre már elraktam viszont még kellene a Hitman-re amire meglesz, aztán még ott a Far Cry 3 oooh sorolhatnám :D nba 2k13 neeee hagyjanak már brutál dolgok jönnek mennek hamarosan.
12.
12.
randall13
Az AC3-at sem tartom az eddig látottak alapján egy hűdenagy lépésnek a sorozaton belül, de inkább ez legyen a dobogó tetején, mint az említett másik kettő.
11.
11.
hedzsooo
Durva! 0o :D

Arra is kíváncsi lennék, hogy eddig már mennyit adtak el csak UK-ban belőle, előrendelésben. Én 2 napja rendeltem elő a gyűjtőit! :D

Sokáig, pár hónapig úgy voltam vele, majd kijön és megnézem milyen lesz, de a a színfalak mögött c. készült videók végleg meggyőztek, h ez kell nekem, pedig már az E3-as videók sem voltak róla gyengék. :)

Far Cry 3 dettó: Első rész után a 2. kevésbé tetszett, így gondoltam kivárom a hármat, de annyira tetszenek a karakterek, meg a napokban látottak róla az új videókban, h abból is jön a gyűjtői PC-re. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...