XCOM: Enemy Unknown - interaktív trailer érkezett

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 29.
  • Videó
Link másolása
Van egy tippünk, hogy a régi és a leendő rajongók már oda-vissza végigjátszották a héten debütált demót, de a hétvégén is akad látnivaló az XCOM: Enemy Unknownból. A videóban mi magunk hozhatunk döntéseket, melyek jelentősen befolyásolják kicsiny csapatunk sorsát. Vesszenek az idegenek!

Az XCOM: Enemy Unknown játékmenete igen sokrétű, számos működőképes taktika választható, s legalább ugyanennyi balul elsült kísérlet. Ezúttal mi magunk választhatunk arról, hogy csapatunk egy ütőképes támadással oldja meg a helyzetet, vagy megfontolt specialistákat küldjön előre. Mondanunk sem kell, hogy az utóbbi megoldás sokkal érdekesebb. A játék október 9-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra.

8.
8.
PapaVoodoo
Zseniális! Már csak az élet tartama legyen hatalmas pl. a CIV hez hasonló térkép randomizálással mindig új küldetéseket lehetne végig vinni az nagyon teszene :)

1@konzolra is jónak igérkezik teljesen átalakítják a menü-t és az irányítást is.
7.
7.
hl89x9
#3: Elsőre sikerült, veszteség nélkül.
Másodszorra egy emberem meghalt és két ellenséges fogoly.
6.
6.
koffein
Egyébként meg mekkora királyság lett ez a játék. Felidézi bennem a szép időket amikor faterral karöltve játszottuk a régi ufo játékokat(Vagyis ő játszott én meg néztem mert voltam vagy 8éves :D).
5.
5.
koffein
Tiszta Deus Ex beütése van a zenének ami nekem nagyon tetszik.
4.
4.
Cooper911
Valamiért nem indul el a demo. Remélem a teljes el fog.
3.
3.
DON GONDOCS
Első próbálkozás eredménye: game over
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...